راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
وقتی میرم تو غار Ancient's خارج میشه بدون هیچ ارروری مشکل کجاست ؟
وقتی میخوام اون انگشتر رو از دخل یارو تو ریفتن بردارم تا قفل رو باز میکنم یکی از سربازا میاد و میفهمه ، چیکار کنم ؟

سلام کسی میدونه چیت اضافه کردن perk چیه؟
Player.addperk Perk ID
واسه پیدا کردن Perk ID هم برین این لینک
Console Perk Codes (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki

وقتی میرم تو غار Ancient's خارج میشه بدون هیچ ارروری مشکل کجاست ؟
وقتی میخوام اون انگشتر رو از دخل یارو تو ریفتن بردارم تا قفل رو باز میکنم یکی از سربازا میاد و میفهمه ، چیکار کنم ؟
خوب باید مواظب باشین دور از دید گارد‌ها باشین

وااااااااااااااااااااااااای!! یه آدرس دقیق بدید من از کی soul trap بخرم؟؟؟؟؟؟؟!؟؟؟؟ این soul trap یه scroleه؟؟؟
معمولا همهٔ جادوگرا میفروشن،از هر کدوم خواستی‌ میتونی‌ بخری.نهTome هست.
با سلام خدمت دوستان
تو مر مرحله کمکی find helm of winterhold inside barrow گیر کردم
میرم تو یه جایی و یه در هست که نمیدونم چجوری بازش کنم

Random quest هست یعنی‌ ممکن هر دفعه یه جای شانسی بفرسته،تا عکس ندین نمی‌شه کمک کرد :دی یا حداقل اسم غار رو نگی‌

از دست این skyrim

با سلام خدمت همه
دوستان من در مرحله ی revelaing the unseen گیر کردم .تو این مرحله باید با استفاده از یخ و اتش نور ها رو جا به جا کنی ولی اصلا نور ها یک میلی متر هم جا به جا نمی شن
لطفا کمکم کنید
حتی از u tube که نگا کردم فهمیدم باید چی کار کرد ولی نور ها جا بهجا نمی شه من الان یک هفته هست در گیر اینم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر از سایت خوبه شما

با سلام خدمت همه
دوستان من در مرحله ی revelaing the unseen گیر کردم .تو این مرحله باید با استفاده از یخ و اتش نور ها رو جا به جا کنی ولی اصلا نور ها یک میلی متر هم جا به جا نمی شن
لطفا کمکم کنید
حتی از u tube که نگا کردم فهمیدم باید چی کار کرد ولی نور ها جا بهجا نمی شه من الان یک هفته هست در گیر اینم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر از سایت خوبه شما
player.setstage mg06 55
با ~ کنسول رو باز کنین اینو بزنین توش

هانتر جون لینک دانلود موزیک های بازیو داری >؟
نوشته شده توسط chs68
سلام
کسی از دوستان unpacker برای فایل های اسکایریم نمیشناسه ؟؟؟ البته خودم یه unpacker فایل های اسکایریم دارم اما فایل های موزیک بازی رو به صورت xwm نمایش میده که فرمت خاصی هست و باید convert بشه ....

راهی هست تمام موسیقی های بازی رو به Mp3 تبدیل کرد ؟؟

یعنی‌ الان حتما باید از خود بازی در بیارین؟:biggrin1:
این همه OST PACKاز بازی پخش هست،یکیشو دانلود کنید.

برای این میخوام از خوب بازی در بایرم به خاطر بعضی voice ها چون دارم یه دمو میسازم
:d

از برو بچ حرفه ای کسی نرم افزار unpacker اسکایریم میشناسه من تو چند تا رفتم ولی متاسفانه فییییییییییییییییییییییییل R T بود :-$

اقا دستت درد نکنه
فقط یک خواهش داشتم می شه بگی که این رمز ها رو از کجا گیر میاری تا اگر بعدا باز به مشکل خوردم از این رمز ها استفاده کنم؟
راستی دمت گرم مشکلم درست شد خیلی با مرامی
قربونت

اقا دستت درد نکنه
فقط یک خواهش داشتم می شه بگی که این رمز ها رو از کجا گیر میاری تا اگر بعدا باز به مشکل خوردم از این رمز ها استفاده کنم؟
راستی دمت گرم مشکلم درست شد خیلی با مرامی
قربونت
Skyrim:Console - UESPWiki
ممنون. چاکریم :دی
البته اینا‌ای که دادم کد‌های ساده هستن اگه تو مرحله‌ای گیر کردین نمی‌شه با اینا رد کرد باید مرحله به مرحله اون ماموریت Stage هاش در بیاد بعدا با استفاده از اون کد بالا وID درست ماموریت رد کرد اونجاشو :دی

البته ماموریت‌های بازی باگ زیاد ندارن نگران نباشین فقط یدونه همون بود که نمیذاشت بازی ادامه پیدا کنه
برای این میخوام از خوب بازی در بایرم به خاطر بعضی voice ها چون دارم یه دمو میسازم :d

از برو بچ حرفه ای کسی نرم افزار unpacker اسکایریم میشناسه من تو چند تا رفتم ولی متاسفانه فیییییییییییییییییییییییی ل R T بود :-$
http://forum.bazicenter.com/blogs/blog2837/
:d
این‌ST ها همشون از خود بازی استخراج شدن نگران کیفیت نباش،درباره unpacker من‌Unpacker ای نمیشناسم که بشه باهاش Mp3 اجرا کرد:d

آقا این اژدها alduin چرا نمیمیره
آخرش بتونم یک سوم جونشو ببرم بعدش من میمیرم
خیلی سخته
راهی... ماهی.... چاهی نیست؟
ایکسی هستم
هیچ راهی‌ نداره،باید Armor rating خوب داشته باشی‌. در ضمن از سلاح‌هایShock استفاده کن(جادو یا سلاح‌های برقی :دی) که Weakness to shock داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or