راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
عجب رنگ بندی ای. :o

راستی‌Level cap بازی 81 هست،چطور 148 شودین؟:دی

والا من ADDONS رو بازی زیاد نصب کردم یه اضافات مربوط میشود به لول که سقف لول رو تا 255 ارتقا میده ولی به نظر خودم نوشتاریه چون وقتی از 81 به بالا شدم دیگه SKILL POINT نمیاد اما بی تاثیر هم نبوده . چون HEALPOINT و MAGIKA ,.. رو ارتقا داده
:d
این رو ببین
http://www.google.com/url?sa=t&rct=...yX_JUN&usg=AFQjCNHOyqlYg6spxhRIxkuMJuit6vGaDQ

راستی یادم رفت بگم با صدای WOW دارم یه دموی کیفیت بالا برای SKYRIM میسازم اگه ساخته شد برای بروبچ گل بازی سنتر اپلود میکنم ;)

از دوستان کسی هم MOD نود N()DE رو نصب کرده ??? لینک دانلودی ندارید که فیل نباشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
والا من ADDONS رو بازی زیاد نصب کردم یه اضافات مربوط میشود به لول که سقف لول رو تا 255 ارتقا میده ولی به نظر خودم نوشتاریه چون وقتی از 81 به بالا شدم دیگه SKILL POINT نمیاد اما بی تاثیر هم نبوده . چون HEALPOINT و MAGIKA ,.. رو ارتقا داده

راستی یادم رفت بگم با صدای WOW دارم یه دموی کیفیت بالا برای SKYRIM میسازم اگه ساخته شد برای بروبچ گل بازی سنتر اپلود میکنم ;)
لینک اونی که تا255 بالا میبره رو میدین؟:دی،کنجکاو شدیم،یدونهmod من دارم تا100 بالا میبره فقط.

لینک اونی که تا255 بالا میبره رو میدین؟:دی،کنجکاو شدیم،یدونهmod من دارم تا100 بالا میبره فقط.

من بیشتر ADDONS و MOD ها رو تو گوگل سرچ میکنم سایت خاصی نبود. فکر کنم تو این سایت های مثل MODDB بود و به یه MOD همراه با ENHANCED

شما به این لینک ها یه سری بزن
Google

و اگر مود و تجهیزات و اضافات (ADDONS , MOD , DLC) جدید تو بازی میخوای این سایت بین گیمر های حرفه ای خیلی معروفه

Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB

راستی اگر مدی خواستی نصب کنی حتما یه بکاپ از بازیت بگیر که اگر بازی رو به مشکل زد دوباره نخواهی نصب کنی چون بعضی از مد ها روی STEAM کار میکنن.
خصوصا مد و پچ های مربوط کانفیگ گیم و IA بازی.

MOD HD EYE رو هم 100% دانلود کن چشم های کاراکتر ها رو خیلی طبیعی میکنه .

آخرین ویرایش:
من بیشتر ADDONS و MOD ها رو تو گوگل سرچ میکنم سایت خاصی نبود. فکر کنم تو این سایت های چیت مثل CHEAT HAPPEN بود و به یه فایل NODPAD

شما به این لینک ها یه سری بزن
Google

و اگر مود و تجهیزات و اضافات (ADDONS , MOD , DLC) جدید تو بازی میخوای این سایت بین گیمر های حرفه ای خیلی معروفه

Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB
ممنون
اون ماد رو
اینجا که نمی‌شه داد :دی پاک می‌شه پ.خ کردم
آره،حالا این اسکایریم بهتره،تو New vegas رسما ماد تو بازی کپی‌ کار نمیکرد. بیست بار بازیم خراب شد سر این.

آخرین ویرایش:
کمک در مورد ماسک ها

سلام دوستان من دنبال 9 تا ماسک هستم این ماسک Konahrik تو labrynthianنمیتونم پیدا کنم تو این مکان میگن دو تا ماسک وجود داره من یکیشو پیدا کردم ولی ای konahrik که همون ماسک طلاییه که جلوش دو تا شاخ داررونمیتونم پیدا کنم هر کس از بچه ها که در مورد این ماسک میدونه لطف کنه منو راهنمایی کنه...خیلی ممنون...منتظرم

سلام دوستان من دنبال 9 تا ماسک هستم این ماسک Konahrik تو labrynthianنمیتونم پیدا کنم تو این مکان میگن دو تا ماسک وجود داره من یکیشو پیدا کردم ولی ای konahrik که همون ماسک طلاییه که جلوش دو تا شاخ داررونمیتونم پیدا کنم هر کس از بچه ها که در مورد این ماسک میدونه لطف کنه منو راهنمایی کنه...خیلی ممنون...منتظرم
باید همهٔ هشت تا ماسک دیگه رو بگیرین بعدا بیاین جلو اون مجسم یا هر چیزی هستWooden mask رو بپوشین که به زمان گذشتهTeleport شین،اونجا همهٔ ماسک هارو بذارین سر جاشون که این آزاد شه

skyrim news

حوادث:
تجمع گاو ها در جلوی riften باعث ترافیک سنگین و اختلال در حمل و نقل شد.
56148703221264164298.jpg

اقتصادی :
تحصن سربازان در مقابل کاخ شهر whiterun به علت عدم پرداخت حقوقشان ، آنها سه روز است در مقابل کاخ تحصن کرده اند.
08977049234529976609.jpg

سیاسی:
افسردگی شدید شاه windhelm شاه ulfric به علت تورم و مشکلات سیاسی باعث شد چند روز به مسافرت برود و مسولیت را به دوست خود burnwulf بدهد.
97479087510142815230.jpg

تبلیغات:
افزایش قد تضمینی در 0.01 ثانیه با گارانتی TESV CON بدون درد بدون بی حسی سرپایی شما هم امتحان کنید.

68161162081395918881.jpg
07680860625633268052.jpg

تلفن تماس player.setscale 1.2 برای اطلاعات به روزنامه های پنیرالنتشار مراجعه کنید.

آخرین ویرایش:
باید همهٔ هشت تا ماسک دیگه رو بگیرین بعدا بیاین جلو اون مجسم یا هر چیزی هستWooden mask رو بپوشین که به زمان گذشتهTeleport شین،اونجا همهٔ ماسک هارو بذارین سر جاشون که این آزاد شه

این مکان که میگی کجا هست؟
پ.ن:این آهنگ های بازی فوقالعادست:d
2 ساعته تو جوّم:d

این مکان که میگی کجا هست؟
پ.ن:این آهنگ های بازی فوقالعادست:d
2 ساعته تو جوّم:d
تو همون Labyrinthian هست،یه مجسمه بزرگ هست با چند تا جای ماسک که البته واسه استفاده ازش باید ماسک هارو به دست بیارین همشو.

رنگ بندیش و نور خیلی جالب بود ولی در کل اگر به یک ال ای دی با کیفیت بالا و کابل اچ دی اک ای و ایکس باکس رو با این که توی پی سی هست امتحان کنید در همین حده . واقعا بستگی به تی وی داره.
من هر دو نسخه رو دارم توی ایکس باکس خیلس خیلس بالاتره و از همه نظر سر تره . باید خودتون مقایسه کنید.
البته نسخه ps3 این بازی با کابل hdmi و تی وی مثل 55c9000 که یکی از برترین مدل های تی وی هست میشه اخرین درجه گرافیک و کیفیت این بازی که نمیتوان توی پی سی دید . دلیلشم کیفیت مانیتور های پی سی و کارت های ارزون اونه

ممنون
اون ماد رو
اینجا که نمی‌شه داد :دی پاک می‌شه پ.خ کردم
آره،حالا این اسکایریم بهتره،تو New vegas رسما ماد تو بازی کپی‌ کار نمیکرد. بیست بار بازیم خراب شد سر این.

ممنون بابت نود HANTER387 و HALKER 2010

راستی مود hd eye وجود داره هالکر HALKER 2010 عزیز
hd cover eye وجود داره

ببین :

Redirect Notice
لینک
و
mod hd eye - Google Search لینک
Screen-Shot-2555-01-05-at-4.00.59-AM.png

لینک مستقیم HD COVER EYE : http://www.skyrimdl.com/home/mod-cover-eyes-skyrim-1-3-0
فرق بین چشم معمولی با cover eye :
Skyrim-Mod-High-Quality-Eyes_1.jpg

این هم یه لینک برای مقایسه : http://games.softpedia.com/progScreenshots/Skyrim-Mod-High-Quality-Eyes-Screenshot-101166.html
و http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=498#content

برای دانلود هم : http://games.softpedia.com/get/Mods-Addons/Skyrim-Mod-High-Quality-Eyes.shtml

Five Oblivion Mods Skyrim Should Have:d
Five Oblivion Mods Skyrim Should Have | FilePlanet's Blog لینک

عجب MOD خفنی هست این
Monday Mod: Elder Scrolls V: Skyrim – SkyUI مثل همین Midas Magic of Aurom باید باشه . به نظرم مجیک ها و سطح اسکیل و لول کاپ بیشتر میشه .
این یکی هم هست : Download Elder Scrolls IV: Oblivion – Midas Magic of Aurom Mod
البته درسته نوشته نسخه 4 یعنی OBLIVISION ولی فکر کنم روی اسکاریم هم جواب بده
Elder-Scrolls-V-Skyrim-SkyUI-Screen-1.jpg

Darnified-UI-Screen-1.jpg

Download Elder Scrolls IV: Oblivion – Midas Magic of Aurom Mod
DarNified UI (by DarN): Elder Scrolls V: Skyrim has of course improved upon the user interface making it more accessible and less of an eye strain to look at. It’s definitely an improvement over Oblivion, oursister site GameSpy reports that it still suffers from being designed for consoles. DarN made an amazing UI modification for Oblivion providing more customization and additional information to be seen in-game. Hopefully he’ll pull through and spiffy up Skyrim’s UI.
لیک : Five Oblivion Mods Skyrim Should Have | FilePlanet's Blogلینک

ماشالا مود زیاده ولی بعضی مود ها با هم کار نمیکنند پس اگر خواستید مدی رو نصب کنید اول یه بکاپ از بازی داشته باشید

موفق باشید

---------- نوشته در 11:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

رنگ بندیش و نور خیلی جالب بود ولی در کل اگر به یک ال ای دی با کیفیت بالا و کابل اچ دی اک ای و ایکس باکس رو با این که توی پی سی هست امتحان کنید در همین حده . واقعا بستگی به تی وی داره.
من هر دو نسخه رو دارم توی ایکس باکس خیلس خیلس بالاتره و از همه نظر سر تره . باید خودتون مقایسه کنید.
البته نسخه ps3 این بازی با کابل hdmi و تی وی مثل 55c9000 که یکی از برترین مدل های تی وی هست میشه اخرین درجه گرافیک و کیفیت این بازی که نمیتوان توی پی سی دید . دلیلشم کیفیت مانیتور های پی سی و کارت های ارزون اونه

من با کابل DVI-D روی مانیتورم samsoung P22700 این عکس های که در پست بالا دادم رو گرفتم رنگ بندی زیاد شده به خاطر MOD : skyrim enhanced shaders:d ولی اگه کیس خفنی ندارید این مود رو نصب نکنید چون مود سنگینی هست ولی FPS من همچنان روی 60 ثابته :d

این هم وبلاگ ماست یه سری بزن درباره کابل ها و اف پی اس و QUALITY توضیحاتی دادم مفیده :
ادرس وبلاگ : Branching - 01

راستی یادم رفت بگم نمیدونم ایکسباکس رو میشه به پی سی وصل کرد یا نه چون کینکت هک شده جواب میده اما اگه میتونی وصل کنی عکسی از کیفیت ایکسباکس ارائه بدی خوشحال میشیم نقد کنیم .

این هم یه عکس خنده دار از اسکایریم مرد عنکبوتی هم تو اسکایریم رفت:d

Skyrim-Spiderman-Mod.jpg

link : http://www.google.com/search?hl=en&....,cf.osb&fp=9010ff9d0168876c&biw=1066&bih=719

آخرین ویرایش:
من بیشتر mod , addons ها رو از لینک زیر دانلود میکنم به شما دوستان هم پیشنهاد میکنم یه سری بزنید

Skyrim | Skyrim Download:d

مود زیاده ولی بعضی مود ها با هم کار نمیکنند پس اگر خواستید مدی رو نصب کنید اول یه بکاپ از بازی داشته باشید فکر کنم دیگه با این 2 پست ترکوندم
>:d
timthumb.php

[h=2]MOD MIDAS MAGIC SPELLS IN SKYRIM 1.3.0[/h]موفق باشید .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or