راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
جفتشو بزنم شمشیرو کجا بذارم:دی
من مرحلهDiplomatic Immunity هستم میدونی که کجاست؟
اون جا خیلی سخته همون سه تا نامردا همش میکشنم
احتمالا LEvel پایین دارین، اگه نمیتونین برین یکم ماموریت فرعی اینا برین, Level بیاد بالاتر راحت می‌شه رفت.

احتمالا LEvel پایین دارین، اگه نمیتونین برین یکم ماموریت فرعی اینا برین, Level بیاد بالاتر راحت می‌شه رفت.
اصلا تا در رو باز میکنم برم تو وارد که میشی جادوگره برق میزنه از اون ورم دوتا سرباز میان میزنن میکشنت level فکر کنم 21بود
حالا که سیوم هم پاک شده باید از اول برم ولیی حیفه اقا این مرحلهDiplomatic Immunity خیلی خیلی سخت بود اخرشم یه ماه توش بودم انقدر شانسی بردمش خیلی سخت بود این داستان رو بخونید
اول که رفتم طبقه بالا قایم شدم
بعد میومدم بیرون با جادوی اتش میزدمشون باز میرفتم پشت دیوار اونا هم فقط نگاه میکردن (البته خود سربازشام جادوی اتش داشتن) تا کشتمشون
بعد زره هاشون رو برداشتم رفتم پایین توی حیاط چند نفر بودن اونا رو هم با همین روش کشتم هنوز صندوق3 رو هم باز نکرده بودم بعد رفتم دوباره تو خونه آقا کلید زیرزمینه انقدر شانسی گیرم اومد اصلا نگم بهتره دلتون نسوزه:دی
اون جا هم اشتباه مرحله رو نوشتم از اون جلوتر بودم

من گرگینه بودم و الان تبدیل به ومپایرلرد شدم ...!
امکان بازگشت به گرگینه هست .؟؟؟؟
ومپایر تو شب حریف نداره ...! ولی تو روز خیلی اشغاله

با Aela صحبت کن برای دوباره گرگینه شدن.
اگر بعد این باز خواستی ومپایر بشی با Serena صحبت کن.

دیگه دارم دیوونه میشم.یه پستی بود یا تو این تاپیک یا تو بخش PC.که چند تا مود معرفی کرده بود که یکیشون این بود یه PCبا سیستم پایین با نصب کردن اون بتونه راحت بازیو اجرا کنه که الان من اون مود رو میخوام:((برا خودم نه برا یکی دیگه:((

دیگه دارم دیوونه میشم.یه پستی بود یا تو این تاپیک یا تو بخش PC.که چند تا مود معرفی کرده بود که یکیشون این بود یه PCبا سیستم پایین با نصب کردن اون بتونه راحت بازیو اجرا کنه که الان من اون مود رو میخوام:((برا خودم نه برا یکی دیگه:((

اینو میگی؟
مادهای زیبا The Elder Scrolls V Skyrim

اینو هم بببین :
All Skyrim mods that you need if you’ve a low end PC | IGN Boards

چطور میشه تو یه دست سپر داشت و تو دست دیگه شمشیر یا یه دست جادو زد و با دیگری شمشیر؟

اگر با xbox هستی با LT دست چپ و با RT دست راست میتونی سلاح رو قرار بدی(سلاح باید One-Hand) باشه.
میری رو سلاح اگر خواستی دست چپ باشه LT رو میزنی.
با PC هم که کلیک راست و چپ موس میشه این کار رو کرد.
مجیک هم همینطوریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or