راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام بچه ها.راستش من نسخه قبلی elder scrolls رو بازی نکردم و برای دانلود هم پیدا نکردم.میشه لینک بازی رو (اگر کم حجم باشه بهتره)برام بزارید؟
البته اگه ارزش بازی کردن و دانلود کردن رو داره.:-?

مدل کار باهاش رو هم بگین ممنون میشم
این نرم افزار برای تغییر مقدار پول بازیه . باید با Open سیو بازیتون رو از آدرس my documents / my games / skyrim / saves باز کرده و مقدار پول رو تغییر میدی و در نهایت save رو زده و مقدار پولتون تو بازی تغییر میکنه.

دوستان من تو اون ماموریتی که میره پارتی گیر کردم،اونجا که با Malborn صحبت میکنم یه چیزی ازم میخاد ولی نمیدونم چکار کنم میشه کمک کنید.مرسیخودم فهمیدم چکار کنم:دی

آخرین ویرایش:
دوستان تو اون مرحله که باید embassy party بریم من لباسای پارتی رو پوشیدم بعد که ماموریتو تموم کردم نه خبری از پولم هست نه از وسایلم یعنی 2000 تا سکه پرید این دلفین دفو چی بگم بشه اخه من چه به پارتی .راهی هست وسایلم بر گرده؟

---------- نوشته در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من تو اون ماموریتی که میره پارتی گیر کردم،اونجا که با Malborn صحبت میکنم یه چیزی ازم میخاد ولی نمیدونم چکار کنم میشه کمک کنید.مرسی

من تازه این جا رو رد کردم.میگه حواس همه پرت کن بعد بیا پیش من . تو برو اون وسط یکی رو نیمکت نشسته داره ماشعیر بدون الک میخوره باهاش صحبت کن پامیشه یه حرکتی بزنه حواس همه پرت میشه بعد تو برو سمت مال بورنو...

دوستان تو اون مرحله که باید embassy party بریم من لباسای پارتی رو پوشیدم بعد که ماموریتو تموم کردم نه خبری از پولم هست نه از وسایلم یعنی 2000 تا سکه پرید این دلفین دفو چی بگم بشه اخه من چه به پارتی .راهی هست وسایلم بر گرده؟

وقتی میری تو آشپزخونه یه صندوقچه هست که میتونی بری اسلحه ها و آرمورتو برداری بعدش که ماموریت رو تموم کردی با زنه تو ریور وود حرف میزنی تمام وسایلت رو از صندوقچش برمیداری.

Flawless diamond ,flawless ruby رو از کی میتومنم بخرم میخوام jewelry بسازم.
Flawless diamond در :
Korvanjund Crypt
Reachwater Rock
Skuldafn Temple
Kagrenzel
flawless ruby در :

• Emperor's Quarters
  • Korvanjund Crypt
  • Reachwater Rock Go downstream in the river near by and you will find a row boat to the right. It's sitting inside the rowboat
  • Shriekwind Bastion in Falkreath Hold
  • Amaund Motierre in The Bannered Mare (Whiterun) carries one.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or