راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
میدونم طولانیه البته هر بازی ای رو که بخوای صد در صد بری طولانی میشه

ولی من می خوام بدونم خط اصلی داستان چطوریه این ماموریت هایی که عکس اژدها داره رو من همش رو رفتم ولی داستان یه جورایی بی سر و ته مونده بعدشم بازم ماموریتی هست که به خط اصلی داستان ربط داشته باشه یا نه؟
همونجا تموم می‌شه،چرا بری با مردم حرف بزنی‌ چیزایی مثلyou'd vanished a great evil from skyrim میگن.

تو بازی کوست های مختلفی هست مثلا اون کوست های اصلی بعدش میرسید به کوست های اصلی گروهی و کوست های اصلی گروهی که گروه خودتون بهتون میده باز یک کوست هایی مردم شهر بهتون میدند (مثلا یک مادر پسرش رو bandit ها گرفتند باید نجاتش بدید) در ضمن تو بازی انتخاب بسیار بسیار زیادی دارید میتونید یک نفرو بکشید یا باهاش همکاری کنید بعضی کوست ها هم کاملا فرعی هستند. اگر قبلا RPG بازی کرده باشید بسیار براتون سرگرم کننده است.

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

داش زدی تو خال ولی یک سوال این آهنگو خود Bethesda ساخته ؟ یعنی خودشون خوندن در ضمن ترجمه گذاشتی این به چه زبونی هست خود آهنگ اصلی ؟

تو بازی کوست های مختلفی هست مثلا اون کوست های اصلی بعدش میرسید به کوست های اصلی گروهی و کوست های اصلی گروهی که گروه خودتون بهتون میده باز یک کوست هایی مردم شهر بهتون میدند (مثلا یک مادر پسرش رو bandit ها گرفتند باید نجاتش بدید) در ضمن تو بازی انتخاب بسیار بسیار زیادی دارید میتونید یک نفرو بکشید یا باهاش همکاری کنید بعضی کوست ها هم کاملا فرعی هستند. اگر قبلا RPG بازی کرده باشید بسیار براتون سرگرم کننده است.

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

داش زدی تو خال ولی یک سوال این آهنگو خود Bethesda ساخته ؟ یعنی خودشون خوندن در ضمن ترجمه گذاشتی این به چه زبونی هست خود آهنگ اصلی ؟
بله کار خودBethseda هست.

زبونش هم زبون اژدها‌ها هست،همونی که اژدها‌ها صحبت می‌کنن در طول بازی.
ترجمش رو هم پایین گذشتم انگلیسی‌.

بله کار خودBethseda هست.

زبونش هم زبون اژدها‌ها هست،همونی که اژدها‌ها صحبت می‌کنن در طول بازی.
ترجمش رو هم پایین گذشتم انگلیسی‌.
معلومه خیلی به موسیقی بازی توجه کردن واقعا آدم رو متحول میکنه موسیقیش یکی از بهترین موسیقی های عمرم بود.

سلام
من توی a cornered rat گیر کردم همونیکه تو فاضلابه میگه برو با esbern حرف بزن وقتی می خواد درو باز کنه بازی باگی میشه و درو باز نمیکنه
رمزی چیزی نیست؟ که ردش کنم

کجاست نیست که؟
چی‌ کجاست؟ تو اون پست یه فایل هست دانلود کن توضیحاتش هم تو همون پست نوشتم.
اگه نمیتونی‌ دانلود کنی‌ با ~ کنسول رو باز کن بنویس setstage mq202 180

که اگه راه دوم رو برین با چند تا باگ مواجه میشین.

میدونم طولانیه البته هر بازی ای رو که بخوای صد در صد بری طولانی میشه

ولی من می خوام بدونم خط اصلی داستان چطوریه این ماموریت هایی که عکس اژدها داره رو من همش رو رفتم ولی داستان یه جورایی بی سر و ته مونده بعدشم بازم ماموریتی هست که به خط اصلی داستان ربط داشته باشه یا نه؟
شما بخش داستانی بازی رو تموم کردید
ولی یکسری مراحل فرعی هستند که نقش مهمی ایفا میکنن

شما بخش داستانی بازی رو تموم کردید
ولی یکسری مراحل فرعی هستند که نقش مهمی ایفا میکنن

ولی به نظر من خط داستانی که داره به این خوبی روایت میشه باید یه پایان ولو ساده ای هم داشته باشه نه یهو وسط قله قاف ولت کنن بعد پیش هر کدوم از این کله گندها ی اسکاریم که بری به روی خودشونم نیارن که شما چکار کردی

وقتی بازی اینقدر روی جزئیات کار کرده چرا یه دیالوگ برای این موضوع تعبیه نکرده که پیش هرکدومشون از این شخصیت های اصلی میری بهت بگن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or