عضو شدن تو imperial legion پول زیاد یا زره و شمشیر خفن عین شمشیر هارکان توش هست ؟؟؟ اگه نیست عضو نشم.
تو همینQuestها Material های خفن هم دراپ میشه میتونین باهاش شمشیر خفن بسازیننه.ولی عضو شو و مراحل رو برو تا لولت بره بالا.
اگر دنبال زره و شمشیر خفن هستی Daedric quests های بازی رو برو.آخرش Reward های خوبی داره.
نه.ولی عضو شو و مراحل رو برو تا لولت بره بالا.
اگر دنبال زره و شمشیر خفن هستی Daedric quests های بازی رو برو.آخرش Reward های خوبی داره.
daedric smithing که اگه 90 تا لول تو smithing داشته باشیم قابل ساختنه ولی تا اونموقع صبر کردن سخته :d چی جوریquest هاشو پیدا کنم ؟
راستش محمد آقا فک کنم شما وقتی که اون دراگون رو با ان دوستا افسانه ای میکشین بعد باهاشون برمیگردین به همون قصره بعد یه نفر هست که شما رو راهنمایی میکنه به یه گیتی که میرین توشو...اقا چجوری میتونیم از اون جزیره بزرگه ی دراگون بورن خارج بشیم .؟؟؟
یا برو به شهر Raven rock اونجا با کسی که تورو آورده اینجا حرف بزن.اقا چجوری میتونیم از اون جزیره بزرگه ی دراگون بورن خارج بشیم .؟؟؟
اقا ببخشیدا ما هی سوال میپرسیم
تو ماموریت Reach Mitraaks Temple به یه جاییش رسیدم که ۴ تا جایگاه واسه گذاشتن کتابه ... ۴ تا کتاب مخصوص هم تو کپچر های قبلی گرفتم
ولی هر چی میزارم کتابهارو هیچ اتفاقی نمیفته
ترتیب خاصی دارن .؟؟؟ بعد گذاشتنشون باید کاری کنم ؟؟
ممنون