راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام به همه
من در bleak falls barrow وقتی وارد معبد بالای کوه شدم دو نفر رو کشتم بعد یکمی که رفتم به یه دری رسیدم که سمت چپ سه تا شکل هست -مار-عقاب-ماهی - در هم هر کاری میکنم باز نمیشه و یه سری تیر از داخل دیوار به طرفم میاد.چطور باید این درو باز کرد؟

سلام به همه
من در bleak falls barrow وقتی وارد معبد بالای کوه شدم دو نفر رو کشتم بعد یکمی که رفتم به یه دری رسیدم که سمت چپ سه تا شکل هست -مار-عقاب-ماهی - در هم هر کاری میکنم باز نمیشه و یه سری تیر از داخل دیوار به طرفم میاد.چطور باید این درو باز کرد؟

یکم بیا عقب تر بعد در رو نگاه کن میبینی که دو تا از اون شکل ها دو طرف در اون بالا هست یکیش هم روی زمین به صورت شکسته افتاده اون سه تا شکل سمت چپ رو باید مثل اون سه تا شکل کنار در درست کنی بعد اهرم رو بکشی تا در باز بشه .
به ترتیب از چپ به راست میشه مار - مار - ماهی

سلام به همه
امتحان کن باز میشه دیگه:dتو بعضی از این غاراش که باید ۹ تا از اینارو درست کنی تا یه در باز بشه:d

سلام
ببخشید دیدم بحث dawnguard هم شد تو این تاپیک گفتم منم مشکلمو بگم بلکه حل بشه
اگه اینجا امکان جواب دادنش نیس بی زحمت یه لینک بدین تا تو تاپیک درست مطرحش کنم :)
کلا از سایت سیب دانلود گرفتم این dlc رو
تو دیتا فایلز هم Dawnguard.esm اومده که تیکش رو زدم ولی وقتی وارد بازی میشم گزینه ی جدیدی نیومده
تو خود سایت نگفتم چون مطمئنم نمیدونن اصلا جریان چیه
به اضافه ی خود دی ال سی یه آپدیتش رو هم دان کردم که حجمش نزدیک 2 گیگ هست ( فکر کنم آپدیت 10 باشه که چند صفحه قبل هست )
skyrim prefs رو هم ویرایش کردم که دیتا فایلز درست شد
ولی بازم دی ال سی اجرا نمیشه

سلام
ببخشید دیدم بحث dawnguard هم شد تو این تاپیک گفتم منم مشکلمو بگم بلکه حل بشه
اگه اینجا امکان جواب دادنش نیس بی زحمت یه لینک بدین تا تو تاپیک درست مطرحش کنم :)
کلا از سایت سیب دانلود گرفتم این dlc رو
تو دیتا فایلز هم Dawnguard.esm اومده که تیکش رو زدم ولی وقتی وارد بازی میشم گزینه ی جدیدی نیومده
تو خود سایت نگفتم چون مطمئنم نمیدونن اصلا جریان چیه
به اضافه ی خود دی ال سی یه آپدیتش رو هم دان کردم که حجمش نزدیک 2 گیگ هست ( فکر کنم آپدیت 10 باشه که چند صفحه قبل هست )
skyrim prefs رو هم ویرایش کردم که دیتا فایلز درست شد
ولی بازم دی ال سی اجرا نمیشه

مگه نمیگید تیکش رو زدید؟ پس مطمئن باشید نصب شده اما میدونید مشکل از چیه؟ اید dlc از خود بازی مجزا نیست!!! یعنی برید تو بازی و بردی شهر riften همون اول شهر یکی یه سری اطلاعات از dawnguard بهتون میده!! همین

مگه نمیگید تیکش رو زدید؟ پس مطمئن باشید نصب شده اما میدونید مشکل از چیه؟ اید dlc از خود بازی مجزا نیست!!! یعنی برید تو بازی و بردی شهر riften همون اول شهر یکی یه سری اطلاعات از dawnguard بهتون میده!! همین

مرسی دوست عزیز

درود برهمه گی!
من اینجا گیر کرده ام. یه غار وجود داره اما غاره راهش به طور عجیبی بستس این سمتش هم یه غول زندگی میکنه.
چشجورباید در رفت؟
83565531279448409574.jpg

درود برهمه گی!
من اینجا گیر کرده ام. یه غار وجود داره اما غاره راهش به طور عجیبی بستس این سمتش هم یه غول زندگی میکنه.
چشجورباید در رفت؟
83565531279448409574.jpg
میخواهین به Kagrenzel برین یاansilvund؟ ansilvund که آسان هست رفتن بهش یه راه باریکی هست میان کوه ها، ولی‌ راهKragenzel تو نقشه نشون داده نمی‌شه که البته اونم راهش درست کنار ansilvund هست، یه راه باریکی هست.

یا میتونین با Command اونجا Teleport شین :دی

Ansilvund : غار نزدیک به کوه ها
kagrenzel : ساختمونی که انور کوه‌ها هست

اسم غار:gient's grove

یک سوال شما داری quest این قسمت رو میری ؟ یا اینکه همینجوری رفتی گردش داخل این غار ؟ :d من الان ویدئو Fallowstone Cave و Giant's Grove رو به همراه quest دیدم و متوجه نکته خاصی نشدم که بشه گیر کرد ! البته ویدئو هم طولانی بود و من خودم هم اونجا نرفتم تا حالا ( حتما میرم البته :d ) شاید اگه بدون quest بری اونجا بسته باشه بهر حال توی quest هم با یکی دیگه میرین توی Giant's Grove و بعد از کشتن اون جاینت باید همر رو بردارین و برگردین و بعد از Giant's Grove ادامه ای نداره حالا اگه جور دیگه ای هست یکی دو تا اسکرین شات از اون قسمت که گیر کردین بگیرین ببینم دقیقا کجاش هست .

یک سوال شما داری quest این قسمت رو میری ؟ یا اینکه همینجوری رفتی گردش داخل این غار ؟ :d من الان ویدئو Fallowstone Cave و Giant's Grove رو به همراه quest دیدم و متوجه نکته خاصی نشدم که بشه گیر کرد ! البته ویدئو هم طولانی بود و من خودم هم اونجا نرفتم تا حالا ( حتما میرم البته :d ) شاید اگه بدون quest بری اونجا بسته باشه بهر حال توی quest هم با یکی دیگه میرین توی Giant's Grove و بعد از کشتن اون جاینت باید همر رو بردارین و برگردین و بعد از Giant's Grove ادامه ای نداره حالا اگه جور دیگه ای هست یکی دو تا اسکرین شات از اون قسمت که گیر کردین بگیرین ببینم دقیقا کجاش هست .
ممنونم از نکات زیبات ولی من با fast travel :dبه اونجار فتم . در ضمن به خاطر یه کوئست دیگه باید یه سری هم پیش اون غوله بزنم:d:d+ نکته دیگه به نظر میرسه که غار بازه ولی نه من میتونم برم اونور نه چندتا عنکبوت میتونند بیان اینور+:d:d

ممنونم از نکات زیبات ولی من با fast travel :dبه اونجار فتم . در ضمن به خاطر یه کوئست دیگه باید یه سری هم پیش اون غوله بزنم:d:d+ نکته دیگه به نظر میرسه که غار بازه ولی نه من میتونم برم اونور نه چندتا عنکبوت میتونند بیان اینور+:d:d
عجب :دی اگه رو PC هستین تو Console بزنین TCL ، بعدا ببینین میره تو یا نه، البته شاید بره دیگه نیاد بیرون :دی

سلام خدمت اساتید
چند تا گیر اساسی هست که لطفا راهنمایی کنید!
تو ماموریت THE JAGGED CROWN برای استورم کلاک ها در قسمت RETRIEVE THE JAGGED CROWN به یه قسمتی می رسه که دیگه نشانگری نیست! در اینجا چه باید کرد؟
در ماموریت IN MY TIME OF NEED همون اولش هیچ نشانگری روی نقشه فعال نمیشه کرد! کجا باید رفت و چه باید کرد؟
در ماموریت PROVING HONOR برای COMPANIONS ها وقتی با FARKAS می ریم برای انجام ماموریت در بخش RETRIEVE THE FRAGMENT بعد از کشتن سه تا اسکلت هیچ راهی نیست برای ادامه دادن! راه از کجاست؟
در ماموریت اصلی ELDER KNOWLEDGE در قسمت کالج جادوگری هر چی با اون یارو برای پیدا کردن جای اسکرول ها صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!چرا؟

سلام خدمت اساتید
چند تا گیر اساسی هست که لطفا راهنمایی کنید!
تو ماموریت THE JAGGED CROWN برای استورم کلاک ها در قسمت RETRIEVE THE JAGGED CROWN به یه قسمتی می رسه که دیگه نشانگری نیست! در اینجا چه باید کرد؟
در ماموریت IN MY TIME OF NEED همون اولش هیچ نشانگری روی نقشه فعال نمیشه کرد! کجا باید رفت و چه باید کرد؟
در ماموریت PROVING HONOR برای COMPANIONS ها وقتی با FARKAS می ریم برای انجام ماموریت در بخش RETRIEVE THE FRAGMENT بعد از کشتن سه تا اسکلت هیچ راهی نیست برای ادامه دادن! راه از کجاست؟
در ماموریت اصلی ELDER KNOWLEDGE در قسمت کالج جادوگری هر چی با اون یارو برای پیدا کردن جای اسکرول ها صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!چرا؟
1-دقیقاً کجاش؟ در هاش رو رد کردین؟ یه عکسی‌ چیزی :دی ماموریت مستقیم هست نباید مشکلی‌ داشته باشین اصولاً.
2-برین به bannered mare داخل شهرWhiterun ، اونجا یه خانومی هست که کار می‌کنه، سیاه پوست هست، غذا اینا میپزه، با اون صحبت کنین.
3-تو یکی‌ از جعبه ها، یه کلید هست به اسمDustman cairn's Key ، اون رو که گرفتین میتونین اون در قفل رو باهاش باز کنین.
4-جلوش رو میز یه کتاب هست، اونو یبار بخونین بعدا باهاش حرف بزنین، یه گزینه جدید میاد اونو بزنین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or