راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام

من بازی رو واسه بار سوم رو پی سی ( دو بار دیگه رو تو ایکس باکس تموم کردم) شروع کردم لطفا بهم چیت واسه افزایش لول و گرفتن و پوک افزایش لول اسکیل ها بدید شدید لازم دارم

اگه میشه مد خونریزی رو هم برام با لینک مستقیم بذارید از گیم ایران نمیشه دانلود کرد

سلام

من بازی رو واسه بار سوم رو پی سی ( دو بار دیگه رو تو ایکس باکس تموم کردم) شروع کردم لطفا بهم چیت واسه افزایش لول و گرفتن و پوک افزایش لول اسکیل ها بدید شدید لازم دارم

اگه میشه مد خونریزی رو هم برام با لینک مستقیم بذارید از گیم ایران نمیشه دانلود کرد
این مثلا؟
34917-1-1366216915.jpg
خو بیا:Deadly Mutilation - dismemberment blood and gore at Skyrim Nexus - mods and community
باید سنت رو تو نکسوس بیشتر از 18 زده باشی.
برای بهتر شدن گرافیک خون این ها هستن. ببین کدوم بهتره:
Crimson Tide - Blood at Skyrim Nexus - mods and community
Enhanced Blood Textures at Skyrim Nexus - mods and community

توجه برای کسایی که مشکل دمیج یا آرمور ریتینگ دارن

همون طور که من چند روز آن نبودم دشتم تحقیق میکردم که چه جوری میشه رو ایکس باکس و بدون چیت دمیج یه سلاح بالای 10000باشه بالا خره
اینجانب آریا محمدی تونستم سلاح با دمیج میلیاردی بسازم و سمی بسازم که به هرکی خورد برای یک ماه پالاریز یا خشک بشه اگه کسی رهنمایی میخواد برای انجام این کارها .به من پیام بده و اگه میشه یه لایکی بزن ...

توجه برای کسایی که مشکل دمیج یا آرمور ریتینگ دارن

همون طور که من چند روز آن نبودم دشتم تحقیق میکردم که چه جوری میشه رو ایکس باکس و بدون چیت دمیج یه سلاح بالای 10000باشه بالا خره
اینجانب آریا محمدی تونستم سلاح با دمیج میلیاردی بسازم و سمی بسازم که به هرکی خورد برای یک ماه پالاریز یا خشک بشه اگه کسی رهنمایی میخواد برای انجام این کارها .به من پیام بده و اگه میشه یه لایکی بزن ...
چه کاریه،گوگل میکردی خوب :دی قدیما قبل آپدیت خیلی‌ راحت بود با enchantment و illusion.

چه کاریه،گوگل میکردی خوب :دی قدیما قبل آپدیت خیلی‌ راحت بود با enchantment و illusion.

وای بالاخره هانتر آن شد...

بگذریم.الان هم فرقی نکرده باید باید معجون رستوریشن رو بسازی که با دو ماهی abeconlongfin غلط نوشتم و crodiil بقیش رو نمی دونم(خلاصه نزدیک ورودی اسکای هاون تمپل پیدا میکنی ) بساز البته باید هرچی وسیله میتونی به خودت وصل کنی رو با جادوییalchemy بزنی بعد هم از این معجون بخور بعد وسایل رو بردار دوباره بپوش یکی دیگه جدید بساز (معجون) هی همین کار رو تکرار کن بعد هرچی بیشتر باشه بهتره بعد یه معجون انچنسینگ با اسمیتینگ بساز.بعد باخوردن انچنسینگ وسایلت رو با اسمیتینگ و آلچمی بساز .بعد برو دوباره وسیله ی جدیدت رو بپوش و معجون رستوریشن رو بخور بعد دوباره 3 تا رستوریشن بساز با 4 تا از اسمیتینگ حالا خودتون هرکاری میخواین بکنین البته همیشه سه چهارر تا از این معجون رستوریشن بساز داشته باشی..قبل از اسمیتینگ و آلچمی بخورید ...

البته لذت بازی میپره چون لجندری دراگون رو با یه ضربه میکشی.:((

برو حالش رو ببرb-)

سلام

یه مشکل من گردنبند مارا رو دارم میخوام ازدواج کنم اما مشکل اینه که دیالوگی نیست واسه ازدواج مود موبوط به فالور ها هم آلتیمیت فالور رو ریختم

اگه این مود باعث مشکل شده پاکش کنم بعد عروسی بریزمش

راهنمایی کنید لطفا

سلام

یه مشکل من گردنبند مارا رو دارم میخوام ازدواج کنم اما مشکل اینه که دیالوگی نیست واسه ازدواج مود موبوط به فالور ها هم آلتیمیت فالور رو ریختم

اگه این مود باعث مشکل شده پاکش کنم بعد عروسی بریزمش

راهنمایی کنید لطفا
بعضا اگه Amulet رو از طریق ماموریت Temple of mara نگرفته باشین اون گزینه نمیاد.اگه اگه از اون طریق گرفته باشین هم چند بار گردنبند رو در بیارین با طرف صحبت کنین و دوباره بندازین،اصولا باید درست شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or