راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
درود بر شما
ابتدا با ماوس اون سیخ رو بچرخونید (برای اولین بار به صورت Random و همینطوری)
بعد با دکمه های A و D قفل رو بچرخونید
در هنگام چرخوندنن قفل، به سیخ دقت کن.آروم آروم بچرخون (هی بچرخون قطع کن) ببین سیخ میلرزه یا نه
اگر بلرزه و به چرخوندن ادامه بدید سیخ میشکنه اگر نلرزید تا آخر بچرخونید و قفل باز میشه
اگر سیخ شکست، اون رو اینبار یک سمت دیگه هدایت کنید و دوباره امتحان کنید
قبل از باز کردن میزان قفل درجه سختی اون رو ببینید که بفهمید به چقدر دقت لازم دارد
مرسی از راهنماییتون .
البته من دارم با 360 بازی می کنم. :d
فقط یه سوال دیگه, اون lockpick و lock رو نباید همزمان با هم بچرخونم؟ یعنی در یک لحظه باید فقط یکی رو بچرخونم؟

دوستان من یه جا گیر کردم.
تو مرحله ی Alduin's Wall باید Esbern رو تا Riverwood ببرم. وقتی می رم اونجا کل اهالی اونجا می ریزن سرم. من هم مجبور می شم همرو بکشم. برای چی به من حمله می کنند؟ راهی نداره که نکشمشون؟

دوستان من یه جا گیر کردم.
تو مرحله ی Alduin's Wall باید Esbern رو تا Riverwood ببرم. وقتی می رم اونجا کل اهالی اونجا می ریزن سرم. من هم مجبور می شم همرو بکشم. برای چی به من حمله می کنند؟ راهی نداره که نکشمشون؟
باگ هست :دی چند روزی به وقت بازی صبر کنین بعد برین درست می‌شه

سلام این فریاد BENDWILL برای ازاد شدنش چیز خاصی لازمه 1 SOULS داره اما لولش 9 هست کسی اطلاعی داره تو سایتهای خارجی هم چند نفر این مشکلو داشتن
و فقط قبل این 2 تا از SHOUT ها رو ازاد کردند .ممنون

• Like
Reactions: ItsMora
سلام این فریاد BENDWILL برای ازاد شدنش چیز خاصی لازمه 1 SOULS داره اما لولش 9 هست کسی اطلاعی داره تو سایتهای خارجی هم چند نفر این مشکلو داشتن
روش R رو بزنین؟:دی

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - -
نه باگ بود تو بازیش یه یارو هست برسی به اونجا میبینیش اون یه دونه soul من هم چون مال قبل بوده کار نمیکنه هر چی اژدها میکشم میاد ور میداره اگه کسی به مشکل بر خورد بیاد از اون شهر solstheim بیاد بیرون بره تو skyrim یه اژدها بکشه بازم اون یارو میاد ورش میداره
اما آخرش که نفسای اخره اژدها میکشه یه سیو کنه بعد که امد ورداشت دوباره اون سیو رو که داشت نفسای اخر رو میکشید لود کنید دیگه نمیاد
به هر حال ممنون از راهنماییت که کاربردی هم نداشت:d
این بازی کیفش به این همه باگشه که هی باید تو سایتا سرچ کنی راه حلشو بیابی

آخرین ویرایش:
با نصب Heart Fire می تونید بچه به سرپرستی قبول کنید نه اینکه خودتون بچه دار شید :d
خب همون چه جوریه؟یکم راهنمایی کنید خیلی تو آمپاسم:دی
با زنم هر کاری کردم نشد بچه دار شیم=))
با یه سوال دیگه
پچ hearthfire رو دارم.یه زمین خریدم خونه ساختم.از چه جاهایی میشه زمین خرید؟هر شهر یا فقط جاهای مشخصی؟
من تو شهر falkarth با یکی صحبت کردم زمین خریدم
دیگه کجاها میشه؟

خب همون چه جوریه؟یکم راهنمایی کنید خیلی تو آمپاسم:دی
با زنم هر کاری کردم نشد بچه دار شیم=))
با یه سوال دیگه
پچ hearthfire رو دارم.یه زمین خریدم خونه ساختم.از چه جاهایی میشه زمین خرید؟هر شهر یا فقط جاهای مشخصی؟
من تو شهر falkarth با یکی صحبت کردم زمین خریدم
دیگه کجاها میشه؟
زنو ولش .اگر پیر نشدم یادم بماند برو ریفتن:dاونجا یه خونه ای هست پره بلا هست:dبرو از اونجا دوتاشو انتخاب کن بسم الله:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or