راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام نسخه legendary ایا شهر جدیدی باز میکنه چون من الان اولش هستم ولی هیچ شهر اضافه ای باز نکرده
و همینطور اون اولش فقط همون خط داستانی معمولی رو پیش میره و اون سه تا dlc چجوری خطهای داستانیش بهش اضاف میشه
فقط همون‌ها هستن :دی

بعد از کشتن مییراک و دوباره گرفتن اسکیل ها ... دراگون بورن تموم میشه .؟؟؟ هیچ ماموریتی دیگه بعدش بهم نداد
چقدر کوتاه بود !!!!

.......

در مورد سوال دوستمون :

من خودم وقتی لجندری رو نصب کردم وارد اولین شهری که شدم (فکر کنم ریفتن بود) چند نفر حمله کردن به نگهبانای شهر و بعد از کشته شدن اون چند نفر یه نامه بهم دادند که سراغاز ماموریت DragonBorn بود
چند لحظه بعدش هم یه یارویی اومد پیشم و گفت بیا بریم ومپایر بکشیم :دی !!! اونجا هم ماموریت Dawngaurd شروع میشه (خودم هنوز وقت نکردم این یکیو برم)

اگه ماموریت دراگون بورن رو شروع کنی یه یارویی با قایق میبرت تو یه جزیره ی خیلی بزرگ و خارج از اسکایریم ، که کل ماموریت های دراگون بورن اونجاست

آخرین ویرایش:
فقط همون‌ها هستن :دی
ممنون ولی این Solstheim (Dragonborn) - The Elder Scrolls Wiki
چی میگه ،میگه solstheim اضافه میشه یه جزیره تو شمالشرقی و همینطور هم گفته تو هر dlc یه ده دوازده تا ماموریته ولی الان داره مثل همون نسخه اولیه پیش میره
ماموریتاش بعد از اتمام نماموریتهای اولیش شروع میشه یا نه دادن وسطش اونا رو
ممنون میشم جواب بدی برادرم منو کچل فرموده

من زره ها و سلاح های Daedric رو ساختم و تا آخرین حد هم آپگرید کردم،میخوام بدونم چه کارهای دیگه ای واسه بالا بردن damage و armor میشه انجام داد؟
برای ازدواج با aela باید تا کوئست glory of the dead بریم یا باید کارهای بعد از اون هم انجام بدیم؟ آخه بعد از اون ماموریت هاش بی خود میشه مثلا باید بریم جک و جونور بکشیم. بعد چطوری باید amulet of mara رو بهش بدم؟ یعنی تو مکالمه باهاش این گزینه میاد؟
بچه باید از کجا بیارم؟واسه بچه اوردن کار دیگه ای غیر از اتاق بچه لازم نیست؟
ممنون.

ممنون ولی این Solstheim (Dragonborn) - The Elder Scrolls Wiki
چی میگه ،میگه solstheim اضافه میشه یه جزیره تو شمالشرقی و همینطور هم گفته تو هر dlc یه ده دوازده تا ماموریته ولی الان داره مثل همون نسخه اولیه پیش میره
ماموریتاش بعد از اتمام نماموریتهای اولیش شروع میشه یا نه دادن وسطش اونا رو
ممنون میشم جواب بدی برادرم منو کچل فرموده
منظورم از همون‌ها این بود که DLC رو هم داره، یکم ماموریت‌های اصلی‌ رو برین Dragonborn خود به خود شروع می‌شه، برا اون‌یکی هم با Guard یکی‌ از شهر ها صحبت کنن.
=======
نمیدونم نسخه Legendary چطور هست ولی‌ چک کنین وقتی‌ بازی رو اجرا می‌کنین تو Data files تیک فایل‌ها زده شده باشن

من زره ها و سلاح های Daedric رو ساختم و تا آخرین حد هم آپگرید کردم،میخوام بدونم چه کارهای دیگه ای واسه بالا بردن damage و armor میشه انجام داد؟
برای ازدواج با aela باید تا کوئست glory of the dead بریم یا باید کارهای بعد از اون هم انجام بدیم؟ آخه بعد از اون ماموریت هاش بی خود میشه مثلا باید بریم جک و جونور بکشیم. بعد چطوری باید amulet of mara رو بهش بدم؟ یعنی تو مکالمه باهاش این گزینه میاد؟
بچه باید از کجا بیارم؟واسه بچه اوردن کار دیگه ای غیر از اتاق بچه لازم نیست؟
ممنون.

Enchant کردنشون و پرک های مربوط به این Skill که قدرت سلاح رو بیشتر میکنه .
--
تا اون Quest لازم نیست و تو چند ماموریت قبل از اون هم میشه.آره یک مکالمه اضافه میشه اگر گردنبند رو داشته باشی.
بچه هم اگر DLCی Heartfire رو داشته باشی میتونی از یتیم خانه ریفتن Honorhall Orphanage بگیری.

Enchant کردنشون و پرک های مربوط به این Skill که قدرت سلاح رو بیشتر میکنه .
--
تا اون Quest لازم نیست و تو چند ماموریت قبل از اون هم میشه.آره یک مکالمه اضافه میشه اگر گردنبند رو داشته باشی.
بچه هم اگر DLCی Heartfire رو داشته باشی میتونی از یتیم خانه ریفتن Honorhall Orphanage بگیری.

اگه اینطوره من همه شرایط ازدواج رو دارم ولی گزینه ای برای ازدواج اضافه نشده/:)چرا؟ بازیم هم همین نسخه آخریه هست که همه dlcها رو داره!

گردنبند رو انداختی گردنت؟:-/:d
نه:d
البته دقیق یادم نیست ولی به احتمال زیاد نه:d

ویرایش:
گردنبند رو هم انداختم ولی فرقی نکرد،چه جوریاس؟:-/
من زن میخوام چرا هیشکی به من زن نمیده:((=((
اصلا میشه با aela ازدواج کرد؟ داره کاری میکنه که بیخیال ازدواج بشم بعد بیفته اونجا بترشه:d

آخرین ویرایش:
منظورم از همون‌ها این بود که DLC رو هم داره، یکم ماموریت‌های اصلی‌ رو برین Dragonborn خود به خود شروع می‌شه، برا اون‌یکی هم با Guard یکی‌ از شهر ها صحبت کنن.
=======
نمیدونم نسخه Legendary چطور هست ولی‌ چک کنین وقتی‌ بازی رو اجرا می‌کنین تو Data files تیک فایل‌ها زده شده باشن
اخه data files اش غیرفعاله
بعد تو فایلاش هر چی میگردم dlc نیست ولی فایلهایی به اسم dlc هاش هست

اخه data files اش غیرفعاله
بعد تو فایلاش هر چی میگردم dlc نیست ولی فایلهایی به اسم dlc هاش هست

این مشکلات رو باید در تاپیک بازی در قسمت مشکلات بازی های PC بگی.
به هر حال:
data files رو به روش زیر فعال کن.
برو به مسیر زیر:
C:\Users\YourName\Documents\My Games\Skyrim
و نوشته زیر رو به خط آخر skyrimprefs.ini اضافه کن:
bEnableFileSelection=1
----
باید در پوشه Data همه DLC ها باشه اگر Legendary رو نصب کردی.
هر کدوم هم می خوای میتونی در data files روشن یا خاموش کنی:

68626480734076903945.jpg

اون Registry_7_Vista که در پوشه بازی هست هم کلیک و فعال کن.

==-=-=-=-==
برای Dawnguard باید حداقل لول 10 داشته باشی.

این مشکلات رو باید در تاپیک بازی در قسمت مشکلات بازی های PC بگی.
به هر حال:
data files رو به روش زیر فعال کن.
برو به مسیر زیر:
C:\Users\YourName\Documents\My Games\Skyrim
و نوشته زیر رو به خط آخر skyrimprefs.ini اضافه کن:
bEnableFileSelection=1
----
باید در پوشه Data همه DLC ها باشه اگر Legendary رو نصب کردی.
هر کدوم هم می خوای میتونی در data files روشن یا خاموش کنی:

68626480734076903945.jpg

اون Registry_7_Vista که در پوشه بازی هست هم کلیک و فعال کن.

==-=-=-=-==
برای Dawnguard باید حداقل لول 10 داشته باشی.
ممنون ازتون ،نمیدونستم ایراده ،فکر میکردم در ادامه به بازی اضافه میشه و گر نه اینجا مطرح نمیکردم
بازم ممنون

میشه یک نفر طریقه ی Lockpicking رو تو بازی توضیح بده.
درود بر شما
ابتدا با ماوس اون سیخ رو بچرخونید (برای اولین بار به صورت Random و همینطوری)
بعد با دکمه های A و D قفل رو بچرخونید
در هنگام چرخوندنن قفل، به سیخ دقت کن.آروم آروم بچرخون (هی بچرخون قطع کن) ببین سیخ میلرزه یا نه
اگر بلرزه و به چرخوندن ادامه بدید سیخ میشکنه اگر نلرزید تا آخر بچرخونید و قفل باز میشه
اگر سیخ شکست، اون رو اینبار یک سمت دیگه هدایت کنید و دوباره امتحان کنید
قبل از باز کردن میزان قفل درجه سختی اون رو ببینید که بفهمید به چقدر دقت لازم دارد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or