راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها من هرکاری میکنم این کوئست Blood on the Ice شروع نمیشه ! سر درد گرفتم به خدا !
یه توضیحاتی بدم از شرایط امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه خودم که تموم راهنمایی های فروم های خارجی رو خوندم ولی بازم نتونتم این کوئست رو شروع کنم .
1-بازی رو با X360 دارم انجام میدم .
2-من الان تمامی کوئست های مربوط به جنگ برای Solitude رو انجام دادم .
3-به اون 5 نفر کمک کردم و انجام دادم این کوئست رو .
4-هیچ اتفاقی تو Windhelm نمی افته و صحنه قتلی رو ندیدم تا الان .
5-کلید Hjerim رو از Tova دزدیدم و رفتم توش و نوشته و Journey اون قاتل رو از تو صندوق برداشتم و خوندم ولی بازم اتفاقی نیفتاد و کوئست شروع نشد .
6-این Viola هم داره واسه خودش ول میچرخه تو Windhelm و البته قبلا باهاش صحبت کردم و الان دیگه باهام صحبت نمیکنه .
امیدوارم کسی بتونه کمکم کنی تا از شر این glitch لعنتی خلاص شم و کوئست Blood on the Ice شروع بشه .
این شدید باگ داره،خیلی‌ زیاد یعنی‌ :دی خیلی‌ خیلی‌ زیاد :دی از‌Dark elf ها سوال کن،بعدا هی‌ وارد و خارج شهر شو تا شاید درست شه. باگش یجوری هست که رو پی‌ سی‌ با استفاده ازConsole هم نمی‌شه شروع کرد.

البته این پچ آخری رو امتحان نکردم احتمالا درست کنه باگ رو،اگه نریختی هنوز بریز.

آقایون گیر کردم فجیح بعد از اونکه دوتا dragon بالای کوه باهم دعواشون میشه میری تو یه جلسه که پادشاه ها با هم صحبت میکنن میری تو قعله که روی زمین علامن داره من هرکاری میکنم نمی دونم باید چکار کنم کمکککککککککککککککککک
امید وارم ننظورمو رسونده باشم

این شدید باگ داره،خیلی‌ زیاد یعنی‌ :biggrin1: خیلی‌ خیلی‌ زیاد :biggrin1: از‌Dark elf ها سوال کن،بعدا هی‌ وارد و خارج شهر شو تا شاید درست شه. باگش یجوری هست که رو پی‌ سی‌ با استفاده ازConsole هم نمی‌شه شروع کرد.
امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه . امید ندارم :(:دی
البته این پچ آخری رو امتحان نکردم احتمالا درست کنه باگ رو،اگه نریختی هنوز بریز.
من به Live وصل نمیشم پس فکر نکنم بتونم این پچ رو بریزم 8-|

------------------

میگم با این شرایط کنونی اگه نتونم کاری کنم باید چی کار کنم :دی یعنی اینکه از کجا دوباره باید شروع کنم یا خدایی نکرده باید قید اسکایریمو بزنم (عمرا:دی) ؟

امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه . امید ندارم :(:دی

من به Live وصل نمیشم پس فکر نکنم بتونم این پچ رو بریزم 8-|

------------------

میگم با این شرایط کنونی اگه نتونم کاری کنم باید چی کار کنم :دی یعنی اینکه از کجا دوباره باید شروع کنم یا خدایی نکرده باید قید اسکایریمو بزنم (عمرا:دی) ؟
یه ماموریت جانبی هست :دی نرو خوب،یه ماموریت رو نرفته میشی‌. :دی
آقایون گیر کردم فجیح بعد از اونکه دوتا dragon بالای کوه باهم دعواشون میشه میری تو یه جلسه که پادشاه ها با هم صحبت میکنن میری تو قعله که روی زمین علامن داره من هرکاری میکنم نمی دونم باید چکار کنم کمکککککککککککککککککک
امید وارم ننظورمو رسونده باشم
آهان،از قسمتShout ها،Call dragon رو فعال کن بزن.

یه ماموریت جانبی هست :biggrin1: نرو خوب،یه ماموریت رو نرفته میشی‌. :biggrin1:
eee ؟
من فکر کردم از کوئست های اصلیه :دی مطمئنی جانبیه رفیق ؟‌ :دی
بعد اگه اینو نرم دیگه چیزی برا رفتن ندارم که :دی یه Approach the night mother هست که از کوئست های Radiant هست و تا آخر عمر ادامه داره :دی
چی کار کنم پس :دی کجا برم کوئست اصلی بگیرم ؟ :دی
ولی فکر نکنم Blood on the Ice جانبی باشه ها :دی
ببین من الان میخوام خونه بخرم همین Hjerim رو و برای اینکه بخرمش باید این کوئست رو تموم کنم و Thane بشم .
راهه دیگه ای هم هست که بشه تو Windhelm خونه خرید بدون انجام این کوئست ؟

وقتی‌ تو بالکون میزنی‌، میاد،یکی‌ دوبار دیگه بزنی‌ میاد میشینه رو بالکون میافته جونت :دی
call dragon که نمی شه دوبار زد باید وایسم تا اثر اولی بیفته ! تا اثر اولی بیفته dragon خداحافظ شما :(
یعنی دوباره call dragon بزنم یا یه چیزه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eee ؟
بعد اگه اینو نرم دیگه چیزی برا رفتن ندارم که :دی یه Approach the night mother هست که از کوئست های Radiant هست و تا آخر عمر ادامه داره :دی
ببین من الان میخوام خونه بخرم همین Hjerim رو و برای اینکه بخرمش باید این کوئست رو تموم کنم و Thane بشم .
جانبی هست آره :دی،‌Quest های اصلی‌ خود به خود addمیشن بJournal قاتل پیدا کردن چه ربطی‌ به اژدها کشتن داره آخه :دی نه راه دیگه‌ای نیست متاسفانه. ماموریت‌ها یکم ول بگردی زیادن راحت پیدا میشن.
==================
ماموریت اصلی‌ رو بگیری؟:دی گرفتن نمیخوادQuest line اصلی‌ رو ادامه بدی خود به خود میان دیگه.
call dragon که نمی شه دوبار زد باید وایسم تا اثر اولی بیفته ! تا اثر اولی بیفته dragon خداحافظ شما :(
یعنی دوباره call dragon بزنم یا یه چیزه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برین درست کنار لبه بالکن بعدا Dragon call رو بزنین میاد میافته جونت،ممکنه یکم طول بکشه ولی‌ حتما میاد،اگه نیومد و فقط دور و برت دور زد با یه چیزی یا یهShout دیگه بزنش میاد. ولی‌ نمیره مطمئنم :دی

سه تا سوال داشتم ...
یه گروه دزد هست که مخالف Dark brotherhood و بیشتر اوقات هم theft هاش توی شهرها میبینم بهشون حمله میکنم ...(اما اول اون ها بهم حمله میکنن... ) البته قبل از اینکه عضو Dark brotherhood بشم میرفتم جلولشون Y میزدم در مورد گروهشون بهم میگفتن ولی من اصلا توجه نمی کردم چی میگن ...
حالا چون لباسشون قشنگه گفتم برم عضوشون بشم و سوال اینجاست که چطوری باید عضوشون بشم ... اصلا اسم گروهش هم نمی دونم ... کجا باید پیداشون کنم ؟
دومی هم اینکه دقیقا باید برای کیا کوئیست انجام بدم که بهم خونه بفروشن ؟
سومی هم اینکه الان Shadowmere من مرده ! یه Elder dragon حمله کرد و کشتش . اگه دوباره برم کنار اون حوض آب سیاه لود میشه ؟ یا اینکه بدبخت شدم رفت ؟

eee ؟
اگه در جنگ داخلی به Legion بپیوندید و تا آخرش برین این جنگ داخلی رو میتونین Thane بشین و خونه رو بخرین :D

سه تا سوال داشتم ...
یه گروه دزد هست که مخالف Dark brotherhood و بیشتر اوقات هم theft هاش توی شهرها میبینم بهشون حمله میکنم ...(اما اول اون ها بهم حمله میکنن... ) البته قبل از اینکه عضو Dark brotherhood بشم میرفتم جلولشون Y میزدم در مورد گروهشون بهم میگفتن ولی من اصلا توجه نمی کردم چی میگن ...
حالا چون لباسشون قشنگه گفتم برم عضوشون بشم و سوال اینجاست که چطوری باید عضوشون بشم ... اصلا اسم گروهش هم نمی دونم ... کجا باید پیداشون کنم ؟
دومی هم اینکه دقیقا باید برای کیا کوئیست انجام بدم که بهم خونه بفروشن ؟
سومی هم اینکه الان Shadowmere من مرده ! یه Elder dragon حمله کرد و کشتش . اگه دوباره برم کنار اون حوض آب سیاه لود میشه ؟ یا اینکه بدبخت شدم رفت ؟
Thieves guildهستن، باBrynjolf تو بازار شهر یا رستوران :دی صحبت کن تا عضوشون شی البته باید پول نسبتا زیادی همراهت باشه.
================================

واسه شهردار یا وزیر هر شهر،بعد اینکه یه ماموریت رو رفتی‌ واسشون میتونی‌ خنی بخری.
================================
سی‌ روز به وقت بازی که گذشت همون جایی‌ که مردهRespawn می‌شه اگه می‌خواهی در جا زنده شه با~ کنسول رو باز کن رو جسدش کلیک کن بزن Resurrect

جانبی هست آره :biggrin1:،‌Quest های اصلی‌ خود به خود addمیشن بJournal قاتل پیدا کردن چه ربطی‌ به اژدها کشتن داره آخه :biggrin1: نه راه دیگه‌ای نیست متاسفانه. ماموریت‌ها یکم ول بگردی زیادن راحت پیدا میشن.
==================
ماموریت اصلی‌ رو بگیری؟:biggrin1: گرفتن نمیخوادQuest line اصلی‌ رو ادامه بدی خود به خود میان دیگه.
من کی از کشتن اژدها گفتم ؟ :دی میکس کردی مشکل مارو با کس دیگه ؟ :))
خب دیگه من الان جایی هستم که باید خونه بخرم تا ادامه بدم بازیو و مشکل اینجاست که نمیتونم خونه بخرم به دلیل این باگ فوق مزخرف !
البته یه چیزی الان اینجا رو نگاه کردم و متوجه شدم که Quest line اصلی رو خیلی وقته تموم کردم و نابود کردم Alduin رو :دی

من کی از کشتن اژدها گفتم ؟ :دی میکس کردی مشکل مارو با کس دیگه ؟ :))
خب دیگه من الان جایی هستم که باید خونه بخرم تا ادامه بدم بازیو و مشکل اینجاست که نمیتونم خونه بخرم به دلیل این باگ فوق مزخرف !
البته یه چیزی الان اینجا رو نگاه کردم و متوجه شدم که Quest line اصلی رو خیلی وقته تموم کردم و نابود کردم Alduin رو :دی
خوب منم اصلی‌ فکر کردم همونAlduin اینارو میگی‌ :دی
=================================
Fixed numerous issues with Blood on the Ice not triggering properly
این یکی‌ از فیکس‌های پچ جدید هست،مثل اینکه هیچ راهی‌ نیست جز اینکه به لایو وصل شی:biggrin1: چون فقط اینجوری فیکس می‌شه. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or