ashill
کاربر سایت
شایدInstaller ویندوز مشکل داره.ویندزتن اشکال پیدا کرده
در ضمن سوالتون رو تو بخش مشکلات نصب بپرسین زودتر جواب میگیرین
اتفاقا ویندوزو دوباره نصب کردم.
آخرین ویرایش:
شایدInstaller ویندوز مشکل داره.ویندزتن اشکال پیدا کرده
در ضمن سوالتون رو تو بخش مشکلات نصب بپرسین زودتر جواب میگیرین
بچه ها خدا لعنت کنه هرچی خون آشام و ومپایر و زهرمارو دردو از این چیزاست..... پدرم درومده از بس رفتم و کسی و تو خواب گیر نیاوردم که خونشو بخرم... یا اگه کسی هم هست رسیدن بهش یه مخفی کاری در حد هیتمن مب خواد///..... من رفتم پیش این اقا که میگه میتونه درستم کنه.... بهم میگه تو یه سنگی که تو اینورتوریم هست باید یه چیزی پر کنک که نمیدونم چیه..... یه جوونمرد بیاد این و بهم بگه چیکار کنم که دیگه خستم کردهههههههههههههههههههههه هههههههههه..... مرسی
http://forum.bazicenter.com/thread52633/page5بچه ها خدا لعنت کنه هرچی خون آشام و ومپایر و زهرمارو دردو از این چیزاست..... پدرم درومده از بس رفتم و کسی و تو خواب گیر نیاوردم که خونشو بخرم... یا اگه کسی هم هست رسیدن بهش یه مخفی کاری در حد هیتمن مب خواد///..... من رفتم پیش این اقا که میگه میتونه درستم کنه.... بهم میگه تو یه سنگی که تو اینورتوریم هست باید یه چیزی پر کنک که نمیدونم چیه..... یه جوونمرد بیاد این و بهم بگه چیکار کنم که دیگه خستم کردهههههههههههههههههههههه هههههههههه..... مرسی
یکی کمک کنه
تو bag خودت رو نگاه کن یک دست میبینی کلید همین هست یا طلایی یا قرمز دکمه C رو بزن میاد جلو رمز دیده میشه بزن باز میشه. ( درضمن باید قبلش اون کلید رو داشته باشی اگر نداری تو جنازه ها یا جلو خود در رو ببین معمولا اونجاست.) که به نظر میرسه داریش.
College of winterholdمیگم من داستان بازی رو تموم کردم. کوئست های Companion ها و Dark Brotherhood و Theives guild رو هم تموم کردم. Stormcloak ها رو هم نابود کردم. دیگه چه گروه هایی موندن؟ راستی giant ها دهکده ای مقری چیزی ندارن؟ آخه کشتنشون خیلی میچسبه اما خیلی کم و پراکندن.
یعنی الان حتما باید از خود بازی در بیارین؟سلام
کسی از دوستان unpacker برای فایل های اسکایریم نمیشناسه ؟؟؟ البته خودم یه unpacker فایل های اسکایریم دارم اما فایل های موزیک بازی رو به صورت xwm نمایش میده که فرمت خاصی هست و باید convert بشه ....
راهی هست تمام موسیقی های بازی رو به Mp3 تبدیل کرد ؟؟