عجب رنگ بندی ای.
راستیLevel cap بازی 81 هست،چطور 148 شودین؟
لینک اونی که تا255 بالا میبره رو میدین؟،کنجکاو شدیم،یدونهmod من دارم تا100 بالا میبره فقط.والا من ADDONS رو بازی زیاد نصب کردم یه اضافات مربوط میشود به لول که سقف لول رو تا 255 ارتقا میده ولی به نظر خودم نوشتاریه چون وقتی از 81 به بالا شدم دیگه SKILL POINT نمیاد اما بی تاثیر هم نبوده . چون HEALPOINT و MAGIKA ,.. رو ارتقا داده
:d
راستی یادم رفت بگم با صدای WOW دارم یه دموی کیفیت بالا برای SKYRIM میسازم اگه ساخته شد برای بروبچ گل بازی سنتر اپلود میکنم
لینک اونی که تا255 بالا میبره رو میدین؟،کنجکاو شدیم،یدونهmod من دارم تا100 بالا میبره فقط.
ممنونمن بیشتر ADDONS و MOD ها رو تو گوگل سرچ میکنم سایت خاصی نبود. فکر کنم تو این سایت های چیت مثل CHEAT HAPPEN بود و به یه فایل NODPAD
شما به این لینک ها یه سری بزن
و اگر مود و تجهیزات و اضافات (ADDONS , MOD , DLC) جدید تو بازی میخوای این سایت بین گیمر های حرفه ای خیلی معروفه
Games and mods development for Windows, Linux and Mac - Mod DB
باید همهٔ هشت تا ماسک دیگه رو بگیرین بعدا بیاین جلو اون مجسم یا هر چیزی هستWooden mask رو بپوشین که به زمان گذشتهTeleport شین،اونجا همهٔ ماسک هارو بذارین سر جاشون که این آزاد شهسلام دوستان من دنبال 9 تا ماسک هستم این ماسک Konahrik تو labrynthianنمیتونم پیدا کنم تو این مکان میگن دو تا ماسک وجود داره من یکیشو پیدا کردم ولی ای konahrik که همون ماسک طلاییه که جلوش دو تا شاخ داررونمیتونم پیدا کنم هر کس از بچه ها که در مورد این ماسک میدونه لطف کنه منو راهنمایی کنه...خیلی ممنون...منتظرم
باید همهٔ هشت تا ماسک دیگه رو بگیرین بعدا بیاین جلو اون مجسم یا هر چیزی هستWooden mask رو بپوشین که به زمان گذشتهTeleport شین،اونجا همهٔ ماسک هارو بذارین سر جاشون که این آزاد شه
تو همون Labyrinthian هست،یه مجسمه بزرگ هست با چند تا جای ماسک که البته واسه استفاده ازش باید ماسک هارو به دست بیارین همشو.این مکان که میگی کجا هست؟
پ.ن:این آهنگ های بازی فوقالعادست:d
2 ساعته تو جوّم:d
ممنون
اون ماد رو
اینجا که نمیشه داد پاک میشه پ.خ کردم
آره،حالا این اسکایریم بهتره،تو New vegas رسما ماد تو بازی کپی کار نمیکرد. بیست بار بازیم خراب شد سر این.
رنگ بندیش و نور خیلی جالب بود ولی در کل اگر به یک ال ای دی با کیفیت بالا و کابل اچ دی اک ای و ایکس باکس رو با این که توی پی سی هست امتحان کنید در همین حده . واقعا بستگی به تی وی داره.
من هر دو نسخه رو دارم توی ایکس باکس خیلس خیلس بالاتره و از همه نظر سر تره . باید خودتون مقایسه کنید.
البته نسخه ps3 این بازی با کابل hdmi و تی وی مثل 55c9000 که یکی از برترین مدل های تی وی هست میشه اخرین درجه گرافیک و کیفیت این بازی که نمیتوان توی پی سی دید . دلیلشم کیفیت مانیتور های پی سی و کارت های ارزون اونه