eftekhary2010
کاربر سایت
دقیقاً کدوم قسمت از اون ماموریت هستین؟ دقیق بگین کجاش هستین یه کد میدم رد شه اون قسمت بقیه ماموریت رو راحت برین. در ضمن این پچ آخر رو هم بریزین 90% تا مشکلشو حل میکنه. تو قسمت پی سی بازی لینکشو گذشتم.باور میکنین من هنوز اینجا گیرم کمک فورییییی میخوام
لطفا راهنمایی کامل هرکاری با این مرده میکنم فقط یک چیزی میگن
من بعدا ز اینکه Elder Scrolls پیدا کردم ازدها رو کشتم این ما موریت بهم داده شد 2تا بود یکی رو رفتم دومی ..........................دقیقاً کدوم قسمت از اون ماموریت هستین؟ دقیق بگین کجاش هستین یه کد میدم رد شه اون قسمت بقیه ماموریت رو راحت برین. در ضمن این پچ آخر رو هم بریزین 90% تا مشکلشو حل میکنه. تو قسمت پی سی بازی لینکشو گذشتم.
J رو بزنین،بعدا اسم اونی که روش فلش هست رو بگین،بعدا رو اون ماموریتی که فلش خورده کلیک کنین ببینین دقیقاً رو کدوم کار هستین،یعنی کدومش تو پر نیست هنوزمن بعدا ز اینکه Elder Scrolls پیدا کردم ازدها رو کشتم این ما موریت بهم داده شد 2تا بود یکی رو رفتم دومی ..........................
کجا؟College of winterhold؟ اون جادوای که اون دخترِ گفت رو زمین بزن رو چشم راهت میدهحالا اون دره باچی باز میشه
Yesآخر اسکایریم چی میشه؟من آلدوئین رو کشتم.یعنی بازی تموم؟
یه ماموریت بالاتر،ماموریت JOining the legion رو انجام بده تموم کن،بعدا بیا باهاش حرف بزن،بعد اون میتونی حرف بزنی باهاش.
نه اقا جلسه فقط صبر کردنه همین وقتو میگیره
باید صبر کنید همه حاکما حرف بزنن
در ضمن در مورد این جلسه باگ هم بوده ها اگر دیدین تموم نشد باید از کد استفاده کنین
در مورد کنسول باگ نداره
اقا نیستم.میشه لطفا کدشو بدید:d