راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
با سلام
اقا من دگه داره حوصله ام سر می ره فکر کنم تمام این ماموریت هایش رو تموم کردم راهی هست که بشه دوباره ماموریت ها و رفت یا ماموریت هایی رو که هنوز نرفتم دوباره برم؟
از بیکاری دارم فقط خونه می خرم
من این رمز ها رو هم امتحان کردم saq این که همه ماموریت هایت رو از اول می یاره ولی بعدش بازی قاطی می کنه
دستم به دامنت
ماموریت می خوام
بازی حدود چهار صد تا ماموریت داره‌ها :دی، همشو بری هزار ساعت طول میکشه. رفتن دوباره ماموریت‌ها هم به جزConsole command هیچ راه دیگه‌ای نداره یا هم باید بازیرو از اول شروع کنین

خب همین cosle command چطوری هست؟
اره می دونم همشو تموم نکردم خب کو ماموریت؟
با هر کی حرف می زنم فقط فک می زنه ماموریت نمی ده :))
جونه ما اگر راهی بلدی بگو من دو تا کد caqs و saq رو امتحان کردم همش از این quest می پره به اون quest اگر راهی چاهی بلدی بگو تا ما هم سرمون بند بشه به این اسکاریم
:))
قربونت منتظره جوابتم

خب همین cosle command چطوری هست؟
اره می دونم همشو تموم نکردم خب کو ماموریت؟
با هر کی حرف می زنم فقط فک می زنه ماموریت نمی ده :))
جونه ما اگر راهی بلدی بگو من دو تا کد caqs و saq رو امتحان کردم همش از این quest می پره به اون quest اگر راهی چاهی بلدی بگو تا ما هم سرمون بند بشه به این اسکاریم
:))
قربونت منتظره جوابتم
Console همون کد‌هایی‌ هستن که خودتون میگین دیگه،SAQ و اینا.

اگه میخوایین بازم ماموریت برین از اول برین بازی رو :دی یا منتظرDLC باشین

گم شدن سگ

سلام
آقا ما یه سگ خریدیم ولی انگار مسیر خونه رو بلد نیست .
بش گفتیم بره خونه ولی گم شده نیستش . هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم
کسی میدونه کجاست ؟
من دوتا خونه دارم
:-/

من اشتباهی بیماری گرگنما شدن رو درمان کردم:(
الان هرکار میکنم دوباره دچار این بیماری بشم نمیشه
لطفا یه کدی چیزی بزارین تا بدون درد سر گرگ نما بشم

سلام
من حدودا دوهفته ای دارم بازی میکنم
2تا سوال اساسی دارم:
1.چه جوری باید زره یا شمشیر یا ..... بسازم یا اپگرید کنم؟
2.در مرحله ی Season Unending میریم بالای کوه و با جادوگره صحبت میکنیم بعد میگه برین با دو نفر دیگه صحبت کنیم و برگردیم بعد به همراه چند نفربالای همان کوه در خونه جادوگرا میریم توی یک اتاق و من میشینم روی صندلی و بقیه هم میشنن و صحبت میکنند چند دقیقه که صحبت کردن بعد حرفاشون تموم میشه وبه هم نگاه میکنن و من هم نمی تونم از روی صندلی بلند شم قبل از صحبت کردن وقتی که من نشستم وسط صفحه مینویسه Negotiate Truceبعد شروع به صحبت میکنند
در جمع Esbern و delphine هم هستن
اینجا باید چه کار کرد؟

من اشتباهی بیماری گرگنما شدن رو درمان کردم:(
الان هرکار میکنم دوباره دچار این بیماری بشم نمیشه
لطفا یه کدی چیزی بزارین تا بدون درد سر گرگ نما بشم
اینو تو کنسول بازی بزن :
player.addspell 00092c48

---------- نوشته در 12:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

سلام
2تا سوال اساسی دارم:
2.در مرحله ی Season Unending میریم بالای کوه و با جادوگره صحبت میکنیم بعد میگه برین با دو نفر دیگه صحبت کنیم و برگردیم بعد به همراه چند نفربالای همان کوه در خونه جادوگرا میریم توی یک اتاق و من میشینم روی صندلی و بقیه هم میشنن و صحبت میکنند چند دقیقه که صحبت کردن بعد حرفاشون تموم میشه وبه هم نگاه میکنن و من هم نمی تونم از روی صندلی بلند شم قبل از صحبت کردن وقتی که من نشستم وسط صفحه مینویسه Negotiate Truceبعد شروع به صحبت میکنند
اینجا باید چه کار کرد؟
برای ساخت زره و ... و آپگرید آنها باید بری به جاهایی که آهنگری هست(forge) توی اکثر شهرها و دهکده ها پیدا میشه :
skyrim-Forge.jpg

درباره ی سوال دومی هم فکر کنم وقتی حرفاشون تموم شد باید با همه حرف بزنی و یه کاری کنی که با هم صلح کنن.

سلام
2تا سوال اساسی دارم:
اینجا باید چه کار کرد؟

اها فهمیدم کدوم مرحله هستی منم هم این جارو گیر کرده بوده ام شما باید یک کلک بزنی به بازی اینم این که وقتی که می رسی به جایی که esbern باید صحبت کنه و صحبت نمی کنه اون جا کلید F5 رو بزن که این کلید بازی رو سریع ذخیره می کنه بعد سریع کلید F9 رو بزن تا بزای رو سریع load کنه این طوری این تیکه از بازی می ره جلو و انگار esbern حرف زده .چون بازی کرک شده هست esbern حرف نمی زنه و بازی جلو نمی ره
موفق باشی ائل کلید F5 بعد F9

سلام
2تا سوال اساسی دارم:
اینجا باید چه کار کرد؟
با ~ کنسول رو باز کن،بنویس :
player.setstage mq302 350
اها فهمیدم کدوم مرحله هستی منم هم این جارو گیر کرده بوده ام شما باید یک کلک بزنی به بازی اینم این که وقتی که می رسی به جایی که esbern باید صحبت کنه و صحبت نمی کنه اون جا کلید F5 رو بزن که این کلید بازی رو سریع ذخیره می کنه بعد سریع کلید F9 رو بزن تا بزای رو سریع load کنه این طوری این تیکه از بازی می ره جلو و انگار esbern حرف زده .چون بازی کرک شده هست esbern حرف نمی زنه و بازی جلو نمی ره
موفق باشی ائل کلید F5 بعد F9
مربوط می‌شه به فایل‌های صدای بازی،واسه اورجینال دار‌ها هم هست این مشکل :d

اره تا 3 تا LEVEL میشه اپگردشون کرد
بالاخره یک ماموریت تو اسکاریم پیدا کردم :)
اونم ولی تموم شد :(
راستی از 400 تا ماموریتش من فقط 100 تاش رو رفتم کو پس بقیه اش؟:)

اره تا 3 تا LEVEL میشه اپگردشون کرد
بالاخره یک ماموریت تو اسکاریم پیدا کردم :)
اونم ولی تموم شد :(
راستی از 400 تا ماموریتش من فقط 100 تاش رو رفتم کو پس بقیه اش؟:)
Category:Skyrim-Quests - UESPWiki
این لیست همهٔ‌Quest های اسم دار هست :دی، ببین کدومشو نرفتی برو :دی. اون ماموریت‌های کوچیکِ هم پیدا میشن همه‌جا.خیلی‌ خیلی‌ زیادن :دی.

با سلام خدمت دوستان
توماموریت under saarthal قسمت search for magical artifact وقتی اون گردنبود برمیدارم و از هر مجیکی که استفاده میکنم تا دیوارو بشکونم بازی هنگ میکنه
اگه میشه رمز این قسمتو بدین ما ردش کنیم!!

با سلام خدمت شکارچی :)
اقا یک رمز سراغ داری که بشه باهاش کله نقشه رو باز کرد؟
حداقل این توری برم تو همه جاها یا دنبال شغل بگردم یا همه رو لته پار کنم :)
این سایتی هم که دادی خوبه ولی من چطوری اسمه 100 تا مرحله رو بین این ها پیدا کنم ؟ 8-|
ماموریت های winterhold رو که همه اش رو نگا کردم رفتم ولی این dadric دیگه کجاست؟
من فقط شمشیرشو دارم مگه اسمه شهر یا مکانی هست؟
دستت بی بالا الی بیا کربلا :)

با سلام خدمت دوستان
توماموریت under saarthal قسمت search for magical artifact وقتی اون گردنبود برمیدارم و از هر مجیکی که استفاده میکنم تا دیوارو بشکونم بازی هنگ میکنه
اگه میشه رمز این قسمتو بدین ما ردش کنیم!!
تنظیمات گرافیکی رو روی Low قرار بده احتمالا دیگه خارج نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or