فقط همونها هستنسلام نسخه legendary ایا شهر جدیدی باز میکنه چون من الان اولش هستم ولی هیچ شهر اضافه ای باز نکرده
و همینطور اون اولش فقط همون خط داستانی معمولی رو پیش میره و اون سه تا dlc چجوری خطهای داستانیش بهش اضاف میشه
فقط همونها هستنسلام نسخه legendary ایا شهر جدیدی باز میکنه چون من الان اولش هستم ولی هیچ شهر اضافه ای باز نکرده
و همینطور اون اولش فقط همون خط داستانی معمولی رو پیش میره و اون سه تا dlc چجوری خطهای داستانیش بهش اضاف میشه
بله، کوتاه بود البته ماموریت فرعی زیاد دارهبعد از کشتن مییراک و دوباره گرفتن اسکیل ها ... دراگون بورن تموم میشه .؟؟؟ هیچ ماموریتی دیگه بعدش بهم نداد
چقدر کوتاه بود !!!!
ممنون ولی این Solstheim (Dragonborn) - The Elder Scrolls Wikiفقط همونها هستن
منظورم از همونها این بود که DLC رو هم داره، یکم ماموریتهای اصلی رو برین Dragonborn خود به خود شروع میشه، برا اونیکی هم با Guard یکی از شهر ها صحبت کنن.ممنون ولی این Solstheim (Dragonborn) - The Elder Scrolls Wiki
چی میگه ،میگه solstheim اضافه میشه یه جزیره تو شمالشرقی و همینطور هم گفته تو هر dlc یه ده دوازده تا ماموریته ولی الان داره مثل همون نسخه اولیه پیش میره
ماموریتاش بعد از اتمام نماموریتهای اولیش شروع میشه یا نه دادن وسطش اونا رو
ممنون میشم جواب بدی برادرم منو کچل فرموده
من زره ها و سلاح های Daedric رو ساختم و تا آخرین حد هم آپگرید کردم،میخوام بدونم چه کارهای دیگه ای واسه بالا بردن damage و armor میشه انجام داد؟
برای ازدواج با aela باید تا کوئست glory of the dead بریم یا باید کارهای بعد از اون هم انجام بدیم؟ آخه بعد از اون ماموریت هاش بی خود میشه مثلا باید بریم جک و جونور بکشیم. بعد چطوری باید amulet of mara رو بهش بدم؟ یعنی تو مکالمه باهاش این گزینه میاد؟
بچه باید از کجا بیارم؟واسه بچه اوردن کار دیگه ای غیر از اتاق بچه لازم نیست؟
ممنون.
Enchant کردنشون و پرک های مربوط به این Skill که قدرت سلاح رو بیشتر میکنه .
--
تا اون Quest لازم نیست و تو چند ماموریت قبل از اون هم میشه.آره یک مکالمه اضافه میشه اگر گردنبند رو داشته باشی.
بچه هم اگر DLCی Heartfire رو داشته باشی میتونی از یتیم خانه ریفتن Honorhall Orphanage بگیری.
اگه اینطوره من همه شرایط ازدواج رو دارم ولی گزینه ای برای ازدواج اضافه نشدهچرا؟ بازیم هم همین نسخه آخریه هست که همه dlcها رو داره!
نه:dگردنبند رو انداختی گردنت؟:d
اخه data files اش غیرفعالهمنظورم از همونها این بود که DLC رو هم داره، یکم ماموریتهای اصلی رو برین Dragonborn خود به خود شروع میشه، برا اونیکی هم با Guard یکی از شهر ها صحبت کنن.
=======
نمیدونم نسخه Legendary چطور هست ولی چک کنین وقتی بازی رو اجرا میکنین تو Data files تیک فایلها زده شده باشن
اخه data files اش غیرفعاله
بعد تو فایلاش هر چی میگردم dlc نیست ولی فایلهایی به اسم dlc هاش هست
ممنون ازتون ،نمیدونستم ایراده ،فکر میکردم در ادامه به بازی اضافه میشه و گر نه اینجا مطرح نمیکردماین مشکلات رو باید در تاپیک بازی در قسمت مشکلات بازی های PC بگی.
به هر حال:
data files رو به روش زیر فعال کن.
برو به مسیر زیر:
C:\Users\YourName\Documents\My Games\Skyrim
و نوشته زیر رو به خط آخر skyrimprefs.ini اضافه کن:
bEnableFileSelection=1
----
باید در پوشه Data همه DLC ها باشه اگر Legendary رو نصب کردی.
هر کدوم هم می خوای میتونی در data files روشن یا خاموش کنی:
اون Registry_7_Vista که در پوشه بازی هست هم کلیک و فعال کن.
==-=-=-=-==
برای Dawnguard باید حداقل لول 10 داشته باشی.
درود بر شمامیشه یک نفر طریقه ی Lockpicking رو تو بازی توضیح بده.