راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آقا ترو خدا کمک کنید من اول های بازی اونجایی که میره بالای کوه با اون غول سفیده برای اولین بار مواجه می شه بعد میره بالاتر میرسه به یه قعله که سه تا از این آدم کلیسایی بهش برخورد می کنن نمی دونم بهم چی میگه ترو خدا کمک کنید.
نکته :من اون غول سفیده رو نکشتم.

خب شما اول اون غول رو می کشی بعد که می ری جای اون سه نفر اون ها بهت راجع به قدرتت یعنی shout اموزشت می دم .وقتی با یکی شون به نام ARngir هم چنین چیزی باید حرف بزنی بعد اون می گه که به سمته من یک shout بکن تا ببینه قدرت داره یا نه
راستی اگرم نتوسنتی اون troll یا همون غول سفیدی رو بکشی این رمز رو بزن killall بعد خودش می میره .
برای زدن این رمز کلید ~ رو بزن بعد تایپش کن و enter
یادش بخیر چه قدر ازش می ترسیدم قبلا :)

آخرین ویرایش:
میشه فایل زیر رو دانلود کن
فایل
بعد استخراج کن داخل پوشه بازی skyrim بعد برو داخل بازی جای کسی که میخوای باهاش ازدواج کنی کنسول رو باز کن رو شخص کلیک کن بزن bat d بعد گردنبند mara رو بپوش بزن bat s بعد برو ازش درخواست کن در ضمن اگر دارید با دشمن می جنگید و می خواید از دشمنی با شما در بیاد روش کلیک کنید بزنید bat f هم دیگه به شما ضربه نمیزنه هم میشه دنبال کننده شما من با این کار تو بازی با کارکتر خودم بار ها ازدواج کردم بدون هیچ محدودیتی.

سلام.
میشه اسم فایل رو بگی یا یه سایت دیگه رو؟من هر چی میرم توش ارور میده.:(ممنون میشم.

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

سلامی دوباره.ببخشید من هی سوال میکنم:">.
میشه یه رمزی بدید که bounty توی شهر کم شه؟

سلام.
میشه اسم فایل رو بگی یا یه سایت دیگه رو؟من هر چی میرم توش ارور میده.:(ممنون میشم.

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

سلامی دوباره.ببخشید من هی سوال میکنم:">.
میشه یه رمزی بدید که bounty توی شهر کم شه؟

paycrimegold
وقتی‌~ رو زدین رو یکی‌ از سربازا کلیک کنین اینو بنویسین.

سلام
من تو این ماموریت گیر کردم (waite for orders from jarl ulfric ) هر چی صبر می کنم هیچی نمیشه !...:-?
کسی اینو رد کرده ؟...
اگه اشتباه نکنم همون مرحله ایه که باید تبر رو ببری پیش jarl whiterun بعدش تبر رو برمیگردونی پیش ulfrik بعد باید باهاش حرف بزنی بهت میگه برو به کمک سربازها برای تصرف whiterun .
وقتی نوشت wait for orders from jarl ulfric برو با Ulfrik حرف بزن ، اگر هم داشت با کسی حرف میزد صبر کن حرفش تموم شه شاید خودش باهات حرف زد.

با سلام به دوستان اینجا نمی دونم باید چی کاکنم هر چی باها ش صحبت می کنم باز علامت سفید رنگه رو اون هست باید چب کار کنم
dg2a4fxgoefgbuqf2uci.jpg

با سلام به دوستان اینجا نمی دونم باید چی کاکنم هر چی باها ش صحبت می کنم باز علامت سفید رنگه رو اون هست باید چب کار کنم
dg2a4fxgoefgbuqf2uci.jpg

این یه باگه،باید تمام کوئست های College of Winterhold رو انجام بدی یا تو کنسول اینو وارد کنی تا درست شه : setstage MQ205 80

اون کتاب روی میزو بخون بعد باهاش حرف بزن
نمیدونم شاید هم ربطی نداشته باشه ولی من این طوری ردش کردم:-/

این Deadra (?) چه جونوریه ؟کجا میشه پیداش کرد ؟
من قلبشو لازم دارمo:-)

اون کتاب روی میزو بخون بعد باهاش حرف بزن
نمیدونم شاید هم ربطی نداشته باشه ولی من این طوری ردش کردم:-/

این Deadra (?) چه جونوریه ؟کجا میشه پیداش کرد ؟
من قلبشو لازم دارمo:-)
جونور نیست،خیلی‌ هم با فرهنگ هستن :دی. کم پیدا هستن، چهار تا توShrine of mehrnus dagon هست، نزدیک Dawnstar

یدونه تو hall of vigilatبازم نزدیک dawnstar

یدونه هم توjorrvaskr توwhiterun طبقه پایین رو یکی‌ از میز ها

بعضی‌ از فروشنده‌ها هم میفروشن که شانسی گیر میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or