راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
کمممممممممممممممممممک

بچه ها خدا لعنت کنه هرچی خون آشام و ومپایر و زهرمارو دردو از این چیزاست..... پدرم درومده از بس رفتم و کسی و تو خواب گیر نیاوردم که خونشو بخرم... یا اگه کسی هم هست رسیدن بهش یه مخفی کاری در حد هیتمن مب خواد///..... من رفتم پیش این اقا که میگه میتونه درستم کنه.... بهم میگه تو یه سنگی که تو اینورتوریم هست باید یه چیزی پر کنک که نمیدونم چیه..... یه جوونمرد بیاد این و بهم بگه چیکار کنم که دیگه خستم کردهههههههههههههههههههههه هههههههههه..... مرسی

بچه ها خدا لعنت کنه هرچی خون آشام و ومپایر و زهرمارو دردو از این چیزاست..... پدرم درومده از بس رفتم و کسی و تو خواب گیر نیاوردم که خونشو بخرم... یا اگه کسی هم هست رسیدن بهش یه مخفی کاری در حد هیتمن مب خواد///..... من رفتم پیش این اقا که میگه میتونه درستم کنه.... بهم میگه تو یه سنگی که تو اینورتوریم هست باید یه چیزی پر کنک که نمیدونم چیه..... یه جوونمرد بیاد این و بهم بگه چیکار کنم که دیگه خستم کردهههههههههههههههههههههه هههههههههه..... مرسی

من هم مشکل شما رو داشتم دوست عزیز من چون ومپایریسمم 100% شده بود به این صورت که در لینک زیر پست 404 توضیح دادم حل شد البته با کمک یکی از دوستان

لینک پست : http://forum.bazicenter.com/thread52633/page27/

اونجا یه مشکل کوچیک داره یاذم رفته مقدار بدم کد به صورت زیر هست PLAYER.ADDITEM 000A217A 1
اول دکمه بالای تب رو بزن "~"
کد کتاب مجیک HARMONEY رو که اونجا نوشتم اگه مجیکش رو نداری باید به این صورت بزنی PLAYER.ADDITEM 000A217A 1 تو اون پست فراموش کرده بودم مقدار بدم . راستی وقتی پست 404 رو خوندی خواستی بری پیش Falion حتما 1000 تا gold داشته باش چون باید یه gem از اون بخری.

در اون پستی که صفحه 27 نوشتم در اخر پست کد 4 تا gem رو نوشتم حتما با دستور additem از هر کذام 2 تا بدست بیار .
این کد های جم ها هست ها! :
0002E4FC
0002E4FF
0002E500
0002E504

البته این روشی که نوشتم یه جور دور زدن بازی هست
:d

آخرین ویرایش:
http://forum.bazicenter.com/thread52633/page5
اون روش بالایی کد تقلب هست.کد تقلب راحت تری رو توی همین پست میتونی پیدا کنی
/#post1746005

کسی از دوستان به این پازل دور رسیده ؟ REACHWATER ROCK

Reachwater rock location

claw هم دارم .

البته بار دومه به این در میرسم اما یادم رفته :d
روشی نیست بشه پازل رو دید ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

Reachwater rock location

claw هم دارم .

تو bag خودت رو نگاه کن یک دست میبینی کلید همین هست یا طلایی یا قرمز دکمه C رو بزن میاد جلو رمز دیده میشه بزن باز میشه. ( درضمن باید قبلش اون کلید رو داشته باشی اگر نداری تو جنازه ها یا جلو خود در رو ببین معمولا اونجاست.) که به نظر میرسه داریش.

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

یکی کمک کنه;;)

یک عکس از ارور مورد نظر بذار همون ignore ها.

آخرین ویرایش:
تو bag خودت رو نگاه کن یک دست میبینی کلید همین هست یا طلایی یا قرمز دکمه C رو بزن میاد جلو رمز دیده میشه بزن باز میشه. ( درضمن باید قبلش اون کلید رو داشته باشی اگر نداری تو جنازه ها یا جلو خود در رو ببین معمولا اونجاست.) که به نظر میرسه داریش.

دمت گرم
اره یادم رفته بود CLAW رو از کجا بدست میاوردیم یه جنازه اونجا بود یه نگاهی انداختم پیدا شد

اسکرین من سیاه است با فوت سیاه زدی (^_^) OMG !
چرا پست ما اینقدر کش اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:d

میگم من داستان بازی رو تموم کردم. کوئست های Companion ها و Dark Brotherhood و Theives guild رو هم تموم کردم. Stormcloak ها رو هم نابود کردم. دیگه چه گروه هایی موندن؟ راستی giant ها دهکده ای مقری چیزی ندارن؟ آخه کشتنشون خیلی میچسبه اما خیلی کم و پراکندن.

میگم من داستان بازی رو تموم کردم. کوئست های Companion ها و Dark Brotherhood و Theives guild رو هم تموم کردم. Stormcloak ها رو هم نابود کردم. دیگه چه گروه هایی موندن؟ راستی giant ها دهکده ای مقری چیزی ندارن؟ آخه کشتنشون خیلی میچسبه اما خیلی کم و پراکندن.
College of winterhold
Bards college
===============
نه نیست :دی

Reachwater rock location

claw هم دارم .

دوستان بد نیست پست اولو هم بخونیدا
از این جور چیزا نوشته

با سلام می خواستم بدونم اگه بخوام یک ایتم رو پاک کنم برای اینکه بتونم دو بزنم باید چی کار کنم؟
......

مشکلم حل شد

آخرین ویرایش:
سلام
کسی از دوستان unpacker برای فایل های اسکایریم نمیشناسه ؟؟؟ البته خودم یه unpacker فایل های اسکایریم دارم اما فایل های موزیک بازی رو به صورت xwm نمایش میده که فرمت خاصی هست و باید convert بشه ....

راهی هست تمام موسیقی های بازی رو به Mp3 تبدیل کرد ؟؟

سلام
کسی از دوستان unpacker برای فایل های اسکایریم نمیشناسه ؟؟؟ البته خودم یه unpacker فایل های اسکایریم دارم اما فایل های موزیک بازی رو به صورت xwm نمایش میده که فرمت خاصی هست و باید convert بشه ....

راهی هست تمام موسیقی های بازی رو به Mp3 تبدیل کرد ؟؟
یعنی‌ الان حتما باید از خود بازی در بیارین؟:دی
این همه OST PACKاز بازی پخش هست،یکیشو دانلود کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or