راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام راستی من در اینجا گیر کردم که میری پیش اژدها و بهت میگه که بخونش میخونمش من رو میبره به خیلی وقت پیش در اونجا یک زن و دو مرد هستند که اژدها ی اولی رو اون رن میکشه و اژدهای دومی رن رو میکشه و یکی از مردا اون لوح رو بیرون میاره و میخونتش و بعذ از اینکه خوند اژها محو میشه و دوتاشون میرن اونجا که اژدها محو شد و بعد دیگه هیچی همون جا میمونه حالا باید چه کار کنم همین طور میمونه باید چه کرد یه کسی کمک کنه

سلام راستی من در اینجا گیر کردم که میری پیش اژدها و بهت میگه که بخونش میخونمش من رو میبره به خیلی وقت پیش در اونجا یک زن و دو مرد هستند که اژدها ی اولی رو اون رن میکشه و اژدهای دومی رن رو میکشه و یکی از مردا اون لوح رو بیرون میاره و میخونتش و بعذ از اینکه خوند اژها محو میشه و دوتاشون میرن اونجا که اژدها محو شد و بعد دیگه هیچی همون جا میمونه حالا باید چه کار کنم همین طور میمونه باید چه کرد یه کسی کمک کنه
یه باگ کوچیک هست،یبار اون مرحله رو از اول لود کنین درست می‌شه

بدیش اینکه نمیتونم بنویسم فارسیش که مربع میاره انگلیسیش هم مربع میاره نمیتونم بنویسم فقط عدد میتونم بنویسم
میخوام بازی رو پاک کنم بازی بهتری میشناسی در همین سبک برم بخرم

بدیش اینکه نمیتونم بنویسم فارسیش که مربع میاره انگلیسیش هم مربع میاره نمیتونم بنویسم فقط عدد میتونم بنویسم
میخوام بازی رو پاک کنم بازی بهتری میشناسی در همین سبک برم بخرم
بهتر که نه :دی ولی‌ تو همین سبک Kingdom of amalur هست مبارزاتش از این بهترن.
قیمت این بازی چقدره بازی جالبیه رفتم مطالبش رو خوندم
Orginal? 60$
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
خوب وقتی باگش رد نمیشه مجبور میشم که پاکش کنم

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------

میشه یکی به من بگه ومپایرا دقیقا کجان چون من در غرب اون شهر هر چی رفتم ومپایری نبود و اگر جای گرگنما ها رو میدونید که بتونم گرگنما بشم خوبه که بهم بگید ممنون

خوب وقتی باگش رد نمیشه مجبور میشم که پاکش کنم

---------- نوشته در 12:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------

میشه یکی به من بگه ومپایرا دقیقا کجان چون من در غرب اون شهر هر چی رفتم ومپایری نبود و اگر جای گرگنما ها رو میدونید که بتونم گرگنما بشم خوبه که بهم بگید ممنون

واسه گرگنما شدن باید عضو Companions بشین همونا که تو Whiterun هستن، خون آشام هم کلا شانسی گیر میان،اگه تو راه‌ها بخوابین شبا میان گازت می‌زنن تورو هم خون آشام می‌کنن.

چه جوری توی راه ها بخوابم جایی برای خواب نیست
معمولا تو راه ها یه سری چادر زدن یا یه سری توی تمپل ها بیرونشون جای خواب دارن. خیلی زیادن توی مپ یه کم اطرافو برین پیدا میکنین
در ضمن اگر گرگ نما باشین خون اشام نمیشیدا

سلام راستی این رو بگم که من مرحله ای که شمشیر یارو رو میگری در گروه جنگجویان برای عضو شدن رو تمام کردم و اون رو به آهنگر دادم و عضو گروهشون شدم ولی نمیدونم چرا به من مرحله نمیدن تا بتونم گرگنما بشم باید چه کار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or