راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
شما یک amulet of mara میندازی گردنت ( وقتی بپوشی گزینه های مربوط میاد ) بعد هم میری کیس مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد هم میری خواستگاری و بعد هم مراسم و ... به همین سادگی :d
البته یک خونه هم باید بخری زندگی خرج داره دیگه :d
میدونی اینا رو میدونم گردنبند انداختم
کیس مورد نظر انتخواب کردم
خونه هم خریدم
فقط گزینه رو نمیدونم چیه؟ وقتی باهاش صحبت میکنم چه گزینه ایو باید بزنم

میدونی اینا رو میدونم گردنبند انداختم
کیس مورد نظر انتخواب کردم
خونه هم خریدم
فقط گزینه رو نمیدونم چیه؟ وقتی باهاش صحبت میکنم چه گزینه ایو باید بزنم

اصولا در حالت عادی خود کیس مورد نظر سر بحث رو باز میکنه :d دقیقا یادم نیست فکر کنم یک گزینه داشت با این منظور : از من خوشت اومده ؟ " یا یک همچین چیزی اون رو که بزنی طرف میگه بله تو هم از من خوشت اومده ؟ و وقتی بله رو بگی :d میگه بیا معبد تا جشن بگیریم و ... البته اگه این گزینه نبود امکان داره که اون شخص مورد نظر شما رو نمیشه به عنوان همسر توی بازی انتخاب کرد چون فقط بعضیها رو میشه این پیشنهاد رو بهشون داد ...

اصولا در حالت عادی خود کیس مورد نظر سر بحث رو باز میکنه :d دقیقا یادم نیست فکر کنم یک گزینه داشت با این منظور : از من خوشت اومده ؟ " یا یک همچین چیزی اون رو که بزنی طرف میگه بله تو هم از من خوشت اومده ؟ و وقتی بله رو بگی :d میگه بیا معبد تا جشن بگیریم و ... البته اگه این گزینه نبود امکان داره که اون شخص مورد نظر شما رو نمیشه به عنوان همسر توی بازی انتخاب کرد چون فقط بعضیها رو میشه این پیشنهاد رو بهشون داد ...
الان به قولی کیس مورد نظر من aela the huntress که تو whiterun هست
وقتی باهاش صحبت میکنم گزینه هاش هم اینه
1.is there any work to be done؟
2.follow me.ineed your help

الان به قولی کیس مورد نظر من aela the huntress که تو whiterun هست
وقتی باهاش صحبت میکنم گزینه هاش هم اینه
1.is there any work to be done؟
2.follow me.ineed your help
احتمالا ماموریت‌های Companion رو کامل تموم نکردین نمیاد :دی کاملش بکنین اصولاً باید بیاد.

احتمالا ماموریت‌های Companion رو کامل تموم نکردین نمیاد :biggrin1: کاملش بکنین اصولاً باید بیاد.
کاوه جان باید اقرار کنم اراده بسیار قوی داری:d از کی داری به سوالات تکراری مردم جواب میدی،ولی اصلا دست برنمیداری:d از Release بازی تا الان!

آخرین ویرایش:
کاوه جان باید اقرار کنم اراده بسیار قوی داری:d از که داری داری به سوالات تکراری مردم جواب میدی،ولی اصلا دست برنمیداری: d از Release بازی تا الان!
ممنون :دی چون می‌دونم اگه من و یه سری دیگه نباشیم کسی‌ جواب نمیده، ملت هم جستجو نمیکنن هیچوقت دیگه مجبوری :دی

البته فعالیت تو تاپیک خیلی‌ کمتر شده، فکر نکنم Dragonborn بذاره زیاد اینجوری بمنه ولی‌ فعلا زیادم سخت نیست مثل قبل :دی یه سری‌ها هم هستن که خیلی‌ کمک می‌کنن واقعا.

در پی گنید که بالا آوردم (زدم ریور وود و وایت ران رو قتل آم کردم و از شاه دزدی کردم)
به پیشنهاد آقا کاوه بازی رو از اول شروع کردم ولی با یه نژاد دیگه این دفعه orc شدم
حالا یه سوال دارم
من الان 5 تا شمشیر آهنی دارم جایی رو میشناسین که برم بفروشمشون یا باید لولم بره بالا بعد؟

در پی گنید که بالا آوردم (زدم ریور وود و وایت ران رو قتل آم کردم و از شاه دزدی کردم)
به پیشنهاد آقا کاوه بازی رو از اول شروع کردم ولی با یه نژاد دیگه این دفعه orc شدم
حالا یه سوال دارم
من الان 5 تا شمشیر آهنی دارم جایی رو میشناسین که برم بفروشمشون یا باید لولم بره بالا بعد؟

نه به لول نیازی نیست شما باید برید آهنگری تا بتونید بفروشید البته ممکن هست دست فروشان هم بخرند.
بالا رفتن لول هم میتونید مهرات speech رو بالا ببرید تا گرون تر بفروشید.

نه به لول نیازی نیست شما باید برید آهنگری تا بتونید بفروشید البته ممکن هست دست فروشان هم بخرند.
بالا رفتن لول هم میتونید مهرات speech رو بالا ببرید تا گرون تر بفروشید.
ممنون و یه سوال دیگه این جادویی که هر ثانیه بهمون 10 پوینت جون میده محدودیت داره یا بی نهایته؟

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

راستی معجون فروشی خوب واسه دزدی سراغ دارید؟

ممنون و یه سوال دیگه این جادویی که هر ثانیه بهمون 10 پوینت جون میده محدودیت داره یا بی نهایته؟

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

راستی معجون فروشی خوب واسه دزدی سراغ دارید؟

بی نهایت در این بازی معنی نداره مگر با ماد یا رمز
ولی شما میتونی لولت رو بالا ببری یا معجون های مختلف بسازی تا این مدت رو طولانی تر بکند
معجون فروشی هم تقریبا ً در هر شهری موجود هست ولی خیلی از مواد اولیه رو ندارند بلکه باید در ظول مسیر یا مرحله جمع آوری کنید...
--------------------------------
دوستان کسی این dlc جدیده رو دانلود کرده؟
ما که پوینت نداریم اگه کسی بازی کرده بیاد تعریف کنه که کف کردیم!!!=p~

بی نهایت در این بازی معنی نداره مگر با ماد یا رمز
ولی شما میتونی لولت رو بالا ببری یا معجون های مختلف بسازی تا این مدت رو طولانی تر بکند
معجون فروشی هم تقریبا ً در هر شهری موجود هست ولی خیلی از مواد اولیه رو ندارند بلکه باید در ظول مسیر یا مرحله جمع آوری کنید...
--------------------------------
دوستان کسی این dlc جدیده رو دانلود کرده؟
ما که پوینت نداریم اگه کسی بازی کرده بیاد تعریف کنه که کف کردیم!!!=p~
من خودم تو کار ماد سیو ایکس باکس هستم ولی هرکاری کردم نتونستم این لعنتی رو تغییر بدم دارم روش کار میکنم

یه سوال دیگه
من یه عصای جادویی پیدا کردم کنه دشمن رو منجمد میکنه ولی محدودیت داره راهی نداره که دوباره شارژش کنم؟
باید یهSoul gem پر پیدا کنین (یا خالی‌ رو پرش کنین) بعدا یه گزینه مخصوص میاد رو عصا که می‌شه دوباره شارژ کرد.

باید یهSoul gem پر پیدا کنین (یا خالی‌ رو پرش کنین) بعدا یه گزینه مخصوص میاد رو عصا که می‌شه دوباره شارژ کرد.
از همون الماسا؟ زیاد دارم ولی کاربردشونو نمیدونم
راستی رفتم توی کوه یه جنازه پیدا کردم (آقا کاوه تورو امام زمان نگو RPG ولگردی نیست و از این حرفا) توی جیبش یه نامه بود که نوشته بود
حالا که این نامه رو میخونی من مردم یه عده اومده بودن همه چیز منو برده بودن
و از همه بدتر یه چیز مهم که تنها راه ارتباتی من و اون ها بود رو بردن
اکثر افراد خانواده ام مردن حالا من دنبال اونا میرم یا اونو پس میگیرم یا برام مرگ به همراه داره
بعد فهمیدم یارو این نامه رو نوشته بعد راه افتاده دنبالشون
حالا چجوری بهش کمک کنم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or