راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
عضو شدن تو imperial legion پول زیاد یا زره و شمشیر خفن عین شمشیر هارکان توش هست ؟
چه امپراطوری چه Stormcloak فرقی نداره
یکم زره ها فرق میکنه اما جایزه ها اکثرا یکی هستش و چیز خاصی نیست ( یک سری شمشیر Galss یادمه )

عضو شدن تو imperial legion پول زیاد یا زره و شمشیر خفن عین شمشیر هارکان توش هست ؟؟؟ اگه نیست عضو نشم.

نه.ولی عضو شو و مراحل رو برو تا لولت بره بالا.
اگر دنبال زره و شمشیر خفن هستی Daedric quests های بازی رو برو.آخرش Reward های خوبی داره.

اگر دنبال زره و شمشیر خفن هستی Daedric quests های بازی رو برو.آخرش Reward های خوبی داره.
تو همین‌Questها‌ Material های خفن هم دراپ می‌شه میتونین باهاش شمشیر خفن بسازین :دی

daedric smithing (همه ی تجهیزات از جنس deadric ) که اگه 90 تا لول تو smithing داشته باشیم قابل ساختنه ولی تا اونموقع صبر کردن سخته :d چی جوریquest هاشو پیدا کنم ؟

daedric smithing که اگه 90 تا لول تو smithing داشته باشیم قابل ساختنه ولی تا اونموقع صبر کردن سخته :d چی جوریquest هاشو پیدا کنم ؟

لیست Quest و Location و اینکه چه جایزه ای آخرش میده اینجا هست.
باز هر کدوم رو خواستی شروع کنی مشکل داشتی میتونی بپرسی.

اقا چجوری میتونیم از اون جزیره بزرگه ی دراگون بورن خارج بشیم .؟؟؟
راستش محمد آقا فک کنم شما وقتی که اون دراگون رو با ان دوستا افسانه ای میکشین بعد باهاشون برمیگردین به همون قصره بعد یه نفر هست که شما رو راهنمایی میکنه به یه گیتی که میرین توشو...:دی
البته من دقیق یادم نیس، ولی فک کنم اینجوری بود:دی

اقا چجوری میتونیم از اون جزیره بزرگه ی دراگون بورن خارج بشیم .؟؟؟
یعنی میخوای برگردی Skyrim ؟؟!
اگر آره نقشه رو بیار، پایین سمت چپ ( جنوب غربی نقشه :d ) یک فلش میبینی
روی اون کلیک کن و بگرد به اسکایریم

لیست Quest و Location و اینکه چه جایزه ای آخرش میده اینجا هست.
باز هر کدوم رو خواستی شروع کنی مشکل داشتی میتونی بپرسی.

جایزه خیلی خفنی که quest اش نداره (quest های deadric) تنها راهش همون 90 تا لول smithing.

آخرین ویرایش:
اقا ببخشیدا ما هی سوال میپرسیم :))

تو ماموریت Reach Mitraaks Temple به یه جاییش رسیدم که ۴ تا جایگاه واسه گذاشتن کتابه ... ۴ تا کتاب مخصوص هم تو کپچر های قبلی گرفتم
ولی هر چی میزارم کتابهارو هیچ اتفاقی نمیفته
ترتیب خاصی دارن .؟؟؟ بعد گذاشتنشون باید کاری کنم ؟؟
ممنون

اقا ببخشیدا ما هی سوال میپرسیم :))

تو ماموریت Reach Mitraaks Temple به یه جاییش رسیدم که ۴ تا جایگاه واسه گذاشتن کتابه ... ۴ تا کتاب مخصوص هم تو کپچر های قبلی گرفتم
ولی هر چی میزارم کتابهارو هیچ اتفاقی نمیفته
ترتیب خاصی دارن .؟؟؟ بعد گذاشتنشون باید کاری کنم ؟؟
ممنون

60902153926982297087.jpg

از چپ به راست طبق تصویر:

Delving Pincers, Boneless Limbs, Prying Orbs, Gnashing Blades

سلام نسخه legendary ایا شهر جدیدی باز میکنه چون من الان اولش هستم ولی هیچ شهر اضافه ای باز نکرده
و همینطور اون اولش فقط همون خط داستانی معمولی رو پیش میره و اون سه تا dlc چجوری خطهای داستانیش بهش اضاف میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or