راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
3 یا 4 تا ماموریت واسه اون دارک الف تو معبد مارا انجام دادم و گردنبند رو گرفتم حالا فردا امتحان میکنم امیدوارم بشه

من که اصلا یادم نمییاد که اصلا ماموریت براشون انجام دادم یا نه اما ترجیح میدم که تنهایی با بچه هام زندگی کنم آخه انتخاب سخته دیگه هم نمی شه عوضش کرد مشکل اینه .

یه سوال بچه ها بزرگ میشن ؟

سلام به دوستان من عضو جديدم.ي سوال خيلي مهم دارم ک خواهش ميکنم حتما به من جواب بدين.من گروه دارک برادر هود رو نابود کردم اما پشيمانم.چيتي چيزي نيست ک دوباره ب گروه ملحق بشم.خواهش ميکنم حتما جواب بدين.اقاhunterدستم ب دامنت

سلام به دوستان من عضو جديدم.ي سوال خيلي مهم دارم ک خواهش ميکنم حتما به من جواب بدين.من گروه دارک برادر هود رو نابود کردم اما پشيمانم.چيتي چيزي نيست ک دوباره ب گروه ملحق بشم.خواهش ميکنم حتما جواب بدين.اقاhunterدستم ب دامنت
عملا نمی‌شه :دی البته می‌شه با Console command کل ماموریت رو دوباره شروع کرد ولی‌ نمی‌شه توش پیشروی کرد. بهترین راه اینه که یا از سیو قبل از نابود شدنش ادامه بدین یا بازی رو دوباره با یه کاراکتر جدید شروع کنین.

آقا سر کوئست آزورا ک از این دائدریکاست ستاره رو ببرم پیشش یا ببرم پیش این یارو؟؟؟این ستاره‌رو اگه ببرم پیش ازورا آخرش میده به خودم یانه؟؟؟:دی
اگه نمیده نبرم!:دی

آقا سر کوئست آزورا ک از این دائدریکاست ستاره رو ببرم پیشش یا ببرم پیش این یارو؟؟؟این ستاره‌رو اگه ببرم پیش ازورا آخرش میده به خودم یانه؟؟؟:دی
اگه نمیده نبرم!:دی
در هر دو صورت میده،یکی‌Black star هست یکی‌ Azura's Star.

بهتر بدتر نداریم که :دی Gem,Azura's star معمولی‌ هست،Black gem,Black starهست.
البته برا گرفتن Achievement فکر کنم باید Azura's star رو بگیری.

خو باو واسه ازورا بهتره دیگه:دی...همینو گرفتمش!
اگه اون یارو رو میرفتم فقط یه بلک جم میداد یعنی؟؟؟!پفف...
دمت گرم.

خو باو واسه ازورا بهتره دیگه:دی...همینو گرفتمش!
اگه اون یارو رو میرفتم فقط یه بلک جم میداد یعنی؟؟؟!پفف...
دمت گرم.

امین جان ازت انتظار نداشتم...

آزورا استار فقط روح حیوونا رو جمع میکنه اما بلک استار فقط روح انسان هارو همچنین هر دو هیچ وقت تموم نمی شن یعنی نابود نمی شن فقط خالی میشه دوباره باید پرش کنی من شخصا بلک استار رو میپسندم چون روح انسان قوی تره برای انچنسینگ.

- - -ویرایش - - -

تا ابدیت میره :دی

اون وقت پرک هم میده؟

امین جان ازت انتظار نداشتم...

آزورا استار فقط روح حیوونا رو جمع میکنه اما بلک استار فقط روح انسان هارو همچنین هر دو هیچ وقت تموم نمی شن یعنی نابود نمی شن فقط خالی میشه دوباره باید پرش کنی من شخصا بلک استار رو میپسندم چون روح انسان قوی تره برای انچنسینگ.

- - -ویرایش - - -

اون وقت پرک هم میده؟
Perk Pointمیده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or