یه سیو کن امتحان کن ببین چی میشه من هرچی گشتم چیزی در این رابطه ننوشته بود.آقا سلام
من هم تو dark brotherhood هستم و هم تو empire....حالا یه کوئست از dark brotherhood میگه که empror رو بکشم :d .حالا اگه بکشمش از empire میندازنم بیرون؟یا مثله جرمهایه عادی یه پولی میگیرن بیخیال میشن؟
ممنون.چرا هرچی call dargon میزنم نمیاد؟
برای به دام انداختم رفیق Alduin ؟؟
من اون یارو رو کشتم.همون رئیسشون بود.(تو زندانه )چون دستور قتل nord ها رو میداد و من هم nord بودم.دوستان 2 سوال:
1- چطوری میشه نسل این farsworn ها رو برداشت؟ بعد از اون کوئستی که افتادم زندان و رئیسشون رو فراری دادم ..همه تو شهر markarth بهم بد نیگا میکنن...البته چند تا ماموریت برای خانش انجام دادمو بهم خونه هم فروخت...ولی بازم دید گارد ها و مردم بهم بده!
اصلا میشه رئیسرو پیدا کرد و کشت؟
2- من کوئست اصلی رو تموم کردم ولی بازدم دیدم توی دربار خان Markarth چند تا سرباز thalmor هستن و حتی رئیسشون که یه شنل سیاه داره ازم میخواد براش کاری انجام بدم...
مگه اینا شکست نخوردن و ضایع نشدن تو قضیه دراگون؟
پس چی کار دارن باز؟
فکر کنم!!!بعد از جلسه که میام بیرون با jarl حرف میزنم میریم بیرون قصر رو یه جایی مثل تراس
اسم ماموریت چیه ؟ the fallen object:call odahviing to dragonsearch
برو از قسمت Restoration اسپلLesser ward رو بزن به طرف معلمتدوستان من رفتم اونجا که به زنه میگم دراگون بورن هستم از روی پل رد میشیم و درو باز میکنه برام بعدش ماموریت talk to tolfid اگه اسمشو اشتباه ننوشته باشم داره واسه چند نفر سخنرانی میکنه منم وای میستم تا حرفاش تموم بشه بعد از من میپرسه spell بلدی میگم نه بعدش دایره رو نشون میده که روشم عکس یه چشم هست میرم روش وای میستم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته چی کار کنم؟
یه مکان هستLiar's retreat ،نزدیکSolitude توش همه جور خون هست به جز خونHigh elf .سلام دوستان عزیز ...
من این high elves ها رو باید از کجا پیدا کنم ؟ ؟ ؟ (خونش رو واسه کوئیست میخوام )
کسی اون کوئیست "خون همه ی نژاد ها" رو رفته ؟
اگه مکان خاصی دارن ( شهری .Cave ـی . town ـی ) لطفا معرفی کنید . دو روزی هست علاف اینام ...
بالای اون هر سنگو نگاه کنی نوشته باید چهجوری بذاری که در باز شهبازم گیریدم
ماموریتی که با tolfdir میریم تو یه غار میریم جلو میزنم چند نفرم میکشم بعدش ماموریت find danger of ادامشو یادم نیست میرسه یجا که سه تا سنگ که روشون عکس پرنده و ماهی ومار هست سمت راست سه تا هم سمت چپ هست بعدش باید اکتیو بزنیم که از دیوار تیر پرت میشه .