MohamadRazi
کاربر سایت
سلام ببخشيد من nord هستم و الان يه مدتيه سربازا منو ميبينن حمله ميكنن چيكار كنم؟(vampire نيستم!!!)
نمیخوام که نژاد بسازم.میخوام تنظیمات NPCهارو مثله ساختنه کارکتر خودم بدست بگیرم.player.setrace redguard
این بود فرمانش فکر کنم.حالا به جای کلمه بلد شده نژاد مورد نظر رو تایپ کنید
اگه میخواهی نژادNPC هارو تعیین کنی همین هست، رو طرف کلیک کن همین setrace X رو بنویس. اگه چیز دیگهای میخواهی نمیشه مدل موهای کاراکترها و اینجور چیزا Default هستن بدون دسترسی به فایلهای بازی نمیشه فکر کنم.نمیخوام که نژاد بسازم.میخوام تنظیمات NPCهارو مثله ساختنه کارکتر خودم بدست بگیرم.
این نیست
یک روز به وقت بازی صبر کن میادسلام علیکم
تو یکی از زیر مجموعه های Prophet تو Dawngaurd وارد یه غار بزرگ میشیم که بعد از کشتن Markus میگه : Use your Vampire's Seduction power :
حالا اصلا من تو بخش پاور هام همچین پاوری ندارم ...!
از کجا باید این پاور رو بیارم ...؟؟؟؟
اگه منظورت اینه که صبر کنم تا دوباره شارژ شه ... اصلا چیزی نیست که بخواد شارژ شه !!!یک روز به وقت بازی صبر کن میاد
منظورم این هست که صبر کن تا قدرت Vampirism بیشتر شه و اون قدرت اضافه شه....اگه منظورت اینه که صبر کنم تا دوباره شارژ شه ... اصلا چیزی نیست که بخواد شارژ شه !!!
منظورم این هست که صبر کن تا قدرت Vampirism بیشتر شه و اون قدرت اضافه شه....
نه، ولی باید ومپایر باشین، در کلّ باید اون قدر صبر کنین تو بازی تا قدرتهای Vampirism بیشتر بشن و اون اضافه بشه. Vampireمعمولی هم نمیشه, Vampire lord.اضافه نمیشه ..!!!
بخاطر این نیست که بعد ومپایر لرد شدن یه بار گرگینه شدم و دوباره برگشتم به ومپایر .؟؟؟
اضافه نمیشه ..!!!
بخاطر این نیست که بعد ومپایر لرد شدن یه بار گرگینه شدم و دوباره برگشتم به ومپایر .؟؟؟
اقا من ماد Falskaar رو ریختم به بازی با NMM ولی چیزی نمیتونم ببینم!!!!!یعنی جزیره ای نیست.این نوشته تو مپ Tamriel .