راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
نمیخوام که نژاد بسازم.میخوام تنظیمات NPCهارو مثله ساختنه کارکتر خودم بدست بگیرم.
این نیست
اگه میخواهی‌ نژادNPC هارو تعیین کنی‌ همین هست، رو طرف کلیک کن همین setrace X رو بنویس. اگه چیز دیگه‌ای میخواهی‌ نمی‌شه :دی مدل مو‌های کاراکتر‌ها و اینجور چیزا Default هستن بدون دسترسی به فایل‌های بازی نمی‌شه فکر کنم.

سلام علیکم
تو یکی از زیر مجموعه های Prophet تو Dawngaurd وارد یه غار بزرگ میشیم که بعد از کشتن Markus میگه : Use your Vampire's Seduction power :
حالا اصلا من تو بخش پاور هام همچین پاوری ندارم ...!

از کجا باید این پاور رو بیارم ...؟؟؟؟

سلام علیکم
تو یکی از زیر مجموعه های Prophet تو Dawngaurd وارد یه غار بزرگ میشیم که بعد از کشتن Markus میگه : Use your Vampire's Seduction power :
حالا اصلا من تو بخش پاور هام همچین پاوری ندارم ...!

از کجا باید این پاور رو بیارم ...؟؟؟؟
یک روز به وقت بازی صبر کن میاد

اضافه نمیشه ..!!!
بخاطر این نیست که بعد ومپایر لرد شدن یه بار گرگینه شدم و دوباره برگشتم به ومپایر .؟؟؟
نه، ولی‌ باید ومپایر باشین، در کلّ باید اون قدر صبر کنین تو بازی تا قدرت‌های Vampirism بیشتر بشن و اون اضافه بشه. Vampireمعمولی‌ هم نمی‌شه, Vampire lord.

اقا من ماد Falskaar رو ریختم به بازی با NMM ولی چیزی نمیتونم ببینم!!!!!یعنی جزیره ای نیست.این نوشته تو مپ Tamriel .

برو Riften یک پیرمرد هست به نام jalamar (همون بیرون واسه خودش میچرخه)باهاش صحبت کن یک Quest شروع میشه (an ancient gate) که آخرش ختم میشه به Falskaar
نقشش جدای نقشه اصلی بازی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or