دقیقاً تو چیش موندین؟باهاش صحبت کنین خوب،اگه گزینه صحبت کردن نمیاد چند بار باهاش حرف زدن یا از سیو قبلی لود کردن حل میکنهمن دوباره اینجا گیر کردم اینیکی واقعا توش موندم
با~ کنسول رو باز کنین بزنین.یک سوال دیگه رمز برایpcهست
اگه هست کجابایدزد
عجیب،وسط ماموریت Season unendingنیستین که؟ اگه دارین اونو میرین نمیشه اینو رفت،باید اونو تموم کنین بعدا،یا مثلا تازه اونو تموم کنین هم باید چند روزی صبر کنین تا بشه اینو رفت.هرچقدر باهاش صحبت میکنم فایده ای نداره چند بارهم لود کردم جواب نداد
بازی رو از طریقSkyrimlauncher که اجرا کنین تو آپشن(option) میتونین تنظیمات گرافیکای بازی رو تنظیم کنین.
در مورد کالج هم یادم نیست،اسم ماموریت رو میتونین بگین? تا بیشتر راهنمایی کنم
جزLauncher فکر نکنم از جای دیگه بشه.اسم ماموریتش clear the point of focusهستش واینکه اون luncher هم بلد بودم می خواستم در تنظیمات کامپیوتری منو راهنمایی کنید
خوب؟ باید برین پشت اون مغازهای که علامت زده قفل رو بشکنین بردارین آیتم رو ببرین بذارین تو جیب اونیکیآقلیون من تو اولین مرحله ی riften اونجا که یارو مردم صدا می کنه بعد یه بطری میگیره دستش گیر کردم باید چیکار کنم ؟؟؟
رو کدوم یارو؟همونی که باهاش حرف زادی یا اون یکی مارمولکِآقا روی مغازه ای علامت نزده علامت روی یارو !!!!!!!!!!!!!!!
سلام،من تو بازي گرگينه شدم و اون مرحله اي كه رئيس گرگينه ها رو درمان ميكنيم رو رد كردم و خودمو درمان نكردم اما الان ميخوام ديگه گرگينه نباشم چيكار كنم؟ و من سر يه جادوگر رو دارم و اونو به معبد بردم اما ديگه مثل دفعه ي قبلي اتفاقي نيفتاد و نتونستم مثل اون رئيسه خودم رو درمان كنم.در ضمن من نسخه ي xbox رو بازي ميكنم اگه از راه عادي نميشه درمانش كرد اگه ميتونيد كدش رو بذاريد،هدف اصلي من اينه كه ومپاير بشم پس اگه راهي يا كدي هست كه از گرگينگي مستقيم به ومپايري رفت لطفا بيان كنيد.
اصولا باید با داشتن یک سر جادوگر و بردنش کنار آتش و زدن Activate روح گرگ خودت بیرون بیاد بتونی بکشیش. اگه هر چقدر میزنی بیرون نمیاد باگ هست.اقا من همين كارو ميكنم اما هيچ اتفاقي نميافته, جالب اينكه وقتي يك ديگه از عضو كامپنين ها ميخواد درمان بشه من اونو هم با بردن به معبد ميتونم درمان كنم اما خودم رو نه!! كلا بدگيري كردم,اگه چيتي واسه نسخه ي xbox وجود داره(واسه درمان گرگينگي-ومپاير شدن-يا هر چيز ديگه اي) لطفا بذاريد يا حداقل يه راهي نشون بديد از گرگينگي در بيام.
باور میکنین من هنوز اینجا گیرم کمک فورییییی میخوامهرچقدر باهاش صحبت میکنم فایده ای نداره چند بارهم لود کردم جواب نداد