راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من کی از کشتن اژدها گفتم ؟ :دی میکس کردی مشکل مارو با کس دیگه ؟ :))
خب دیگه من الان جایی هستم که باید خونه بخرم تا ادامه بدم بازیو و مشکل اینجاست که نمیتونم خونه بخرم به دلیل این باگ فوق مزخرف !
البته یه چیزی الان اینجا رو نگاه کردم و متوجه شدم که Quest line اصلی رو خیلی وقته تموم کردم و نابود کردم Alduin رو :دی

1-این پچ هنوز برای کنسولها نیومده.
2-هر وقت اومد آفلاین هم میتونی بریزیش :دی

دوستان توی MARKARTH من یه کوئست گرفتم که باید میرفتم توی Hall of dead میدیدم چه خبره...رفتم داخل یه دختره اومد گفت بیا به ما ملحق شو ...گفتم چرا؟ گفت برو به کشیش بگو اینجا امنه بعد بیا توی فلان غار با من صحبت کن..

خلاصه ما رفتیم گفتیم کشیش جون اوضاع ردیفه...برو تو!

کشیش گفت دمت گرم بیا این مزدت.

ما هم خوشحال از مزد بی زحمت رفتیم به سمت غار و دختره...

رفتیم داخل با دختره اسکلت ها رو کشتیم...بعد رسدیم یه جای عجیب که همه جا خونی بود!

دختره برگشت گفت..برو کشیش رو بردار بیار!

گفتم کشیش؟ خودمم میتونم عقد رو جاری کنم ها!

گفت برو بابا! عقد چی! کشیش رو بیار کار داریم!

خلاصه برگشتیم شهر کشیش رو مخ کردیم برداشتیم اوردیم تو غاز...

تا رسیدیم دیدیم همه جا خونی مالیه و یه عده هم با دختره سر میز ناهارن!

کشیش دختره رو دید گفت تو دیگه کی هستی و اینجا چه خبره!

دختره گفت ناهار دعوتت کردیم عزیزم برو استراحت کن تا گوشت اماده بشه!

خلاصه کشیشه گفت باشه رفت روی یه سنگ خوابید!

دختره بر گشته میگه بزن بکشش! :|

گفتم الان چه خاکی بر سر بریزم؟

واسه چی بکشمش!؟

بعد بازی رو سیو کردم ..امتحانی زدم کشتمش...بعد دختره برگشته میگه بخورش!

یعنی چی!

چه کنیم ما؟

مگه من ادمخوارم؟

بزنم همشون رو بکشم اونجا؟ l-)

دوستان من اونجا که یک چیز گرد بزرگ هست گیر کردم کریستالو گذاشتم بالاش بعد بعدش اون بالا رو نشون میده که سه تا دکمه هست هر کدوم میزنم یکی از دایره ها روی سقف می چرخه نمیدونم چی کار کنم؟ببخشید اسمه مرحله الان یادم نیست.

سلام دوستان.چطور میشه اژدها سواری کرد.حیف نشه سوار اژدها شد مخصوصا تو این بازی که سر و کله زدن با اژدها هاست.مرسی

نه نمیشه.

سلام دوستان میشه موسیقی هم زدتو بازی یا اینکه این وسیله ها نمادین است
من یکبار ازدواج کردم ولی کشته شد>:) میتونم یک بار دیگه اردواج کنم:x

نه نمیشه.

فکر نکنم در حالت عادی بشه...

ولی اگه نشد میتونی با چیت این کارو بکنی..

دوستان من اونجا که یک چیز گرد بزرگ هست گیر کردم کریستالو گذاشتم بالاش بعد بعدش اون بالا رو نشون میده که سه تا دکمه هست هر کدوم میزنم یکی از دایره ها روی سقف می چرخه نمیدونم چی کار کنم؟

شانسی بزن دیگه من هم شانسی رد کردم:d

---------- نوشته در 01:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 AM ارسال شده بود ----------

اقا وقتی برا باره اول وارد شهره windhelm میشی باید بری با لردشون حرف بزنی؛ولی نمیدونم ازم چی میخواد حالیم نیمیشه :(کسی هست بگه باید چه کار کنم؟;)

آقایون تو مرحله ی call odahviing to dragonsearch من dragon را انداختم توی تله بعد میگه آزادم کن این کارو کردم حالا هرچه قدر میزنمش نمی میره و بعد از استراحت دوباره باید باهاش بجنگم چیکار کنم ؟

آقایون تو مرحله ی call odahviing to dragonsearch من dragon را انداختم توی تله بعد میگه آزادم کن این کارو کردم حالا هرچه قدر میزنمش نمی میره و بعد از استراحت دوباره باید باهاش بجنگم چیکار کنم ؟
بی‌چاره رو میزنی‌؟:دی نزنش بابا،می‌خواد بهت کمک کنه.
اقا وقتی برا باره اول وارد شهره windhelm میشی باید بری با لردشون حرف بزنی؛ولی نمیدونم ازم چی میخواد حالیم نیمیشه :(کسی هست بگه باید چه کار کنم؟;)
کاری رو که میخوان بکنی‌ توJournal میاد دیگه،J رو بزن ببین ازت چی‌ می‌خواد.

سلام میشه یکی به من کمک کنه دفعه ی قبل که کسی کمک نکرد
من اونجام که با یک پیر مرد که خودت از زندان آزادش میکنی و یک زن کافه دار دال نمیدونم چی چی و سربازم رفتیم به یک غار و به یک پله میرسیم و از پله ها بالا میریم و 3 استوانه هست که روی هر کدومشون یک شکل هست مثل اونجایی که مار و دلفین و مرغ داشت حالا من اینجا گیر کردم لطفا یکی کمکم کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or