shadmehr_m
کاربر سایت
دوستان میرم داخل کالج winterhold رئیسشون میگه برو تو یه نقطه وایسا یه spell بزن همچین چیزی...چی کار باید بکنم؟
خودش که هیچ کاری نمیکنه!
خودش که هیچ کاری نمیکنه!
دوستان میرم داخل کالج winterhold رئیسشون میگه برو تو یه نقطه وایسا یه spell بزن همچین چیزی...چی کار باید بکنم؟
خودش که هیچ کاری نمیکنه!
خودش که هیچ کاری نمیکنه!
باید Summon Flame Atronach رو از منوی مجیک انتخاب کنی و در اون نقطه به وجود بیاریش اگه نداریش با همون یارو حرف بزن با 30 طلا بهت یاد میده.
برو روی علامت از قسمت جادو Lesser ward رو بزن
خودش بهت یه دست لباس میده (Party clothes)اونارو بپوشدوستان اونجا که میخواد embassy party بره زنه میگه لباست واسه پارتی مناسب نیست چی باید بپوشم؟
تنظیمات گرافیکی رو روی Low قرار بده احتمالا دیگه خارج نمیشه.
رمز رو بدیم هم اون دیوار خود به خود نمیشکنه که،باید بشکنیش، باShout هم میزنی باز هنگ میکنه؟بازم مشکلم حل نشد!
دوستان اگه رمز این قسمتو بدن ممنون میشم
اینو تو کنسول بازی بزن :بازم مشکلم حل نشد!
دوستان اگه رمز این قسمتو بدن ممنون میشم
آخه اینو بزنه اون دیوار باز نمیشکنه که باید با یه Shout, مجیکای چیزی بزنه،واسه شکستن دیوار با یه مجیکِFirebolt بزنین تو دیوار از فاصله دور ،بعدا قبل اینکه دیوار بیاد پایین سرتونو برگردونین به یه طرف دیگه، این باگ واسه اونه Texture کههای دیوار لود نمیشن بازیStopped working میده.اینو تو کنسول بازی بزن :
setstage MG02 35
این باعث میشه اون قسمت از ماموریت رد بشه
مشکلتون چیه خوب؟اقا تو مرحله diplomatic immunity گیر کردم بد جوری.لطفا کمک کنید؟من با ایکس باکس بازی می کنم.
خوب قبل رفتن این مرحله باید چند تا ماموریت فرعی برین که Level up شین قوی تر شین. یا اگه نمیخوایین برین میتونین نشسته آروم آروم از پشتشون رد شینپیش خدمته در و واسم وا می کنه.میرم جلو سربازا میریزن سرم.ظاهرا باید یه کتاب پیدا کنم.ولی سریع می میرم.
رو کنسول کد ندارهمن اونجا که واسه اولین بار داره میره بالای کوه غول سفیده رو میبینه اونو نکشتم رفتم بالا حالا فکر کنم یارو میگه باید خرسرو بکشی ولی گیرش نمیارمتروخدا کمک کنید 100 تومن پول بازی داره فنا میشهمن با کنسول ps3 بازی می کنم رمز داره اگه بزنی که مثل رد دد ترافی ها از بین نمی ره ها ؟؟؟