تو حالت گرگنما که نمیشه تغییر داد، ولی حالت معمولی باید بشهببخشید من داشتم بازی میکردم و راحت جای اول شخص و سوم شخص عوض میشد ولی بعد از اینکه گرگ نما شدم دیگه نمیشه جاشون عوض کرد حتی وقتی گرگ نما نیستم مشکل اینه که گرگ نماهم یا اشکال از بازی ؟
در حالت معمولی هم نمیشهتو حالت گرگنما که نمیشه تغییر داد، ولی حالت معمولی باید بشهباگای چیزی هست احتمالا، نصب کردن آپدیتها پیشنهاد میشه
![]()
اینو هم یبار امتحان کنین، برین به یه شهر و اونجا شروع کنین به جنگ با سرباز ها، بذارین بکشن شمارو، بعدا که دوباره Respawn شودین ببینین درست میشه یا نه.در حالت معمولی هم نمیشههمین دیروز بازی آپدیت کردم
1.این کارم کردم نشداینو هم یبار امتحان کنین، برین به یه شهر و اونجا شروع کنین به جنگ با سرباز ها، بذارین بکشن شمارو، بعدا که دوباره Respawn شودین ببینین درست میشه یا نه.
عجیب هست واقعا1.این کارم کردم نشد
البته با elder scrolls تونستم اول شخصش کنم ولی دست و صلاح رو نشون نمیده که خوب اگه قرار اینطوری اول شخص بازی کنم همون سوم شخض بهتره
2.کی ها گرگ نما میشم شبا یا باید کار خواصی کنم تا گرگنما شم
چطوری باید گرگ نما شد دکمه خواصی باید زد یا داروی خواصی رو باید خورد ...عجیب هست واقعایه بارم Fast Travel کردن به مکانهای دیگه رو امتحان کنین ببینین میشه یا نه.
در روز یه بار میشه فقط، زمان خاصی نداره، ولی فقط یه بار. البته یه ماموریت هست تو Falkreath که بعد رفتن اون میتونین هر چند بار خواستین تبدیل بشین
راستی یه آپدیت بود مشکل داشت، یکی از آپدیتهای دهم بازی بود، اونو نصب نکردین احیانا؟تو اونم سلاح رو نشون نمیداد
![]()
من که PS 3 بازی نکردم دکمه رو نمیدونمچطوری باید گرگ نما شد دکمه خواصی باید زد یا داروی خواصی رو باید خورد ...
نمیدونم آپدیت چندم بود فقط چون تازه ps3 به نت وصل کردم دیسک گذاشتمو آپدیت کردم (البته تا قبل گرگ نما شدن تو اول شخص راحت سلاح نشون میدادا)
دست درد نکنه درست شد گرگنما شدم دوباره که برگشتم به حالت اولیش درست شدمن که PS 3 بازی نکردم دکمه رو نمیدونمولی از قسمت Magics > Powers، اونجا هست
.
من فکر کردم دارین PC میرینیکی از راه حلهای دیگه که اشاره شده این هست که دستگاه رو خامش کنین چند روز دیگه بازی رو اجرا کنین درست میشه
نمیدونم واقعا چه ربطی داره ولی هر جا این مشکل رو دیدم این حل کرده مشکل رو معمولا
![]()
باید پرش کنین، یه انسان رو روش جادوی Soul trap بزنین، بعدا در عرض سی ثانیه بکشینش تا پر بشه.سلام
من الان خوناشام شدم و رفتم پیش اون جادوگری که در marthal هست اون چیزی که گفت خریدم و بهش گفتم که من اون چیز را دارم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده و بازم بازی به من میگه که bring filled... باید چیکار کنم؟
شما یک amulet of mara میندازی گردنت ( وقتی بپوشی گزینه های مربوط میاد ) بعد هم میری کیس مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد هم میری خواستگاری و بعد هم مراسم و ... به همین سادگی :dراستی اگر من بخواهم تو بازی زن بگیرمباید چی کار کنم