راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
راستی یادم رفت بهتون بگم من در مرحله هستم و باید یک مرحله ی دیگر رو رد کنم اونجاشم که باید بری پیش جادوگرا هنوز اون رو رد نکردم هر موقع رد کنم میتونم اون نشون رو ببینم الان اون نشون روی اونجایی که باید برم
شما J رو بزنین،همهٔ ماموریت‌های فعال رو نشون میده،رو هر کدوم کلیک کنین اون ماموریت فعال می‌شه نشونه مربوط به اون ماموریت رو نشون میده.

• Like
Reactions: kianpor907
سلام دوستان
من تو مرحله فرعی REAVALING THE UNSEEN همون جا پشته در، جادورگره هست و با هم صحبت می کنیم در مورد رفیقش که مورد و از کالج اومدو اینا بعد با جادوگره میریم تا چندتا نور را با هم انعکاس بدیم و توسط یه راه مارپیچ بالا میریم و به سه تا ستون کوچیک میرسیم که رو هر کدوم یک روشنایی هست و رو هر کدوم انتخاب می کنم سقف اون زیر زمینی که هستم میچرخه. .نمیدونم اونجا باید چطور نور ها رو انعکاس بدم.
لطفا کمک کنین
منتظرم
در ضمن با ایکس باکس میرم

سلام دوستان
من تو مرحله فرعی REAVALING THE UNSEEN همون جا پشته در، جادورگره هست و با هم صحبت می کنیم در مورد رفیقش که مورد و از کالج اومدو اینا بعد با جادوگره میریم تا چندتا نور را با هم انعکاس بدیم و توسط یه راه مارپیچ بالا میریم و به سه تا ستون کوچیک میرسیم که رو هر کدوم یک روشنایی هست و رو هر کدوم انتخاب می کنم سقف اون زیر زمینی که هستم میچرخه. .نمیدونم اونجا باید چطور نور ها رو انعکاس بدم.
لطفا کمک کنین
منتظرم
در ضمن با ایکس باکس میرم
از قسمت جادو‌ها به یک دستتون جادو Flames رو بذارین دست دیگه هم جادو Frostbite رو. بعدا با استفاده از اونا نور هارو ببرین هم خط با اون آینه‌ها بکنین.وقتی‌ که هم خط کردین با استفاده از اون دکمه‌ها هر آینه رو بیارین رو یکی‌ از نور ها.

اگه هم جادو هارو ندارین پشتتون چند تا کتاب جادو هست مربوط به اونا.

از قسمت جادو‌ها به یک دستتون جادو Flames رو بذارین دست دیگه هم جادو Frostbite رو. بعدا با استفاده از اونا نور هارو ببرین هم خط با اون آینه‌ها بکنین.وقتی‌ که هم خط کردین با استفاده از اون دکمه‌ها هر آینه رو بیارین رو یکی‌ از نور ها.

اگه هم جادو هارو ندارین پشتتون چند تا کتاب جادو هست مربوط به اونا.
مرسی

جادو ها رو پیدا کردم اما نمیدونم چطوری اون نورارو همن خط آیینه ها کنم

مرسی

جادو ها رو پیدا کردم اما نمیدونم چطوری اون نورارو همن خط آیینه ها کنم
جادو هارو که آوردین دستتون،به منبع نور‌ها (همونجا وسط که چند تا آینه رو هم هستن) بزنین نور‌ها حرکت می‌کنن،فکر کنم آتیش رو که بزنین دور میشن یخ رو بزنین نزدیک میشن، بعدا جوری حرکت بدین که یکی‌ تو خط آخر هم خط با آینه دور یکی‌ تو خط وسط هم خط با آینه وسطی یکی‌ هم تو خط نزدیک هم خط با آینه نزدیک قرار بگیر.

جادو هارو که آوردین دستتون،به منبع نور‌ها (همونجا وسط که چند تا آینه رو هم هستن) بزنین نور‌ها حرکت می‌کنن،فکر کنم آتیش رو که بزنین دور میشن یخ رو بزنین نزدیک میشن، بعدا جوری حرکت بدین که یکی‌ تو خط آخر هم خط با آینه دور یکی‌ تو خط وسط هم خط با آینه وسطی یکی‌ هم تو خط نزدیک هم خط با آینه نزدیک قرار بگیر.
وسط که یکی چیز بالاش گذاشتم چند تا آینه رو هم هستنن رو میزنم ولی نورا اصلا حرکتی نمی کنن:(

وسط که یکی چیز بالاش گذاشتم چند تا آینه رو هم هستنن رو میزنم ولی نورا اصلا حرکتی نمی کنن:(
با جادو‌ها میزنی‌؟ اگه حرکت نمیکنن وقتی‌ با جادو‌ها میزنی‌ باگ هست و فعلا راه حل‌ای نداره،البته نمیدونم این پچ آخری حل کرده مشکل رو یا نه.

با جادو‌ها میزنی‌؟ اگه حرکت نمیکنن وقتی‌ با جادو‌ها میزنی‌ باگ هست و فعلا راه حل‌ای نداره،البته نمیدونم این پچ آخری حل کرده مشکل رو یا نه.
آره با جادو میزنم
آها پس مشکل از بازی هست :|
دو ساعت داشتم میرفتم
مرسی داداشی
زنده باشی

سلام من ورژن 1.1 این بازی رو داشتم و باهاش این ماموریت رو همونطور که توضیح دادن رفتم. بهتره اگه ورژن شما کمتر از اینه ورژن 1.1 یا بالاتر که جدیدش 1.4 هست نصب کنید. مرسی

سلام به همه
آقا من در این مرحله گیر کردم که میگه برو توی غار در جایی که در کوهستانه و برف میاد میرم در غار و در اونجا با دشمنان روباتی روبرو میشم اونها رو که کشتم با جانوران اویل شکلی رو به رو میشم اونها رو هم می کشم آخرش میگه برو یه جا میرم و راه خروج از اون دخمه ماننده و وقتی خارج میشم میگه دوباره باید بری توش حالا باد چه کنم اسم مرحلش ELDER KNOWLEDGE ودر قسمت Recover the Elder scroll و من در اینجا گیر کردم لطفا یکی کمک کنه

---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب من رو بده

سلام به همه
آقا من در این مرحله گیر کردم که میگه برو توی غار در جایی که در کوهستانه و برف میاد میرم در غار و در اونجا با دشمنان روباتی روبرو میشم اونها رو که کشتم با جانوران اویل شکلی رو به رو میشم اونها رو هم می کشم آخرش میگه برو یه جا میرم و راه خروج از اون دخمه ماننده و وقتی خارج میشم میگه دوباره باید بری توش حالا باد چه کنم اسم مرحلش ELDER KNOWLEDGE ودر قسمت Recover the Elder scroll و من در اینجا گیر کردم لطفا یکی کمک کنه

---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب من رو بده
شما اون رو elder scrolls برداشتین؟ همونی که بالای آینه‌ها بود باید با کمک دکمه‌ها میاوردین پایین.

نه بابا اصلا توی قصر جادوگرا نیستم یک جایی دور از قصر و در کوهستان و باید از راه رو هایی بری تا به اونجا برسی و داخلش میشیر از برفه حالا باید چه کرد

نه بابا اصلا توی قصر جادوگرا نیستم یک جایی دور از قصر و در کوهستان و باید از راه رو هایی بری تا به اونجا برسی و داخلش میشیر از برفه حالا باید چه کرد

من گفتم قلعه جادوگرا؟ پسElder scroll ندارین هنوز رو، احتمالا وقتی‌ وارد اونجا شودین علامت نمی‌گه برگردین،یه جایی‌ رو نشون میده که دور از شما هست و راهش پر پیچ و خم هست، فکر می‌کنین میگه برین بیرون،در هر حال راه نسبتا مستقیمی‌ داره(چند راهی‌ نیست)،اگه نشونه گمراه می‌کنه :دی اصلا به اون نگاه نکنین و راه رو ادامه بدین،آخرش به یه شهر میرسین که از اونجا به بعد آسونه.

اگه هم نمیتونین برین با~ کنسول رو باز کنین بزنینplayer.setstage mq205 100 تا این مرحله تموم شه و مرحله تموم شه مرحله بعد شروع شه.

سلام یک سوال داشتم اگر اون رو بزنم و مرحله ی دیگر شروع بشه از مزایای مرحله ی قبلی برخوردار نمیشم یا میشم بعد شما کدام را انتخاب میکنید 1 گرگنما2 خون آشام کدام بهترن اگه بگین ممنون میشم چون میخوام تبدیل به یکیشون بشم در ضمن اگه خون آشام بشی همیشه باید خون بخوری یانه و گرگ نما با اون حلقه میتونی اگه در حالت حیوانی باشی از اون حالت در بیای یا باید t رو بزنی ممنون
ممنون از راهنمایتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or