evilgod
کاربر سایت
Perk Pointمیده
حالااما باید تا لول 251 برم تا تمامش رو بگیرم مگه الافم
Perk Pointمیده
بابا من بچه مثبتم!آدم نمیکشم!امین جان ازت انتظار نداشتم...
آزورا استار فقط روح حیوونا رو جمع میکنه اما بلک استار فقط روح انسان هارو همچنین هر دو هیچ وقت تموم نمی شن یعنی نابود نمی شن فقط خالی میشه دوباره باید پرش کنی من شخصا بلک استار رو میپسندم چون روح انسان قوی تره برای انچنسینگ.
خو گفت دیگه!
بابا من بچه مثبتم!آدم نمیکشم!
من کلا دنبال بدست اوردن آرتیفکتام و دارم خودمو میپارم همهی اچیومنتا رو بگیرم!...اینم خب لازم بود دیگه...
بابا من بچه مثبتم!آدم نمیکشم!
من کلا دنبال بدست اوردن آرتیفکتام و دارم خودمو میپارم همهی اچیومنتا رو بگیرم!...اینم خب لازم بود دیگه...
زن فقط aela یا لیدیا من خودم اول تو ایکس باکس با aela عروسی کردم تو پی سی هم با لیدیا
خیلی هم خوبه وضعیت
اگه تو PC هستین این ها رو تو کنسول بزنین بعد دوباره میتونید ازدواج کنید :اگه زن خونه مرد میشه دوباره زن گرفت؟
اگه تو PC هستین این ها رو تو کنسول بزنین بعد دوباره میتونید ازدواج کنید :
1. کنسولو باز کن.
2. با موس رو همسرت کلیک کن
3.بنویس removefac 51596
4.player.removefac C6472
5.resetquest 74793
6.resetquest 21382
7.setstage 74793
بعد دوباره Amulet of Mara رو بپوش و ...
از تو دیگه انتظار نداشتم :-o:-o؟مود؟؟؟؟؟؟سلام
میشه چند تا مود خونه و قصر بهم معرفی کنید که باگ نداشته باشن؟؟؟ مثلا من خودم اینو پیدا کردم اما نمیدونم باگ نداره یا داره؟
dragonsmount
dragon lord castle
شما هم لطفا چند تا خوبشو بهم معرفی کنید. باتشکر
من با لیدیا ازدواج کردم 2-3 روزم بودش بعد یه دفعه دیگه اصلاً نیستش. نه توی خونه ای که فرستادمش. نه تو خونه قبلی که فرستاده بودمش. نه توی breezehome(یا breezehouse بود؟)
الان چجوری دوباره احضارش کنم؟ نمیخوام عوضش کنم همین خوبه:d فقط معلوم نیست کجا رفته زنک:d
کنسولو باز کن اینو بزن :من با لیدیا ازدواج کردم 2-3 روزم بودش بعد یه دفعه دیگه اصلاً نیستش. نه توی خونه ای که فرستادمش. نه تو خونه قبلی که فرستاده بودمش. نه توی breezehome(یا breezehouse بود؟)
الان چجوری دوباره احضارش کنم؟ نمیخوام عوضش کنم همین خوبه:d فقط معلوم نیست کجا رفته زنک:d