راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
با سلام
من تازه عضو این انجمن شدم و باید بگم که کازتون واقعا درسته و آموزشهاتون هم واقعا عالیه
من فقط چند تا مشکل داشتم که نتونستم تو صفحه های اول پیدا کنم و واقعا حال ندارم 250 صفحه رو بگردم!!!
1.من با کامیلا ازدواج کردم و حال میخوام طلاقش بدم چه کار باید بکنم؟
2.این بچه هایی رو که از یتیم خونه گرفتم نمیشه بفرستم برن؟؟!
3.میتونم با Serana(اون خون آشامه که دختر لرد هارکانه)ازدواج کنم؟؟اگه میشه چوری؟؟

آخرین ویرایش:
از همون الماسا؟ زیاد دارم ولی کاربردشونو نمیدونم
راستی رفتم توی کوه یه جنازه پیدا کردم (آقا کاوه تورو امام زمان نگو RPG ولگردی نیست و از این حرفا) توی جیبش یه نامه بود که نوشته بود
حالا که این نامه رو میخونی من مردم یه عده اومده بودن همه چیز منو برده بودن
و از همه بدتر یه چیز مهم که تنها راه ارتباتی من و اون ها بود رو بردن
اکثر افراد خانواده ام مردن حالا من دنبال اونا میرم یا اونو پس میگیرم یا برام مرگ به همراه داره
بعد فهمیدم یارو این نامه رو نوشته بعد راه افتاده دنبالشون
حالا چجوری بهش کمک کنم :(
بهترین کار رو کردی :دیRPG همین ولگرد بازی هست دیگه، RPG باز اصیل کسی‌ هست که بازی رو ول کنه تو بازی ولگردی کنه :دی

والا دقیق یادم نیست، اسم نامه رو اگه بگین بیشتر کمک می‌کنم.
کاربرد اونا هم ساده هست، یه جادو Soul Trap استفاده کنین رو هر موجود زنده‌ای ( اگه ندارین جادو رو می‌شه از جادوگر‌ها خرید) بعدا در عرض سی‌ ثانیه بکشین، پر می‌شه، تموم، بعدا می‌شه شارژ کرد سلاح رو.

با سلام
من تازه عضو این انجمن شدم و باید بگم که کازتون واقعا درسته و آموزشهاتون هم واقعا عالیه
من فقط چند تا مشکل داشتم که نتونستم تو صفحه های اول پیدا کنم و واقعا حال ندارم 250 صفحه رو بگردم!!!
1.من با کامیلا ازدواج کردم و حال میخوام طلاقش بدم چه کار باید بکنم؟
2.این بچه هایی رو که از یتیم خونه گرفتم نمیشه بفرستم برن؟؟!
3.میتونم با Serana(اون خون آشامه که دختر لرد هارکانه)ازدواج کنم؟؟اگه میشه چوری؟؟
1-بکشش :دی
2-خیر :دی
3Sarena -قابل ازدواج نیست

بهترین کار رو کردی :biggrin1:RPG همین ولگرد بازی هست دیگه، RPG باز اصیل کسی‌ هست که بازی رو ول کنه تو بازی ولگردی کنه :biggrin1:
باوووو شما که تا دو ماه قبل یه چیز دیگه میگفتی:دی

---------- نوشته در 09:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 AM ارسال شده بود ----------

یه سوال فنی
نمیشه این سرباز های یار رو که مردن زنده کرد؟ با هیچ جادویی؟

آخه اگه بکشمش دیگه نمیتونم با هیشکی ازدواج کنم!!!
یکی گفته بود اگه زنت ازت بپرسه که من تو این لباس چاقم یا نه اگه بگی آره طلاق گرفتن شروع میشه حالا من میخوام بدونم چی کار کنم اینو بگه!!!
راستی چندتا مشکله جدید دارم!!:d
1.اسکایرم که مثله fallout نیست که اگه زیادی پیر بشی بمیری و نتونی بازیو ادامه بدی؟؟؟؟!!!!
2.این یارو آرایشگره که توی Raggedflagon زندگی میکنه و قیافه رو عوض میکنه برای من دیگه قیافمو عوض نمیکنه!!!!یعنی دیالوگش نیست!
3.از بین این همه موسیقیه متن اسکایرم تو کل بازی فقط چندتاشو من شنیدم!!یعنی این باگه؟؟؟یا باید صبر کنم ممکنه یه روزی بشنوم؟؟!
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

آخرین ویرایش:
راستی یه سوال دیگه (ببخشید اینقد سوال میکنم) داشتم با delthine میرفتم اژدها بکشم یهو یکی از اون نژاد سوسمار ها به من حمله کرد بعد delthine از پشت کشتش تا من آسیب نبینم بعدش طبق عادت جیبشو نگاه کردم یه نامه دیدم که توش دستور قتل من صادر شده بود
روی اون سوسمار هم وقتی نشانگر رو میبردم اسم نداشت فقط نوشته بود قاتل (assassin)
این یه اعلان جنگ از همون نژاده یا اینکه اون بنده خدا از طرف یکی دیگه استخدام شده؟
یعنی بازم میان سراغم :-s

آخه اگه بکشمش دیگه نمیتونم با هیشکی ازدواج کنم!!!
یکی گفته بود اگه زنت ازت بپرسه که من تو این لباس چاقم یا نه اگه بگی آره طلاق گرفتن شروع میشه حالا من میخوام بدونم چی کار کنم اینو بگه!!!
راستی 2تا مشکله جدید دارم!!:d
1.اسکایرم که مثله fallout نیست که اگه زیادی پیر بشی بمیری و نتونی بازیو ادامه بدی؟؟؟؟!!!!
2.این یارو آرایشگره که توی Raggedflagon زندگی میکنه و قیافه رو عوض میکنه برای من دیگه قیافمو عوض نمیکنه!!!!یعنی دیالوگش نیست!
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
کی‌ گفته اونو؟:دی چیزی مثل اون نداریم :دی مردم چه تخیلی‌ دارن
راستی یه سوال دیگه (ببخشید اینقد سوال میکنم) داشتم با delthine میرفتم اژدها بکشم یهو یکی از اون نژاد سوسمار ها به من حمله کرد بعد delthine از پشت کشتش تا من آسیب نبینم بعدش طبق عادت جیبشو نگاه کردم یه نامه دیدم که توش دستور قتل من صادر شده بود
روی اون سوسمار هم وقتی نشانگر رو میبردم اسم نداشت فقط نوشته بود قاتل (assassin)
این یه اعلان جنگ از همون نژاده یا اینکه اون بنده خدا از طرف یکی دیگه استخدام شده؟
یعنی بازم میان سراغم :-s
نه، احتمالا از کسی‌ چیزی دزدیدین، اونا هم قاتل فرستادن، زیاد چیز مهمی‌ نیست :دی

کممممک یکی به دادم برسه :((
داخل اون مهمونی malborn بهم میگه توی مهمونی یه افتضاخی چیزی درست کنم بعد بزنم به چاک ولی نمیتونم مهمونی رو خراب کنم:(( باید دقیقا چیکار کنم؟

کممممک یکی به دادم برسه :((
داخل اون مهمونی malborn بهم میگه توی مهمونی یه افتضاخی چیزی درست کنم بعد بزنم به چاک ولی نمیتونم مهمونی رو خراب کنم:(( باید دقیقا چیکار کنم؟

فکر کنم باید با یه نفر که drunk شده حرف بزنی (با همشون حرف بزن به اون که برسی مکالمه رو ادامه میده)(فکر کنم لباس قرمز رنگی هم تنش هست)
بعدش با یک پیشخدمت باید حرف بزنی,این کار ها رو که کردی این دوتا با هم دعوا میکنند و نظر جمعیت پرت میشه اون موقع هست که می تونی از در پشتی بیرون بری...

فکر کنم باید با یه نفر که drunk شده حرف بزنی (با همشون حرف بزن به اون که برسی مکالمه رو ادامه میده)(فکر کنم لباس قرمز رنگی هم تنش هست)
بعدش با یک پیشخدمت باید حرف بزنی,این کار ها رو که کردی این دوتا با هم دعوا میکنند و نظر جمعیت پرت میشه اون موقع هست که می تونی از در پشتی بیرون بری...
یه مرده رو صندلی نشسته بود گفتم رفت تا سخنرانی کنه
همه که حواسشون پرت شد از در پشتی رفتیم همه چیز هم عالی بود ولی 2 تا گارد مارو دیدن و جنگ شد
منم هرچی داشتم و نداشتم از دست دادم:(

---------- نوشته در 12:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

ای بابا
رفتم ریفتن بعد گفت یه حلقه ای رو بدزدم منم کلیدو برداشتم رفتم مغازه ی یارو دزدی حلقه بعدش حلقه رو هم گرفتم حالا نمیدونم چیکار کنم

دوستان این آیتم های گران قیمت را کجا بفروشم
فروشنده ها نهایت پولشون 1000 تاست
ولی آیتم من 10000 تا قیمتشه
خوب برو و یه فروشنده ی پولدار پیدا کن
بهترین روش به نظر من مبادله هستش یعنی به اندازه 9000 تا خرید کن بعد اون 10000 تا رو بفروش

دوستان این آیتم های گران قیمت را کجا بفروشم
فروشنده ها نهایت پولشون 1000 تاست
ولی آیتم من 10000 تا قیمتشه
با گرفتن پرک آخر Speech میتونین به پول فروشنده‌ها اضافه کنین، ولی‌ به اون قیمت هیچوقت نمیرسه.

دوستان اینو از کجا گیر بیارم ؟
Best-weapon-in-Skyrim.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or