Player.setstage xxxسلام لطفا یک رمز در اسکایریم به من بگید که مراحل رو بپره (رد شه ) مرسی
تو Whiterun تو bannered mare یه زنای هست کار میکنه. (زن پشت پیشخان نه,اون یکی) غذا اینا میپزه،با اون حرف بزنسلام.یه مرحله هست که باید دنبال یه زن که redgourd هست بگردی...چطوری ردش کنم؟
آخه اینو بزنه اون دیوار باز نمیشکنه که باید با یه Shout, مجیکای چیزی بزنه،واسه شکستن دیوار با یه مجیکِFirebolt بزنین تو دیوار از فاصله دور ،بعدا قبل اینکه دیوار بیاد پایین سرتونو برگردونین به یه طرف دیگه، این باگ واسه اونه Texture کههای دیوار لود نمیشن بازیStopped working میده.
درست قبل اینکه دیوار خراب شه یجای دیگه رو نگاه کنین (مثلا کنار دیوار) درست میشه
یا به سادگی بیخیالMagic شین یه Shout مثل Unrelentic force بزنین رو دیوار.
پیدا کردنی نیستن،میتونی بری از جادوگرا بخری کتابشون رو بعدا از قسمت Books بخونی کتاب رو جادو رو یاد بگیری بعدا میرن قسمت مجیک و یکی از زیر مجموعهها با توجه به جادوای که خریدیدوستان ببخشید دوباره اومدم از شما تشکر میکنم
میخواستم بدونم چه جوری باید جادو های جدید پیدا کنم مثلا یخ و برق بزنم
تو همهٔ شهرا ،معمولا تو قلعه شهردار هر شهر یه جادوگر هست،همونی که شنل پوشیده.میشه بگین تو کدوم شهرو کجان مرسی
این چیه گذاشتی سرت :d
باید قدرت Dragonrend رو انتخاب کنی و بهش بزنی تا بشینه رو زمین و ...دوستان من تو قسمت defate alduin گیر کردم اونجایی که دو تا اژدها بالای کوهستان هستند اونجا چکار باید بکنم؟!
بازی رو از طریقSkyrimlauncher که اجرا کنین تو آپشن(option) میتونین تنظیمات گرافیکای بازی رو تنظیم کنین.سلام به بچه ها خسته نباشید
بنده 3 تامشکل دارم هرکی میتونه راهنماییم کنه
یک سوال هسته که میگه تو winterhold college
3تاحوض رانشان داده علامت زده روی انها بهم بگید چکارکنم
یه سوال دیگه اینکه من لب تابم خیلی قویه ولی بازی رو با گرافیک پایین میاره کاری هست که بتونم بکنم تا قویتر بشه بازی رو باگرافیک اخربیارم فقط ویندوزرا عوض نکنم amd 6770
ممنونم