راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان میرم داخل کالج winterhold رئیسشون میگه برو تو یه نقطه وایسا یه spell بزن همچین چیزی...چی کار باید بکنم؟

خودش که هیچ کاری نمیکنه!

باید Summon Flame Atronach رو از منوی مجیک انتخاب کنی و در اون نقطه به وجود بیاریش اگه نداریش با همون یارو حرف بزن با 30 طلا بهت یاد میده.

اینو تو کنسول بازی بزن :
setstage MG02 35
این باعث میشه اون قسمت از ماموریت رد بشه
آخه اینو بزنه اون دیوار باز نمیشکنه که :دی باید با یه Shout, مجیک‌ای چیزی بزنه،واسه شکستن دیوار با یه مجیکِFirebolt بزنین تو دیوار از فاصله دور ،بعدا قبل اینکه دیوار بیاد پایین سرتونو برگردونین به یه طرف دیگه، این باگ واسه اونه Texture که‌های دیوار لود نمیشن بازیStopped working میده.
درست قبل اینکه دیوار خراب شه یجای دیگه رو نگاه کنین (مثلا کنار دیوار) درست می‌شه

یا به سادگی‌ بی‌خیالMagic شین یه Shout مثل Unrelentic force بزنین رو دیوار.

اقا تو مرحله diplomatic immunity گیر کردم بد جوری.لطفا کمک کنید؟من با ایکس باکس بازی می کنم.
مشکلتون چیه خوب؟
کاری نداره یه راه مستقیم رو تا آخرش میری اونجاشم که نشونه میره از رو نقشه یه راه مستقیم هست همینو ادامه بده

من اونجا که واسه اولین بار داره میره بالای کوه غول سفیده رو میبینه اونو نکشتم رفتم بالا حالا فکر کنم یارو میگه باید خرسرو بکشی ولی گیرش نمیارم :(( من با کنسول ps3 بازی می کنم رمز داره اگه بزنی که مثل رد دد ترافی ها از بین نمی ره ها ؟؟؟

آخرین ویرایش:
پیش خدمته در و واسم وا می کنه.میرم جلو سربازا میریزن سرم.ظاهرا باید یه کتاب پیدا کنم.ولی سریع می میرم.
خوب قبل رفتن این مرحله باید چند تا ماموریت فرعی برین که Level up شین قوی تر شین. یا اگه نمیخوایین برین میتونین نشسته آروم آروم از پشتشون رد شین
من اونجا که واسه اولین بار داره میره بالای کوه غول سفیده رو میبینه اونو نکشتم رفتم بالا حالا فکر کنم یارو میگه باید خرسرو بکشی ولی گیرش نمیارم
yahoo_20.gif
تروخدا کمک کنید 100 تومن پول بازی داره فنا میشه
yahoo_20.gif
من با کنسول ps3 بازی می کنم رمز داره اگه بزنی که مثل رد دد ترافی ها از بین نمی ره ها ؟؟؟
رو کنسول کد نداره
کدوم یارو میگه ‌خرس رو بکشی؟:دی بالا که رفتی‌ باید رو طرف که نشونه رو اون هستunrelenting رو بزنی‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or