daniel.bryan12
کاربر سایت
میشه چند تا مود خونه بهم معرفی کنید؟؟؟ غیر از اونایی که تو گیم ایران هست البته.
لطفا هرچه زودتر بهم معرفی کنید
لطفا هرچه زودتر بهم معرفی کنید
اینMod های Falskaar و Bonus quests رو نصب کنین, شصت هفتاد ساعت گیمپلی مفید اضافه میکنن
سلام
من امروز یه مود دیدم که طرف به خونه ای که توی فالکریث ساخته بود دیوار و استخر هم اضافه کرده بود و چندین محافظ هم گذاشته بود واسه خونش میشه بگید چه مودیه؟؟
این عکساش:
این که کار نداره (محافظ گذاشتن رو میگم )فقط کافیه یه فالوور دنبالت بیاد بعد تو خونت بهش بگو برو به کارهات برس و گمشو(دیگه برو )بزنی بعد از خونت محافظت میکنه و اگه خواستی هم میتونی لوازم ساخت خونه رو هم ازش بگیری.
mدوستان اين بازي تا الان چند تا دي ال سي داره ؟محتوياتشون چيا هستن ؟ميشه لينك دانلود نسخه ايكس باكسشون رو برام بزاريد؟Sent from miPhone using Tapatalk
نه وقتی بهش بگی برو میره همون جایی که استخدامش کردی (امتحان کردم)
فکر کنم این عکسا مال مود Tundra Defence باشه
Dragonborn و Dawnguard مراحل اضافه هستن و Hearthfire هم توش میشه خونه اینا ساخت.دوستان هر دي ال سي چه چيز هايي توش داره؟
كدومشون ميشه بچه دار شد
كدومشون ميشه خونه ساخت
يه جا ديدم تو يكي از دي ال سي ها يكي اضافه ميشه ميتونه شكلمونو عوض كنه راسته؟
امولت آف مارا رو از كجا بيارم
خونه توي وايتران از كي بخرم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
من امروز یه مود دیدم که طرف به خونه ای که توی فالکریث ساخته بود دیوار و استخر هم اضافه کرده بود و چندین محافظ هم گذاشته بود واسه خونش میشه بگید چه مودیه؟؟
يه سوال در مورد مد ها دارم
شما تو پي سي مد ها رو كجا اينستال ميكنيد؟
اگه جايگزين فايل خاصي تن پوشه بازي ميكنيد احتمالا تو كنسول هم بتونم بازي رو دستكاري كنم و اجرا كنم درسته؟
و اين كه به جز انچنتيك و لجندري كردن شمشير ديگه راهي براي بالا بردن دميج نيست؟ من يه شمشير ددريك لجندري دارم ولي بيشتر از ٧٢ دميج نداره
من ميتونم فقط داونگارد رو نصب كنم يا حتما بايد همه با هم باشند؟
يه سوا ديگه
وقتي از يكي ميخوام كه بهم چيزي ياد بده و اون ميگه چيزي نيست كه بهت ياد بدم
يعني كامل شدم؟