راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام بهترین سایت برای مد ها بنظرم Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community هست چون اولا شیلتر نسیت. دوما انحصار سری tes هست. سوما مد های داخلش زیاده و خودش یک برنامه مدیریت مد گذاشته. چهارما شما میتونید مد بسازید و داخل سایت قرار بدید داخل سایت ابزار هایی برای ساخت مد وجود داره.

سلام بهترین سایت برای مد ها بنظرم Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community هست چون اولا شیلتر نسیت. دوما انحصار سری tes هست. سوما مد های داخلش زیاده و خودش یک برنامه مدیریت مد گذاشته. چهارما شما میتونید مد بسازید و داخل سایت قرار بدید داخل سایت ابزار هایی برای ساخت مد وجود داره.
Dorost, البتهNexus انحصاری اون سری نیست :دی کلا واسه هر بازی بزرگ‌ای ماد درست می‌کنه،مثل Witcher یاCrysis . اینDomain اش مخصوصSkyrim هست فقط.

پولدارن دیگه :دی واسه هر بازی یه سایت راه میندازن

آخرین ویرایش:
رنگ بندیش و نور خیلی جالب بود ولی در کل اگر به یک ال ای دی با کیفیت بالا و کابل اچ دی اک ای و ایکس باکس رو با این که توی پی سی هست امتحان کنید در همین حده . واقعا بستگی به تی وی داره.
من هر دو نسخه رو دارم توی ایکس باکس خیلس خیلس بالاتره و از همه نظر سر تره . باید خودتون مقایسه کنید.
البته نسخه ps3 این بازی با کابل hdmi و تی وی مثل 55c9000 که یکی از برترین مدل های تی وی هست میشه اخرین درجه گرافیک و کیفیت این بازی که نمیتوان توی پی سی دید . دلیلشم کیفیت مانیتور های پی سی و کارت های ارزون اونه

ای بابا یک سیستم خوب pc برای بازی های نسل جدید قیمتش حدود 1.5 هست بنظرم خیلی هم ارزون نیست در ضمن الان دیگه کیفیت مانیتور های pc مثل سابق نیست lcd ها و led ها بهترین کیفیت رو دارند. رو قدرت pc شک نکنید.

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

البتهNexus انحصاری اون سری نیست :دی کلا واسه هر بازی بزرگ‌ای ماد درست می‌کنه،مثل Witcher یاCrysis . اینDomain اش مخصوصSkyrim هست فقط.

پولدارن دیگه :دی واسه هر بازی یه سایت راه میندازن
منظورم خود سایت Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community بود.

آخرین ویرایش:
ای بابا یک سیستم خوب pc برای بازی های نسل جدید قیمتش حدود 1.5 هست بنظرم خیلی هم ارزون نیست در ضمن الان دیگه کیفیت مانیتور های pc مثل سابق نیست lcd ها و led ها بهترین کیفیت رو دارند. رو قدرت pc شک نکنید.

---------- نوشته در 01:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

منظورم خود سایت Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community بود نه nexus چه خبر ؟

nexus خوب هست ولی به نظر من این سایت یه چیز دیگه اس !

Skyrim | Skyrim Download:d

>:d<
timthumb.php

;)MOD MIDAS MAGIC SPELLS IN SKYRIM 1.3.0 ;)
مثلا همین مود روش نصب رو توضیح داده و شیلتر هم نیست رجیستر هم نمیخواد و سایت مختص skyrim هست :d

راستی من تا حالا Map نصب نکردم به نظر شما نقشه اضافه میشه ؟؟؟؟ :-/

nexus خوب هست ولی به نظر من این سایت یه چیز دیگه اس !

Skyrim | Skyrim Download:d

>:d<
timthumb.php

MOD MIDAS MAGIC SPELLS IN SKYRIM 1.3.0

مثلا همین مود روش نصب رو توضیح داده و شیلتر هم نیست رجیستر هم نمیخواد و سایت مختص skyrim هست :d

والا لینک دانلودی که میده AdF.ly - shrink your URLs and get paid! و AdF.ly - shrink your URLs and get paid! *****ه به نظرم.

درسته بعضی لینک های دانلود مستقیم فیل هست اما میشه دل کرد درسته :d با یه vqN
من چند تایی دی ال زدم از بحث خارج نشیم قبول کن سایت بهتریه NEXUS بیشتر مثل MODDB هست درسته ؟
این ماد رو که دادی عالی‌ هست،پنجاه تاSpell جدید :دی،Replace که نیستن؟ یعنی‌ قبلیا هم میمونن دیگه؟

این احتمالا از ماد‌های کم طرفدار تر و خوبِNexus هست که توTop 100 نیست. چون واسه دانلود وصل می‌شه سرور خودNexus. ممنون در کلّ :دی

درسته بعضی لینک های دانلود مستقیم فیل هست اما میشه دل کرد درسته :d با یه vqN
من چند تایی دی ال زدم از بحث خارج نشیم قبول کن سایت بهتریه NEXUS بیشتر مثل MODDB هست درسته ؟
حرفایی میزنی ها سایت شیلتر هست حالا شما v.p.ان داری همه که ندارن این سایت nexus قیلتر نیست تا شما قیلتر نکردین.
هیچ سایتی به nexus نمیرسه نرم افزار مدیریت مد ش یک ویژگی داره مثل دانلود منیجر عمل میکنه از خود سایت بدون محدودیت میگیره کافیه کنار گزینه دانلود رو download with nexus manager کلیک کنید با سرعت براتون میگیره ولی این سایت از این لینک به اون لینک اینو با nexus مقایسه نکند.

حرفایی میزنی ها سایت شیلتر هست حالا شما v.p.ان داری همه که ندارن این سایت nexus قیلتر نیست تا شما قیلتر نکردین.
هیچ سایتی به nexus نمیرسه نرم افزار مدیریت مد ش یک ویژگی داره مثل دانلود منیجر عمل میکنه از خود سایت بدون محدودیت میگیره کافیه کنار گزینه دانلود رو download with nexus manager کلیک کنید با سرعت براتون میگیره ولی این سایت از این لینک به اون لینک اینو با nexus مقایسه نکند.

سایت که برای ما ***** نیست Skyrim | Skyrim Download نمیدونم شما کدوم رو گفتی فقط بعضی لینک های دانلود مستقیمش فیل هست که اونم اگه کاربر حرفه ای باشی مشکل حله
نگفتم سایت NEXUS بده اما بیخیال....

نوشته شده توسط chs68درسته بعضی لینک های دانلود مستقیم فیل هست اما میشه دل کرد درسته :d با یه vqN

این ماد رو که دادی عالی‌ هست،پنجاه تاSpell جدید :biggrin1:،Replace که نیستن؟ یعنی‌ قبلیا هم میمونن دیگه؟

این احتمالا از ماد‌های کم طرفدار تر و خوبِNexus هست که توTop 100 نیست. چون واسه دانلود وصل می‌شه سرور خودNexus. ممنون در کلّ

من این موده رو نصب نکردم تصادفی تو سایت SKYRIMDL پیداش کردم دربارش که توضیحات داده خوندم به نظرم بدک نبود :d سعی میکنم با این اینترنت زغالی 256 یه دانلودی بزنم ببینم چه طوری هست .
ای کاش اینترنت نامحدود داشتیم حیییییییییییییییییییییف .............
;)

آخرین ویرایش:
توی قدرت پی سی و کیفیت بازی هاش هیچ شکی ندارم خودم پیسی خیلی قوی دارم همون 2 تومان این اواخر خرجش کردم
ولی وقتی با hdmi به تلوزین وصل میکنم اونم نه تی وی معمولی این تی وی حدود 9 میلیون اب خورده ، اون کیفیت خیلی عجیبه تا به حال ندیدم همچین کیفیتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or