راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام میشه یکی به من کمک کنه دفعه ی قبل که کسی کمک نکرد
من اونجام که با یک پیر مرد که خودت از زندان آزادش میکنی و یک زن کافه دار دال نمیدونم چی چی و سربازم رفتیم به یک غار و به یک پله میرسیم و از پله ها بالا میریم و 3 استوانه هست که روی هر کدومشون یک شکل هست مثل اونجایی که مار و دلفین و مرغ داشت حالا من اینجا گیر کردم لطفا یکی کمکم کنه
آسونه که،اولی‌ رو یکی‌ از اونا بذاری پیر مرد میگه باید رو این باشه، هر سه تاش رو بذار رو همون،فکر کنم شبیه تاج بود یا اژدها.

من تمام مراحل college of winterland رو رفتم بازم همون مرده رو نشون میده میرم پیشش ولی بازم جای elder scroll نمیگه من چه کنم بااین یارو؟

[TH="align: right"]رو پی‌ سی‌ دارین میرین؟ اگه آره با~ کنسول رو باز کنین بزنینsetstage mq205 60 به قسمت بعدی همین ماموریت برین.
[/TH]

خوب پیره مرده که تکون نمیخوره باهاش هم حرف زدم با زنه هم حرف زدم ولی پیر مرده اصلا تکون نمیخوره
قرار نیست صحبت کنین،به اون پازل که رسیدین، سمت چپی رو بکنین علامت‌ای که مربوط به Dragonborn هست پیر مرد خودش میگه درستش همین هست.بعدا اون دوتای بعدی رو همون علامت بکنین. در ضمن اصلا حرف نزنه جمعاً سه تا علامت هست هر سه تارو یجوری بکنین،مثلا هر سه ترو بکنین اژدها،هر سه تارو تاج و .... چون هر سه تاش باید مثل هم باشن

خوب من این کار رو کردم هر 3 تا رو هر کدومشون رو یکبار شبیح به هم کردم ولی اتفاقی نیافتاد خوب بعدش باید چه کار کنم
مرسی از راهنماییتون:d

خوب من این کار رو کردم هر 3 تا رو هر کدومشون رو یکبار شبیح به هم کردم ولی اتفاقی نیافتاد خوب بعدش باید چه کار کنم
مرسی از راهنماییتون:d
alduinwallpillarpuzzle.jpg

اینجوری کن علامت هارو :دی اینجوری که کردی ٔپل میافته پایین میتونی‌ ادامه بدی
نه با xbox بازی میکنم.چی کار کنم؟
پچ جدید رو بریزین
biggrin1.gif
فکر کنم باگش رو درست کرده،البته احتمالا واسه کنسول نیمده هنوز.

آخرین ویرایش:
دست شما بی بلا الهی بری کربلا:d>:d

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:55 PM ارسال شده بود ----------

بازم سلام و ببخشید دوباره گیر کردم یه جاشه که باید به یک شهر دیگه سفر کنی و از شهر خارج شی و به یک مکانی میرسی که وسط دریاچه است و یک کوه ماننده و باید به یک مکانی بری که انگار داخلشه و من دورتادورش هم گشتم ولی هیچ راه ورودی نبود حالا باید چه کار کنم:-o:-s

دست شما بی بلا الهی بری کربلا:d>:d

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:55 PM ارسال شده بود ----------

بازم سلام و ببخشید دوباره گیر کردم یه جاشه که باید به یک شهر دیگه سفر کنی و از شهر خارج شی و به یک مکانی میرسی که وسط دریاچه است و یک کوه ماننده و باید به یک مکانی بری که انگار داخلشه و من دورتادورش هم گشتم ولی هیچ راه ورودی نبود حالا باید چه کار کنم:-o:-s
اسم مأموریت رو بدین راحت تر می‌شه راهنمایی‌ کرد :دی باJ می‌شهQuest log رو آورد.:d

سلام ببخشید نفهمیدم که چه جوری میشه که اسم مرجله رو آورد
بعد من میخوام در گروه جنگجویان عضو شم و بعد با اون طرف می جنگم بعد شمشیرش رو به هم میده و نمیدونم با اون چی کارکنم پیش پیر مرده هم میرم ولی کاری نمیکنه
حالا باید چه کار کنم

سلام ببخشید نفهمیدم که چه جوری میشه که اسم مرجله رو آورد
بعد من میخوام در گروه جنگجویان عضو شم و بعد با اون طرف می جنگم بعد شمشیرش رو به هم میده و نمیدونم با اون چی کارکنم پیش پیر مرده هم میرم ولی کاری نمیکنه
حالا باید چه کار کنم
J رو بزنین مراحل رو میاره،اونی که فلش خورده اون ماموریت‌ای هست که دارین میرین.
بعد اینکه شمشیر رو بردین پیش اهنگر بهتون یه سپر میده،اونو ببرین پیشAela the huntress ،تو همون ساختمون اصلی‌ هست! یا زیر زمین ساختمون هست یا طبقه بالا.

سلام من رفتم توی آهنگری شهر یک زن داشت یک فرش مانندی رو با چاقوش روش میکشید باهاش حرف زدم و یک چیزی بالای صفحه نوشت حالا باید برم پیش اونها یا نه و در کدام ساختمان ساختمان امپراطور یا ساختمان جنگجویان
راستی اون مرحله ای رو که نوشته بودم رد کردم ممنون:d

سلام من رفتم توی آهنگری شهر یک زن داشت یک فرش مانندی رو با چاقوش روش میکشید باهاش حرف زدم و یک چیزی بالای صفحه نوشت حالا باید برم پیش اونها یا نه و در کدام ساختمان ساختمان امپراطور یا ساختمان جنگجویان
راستی اون مرحله ای رو که نوشته بودم رد کردم ممنون:d
شما اون بالا رو نگاه کنین یه علامت ->هست :دی دقیقاً اون رو دنبال کنین میرسین به جایی‌ که باید برین،فکر کنم همون ماموریت هستین که باید یه شمشیر بدین به وزیر،برین قلعه شهر دار با وزیر صحبت کنین.

در مورد اون ماموریت که خدارو شکر رفتین باید میرفیتن ساختمون جنگجو ها.

راستی یادم رفت بهتون بگم من در مرحله هستم و باید یک مرحله ی دیگر رو رد کنم اونجاشم که باید بری پیش جادوگرا هنوز اون رو رد نکردم هر موقع رد کنم میتونم اون نشون رو ببینم الان اون نشون روی اونجایی که باید برم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or