راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
میشه گرفت کد کتاب Oghma Infinium رو بزن و یه پنجاه تا بگیر و بزار تو کتابخانه و تک تک اونرو بخون تا وقتی همه ی اسکیلهات 100 شد
لولت هم 81 میشه پرک هم می گیری :d

سلام بر محمود آقا من رسیدم به کتاب خانه و با
Urag gro-Shub صحبت کردم وقتی تموم شد باز هم اون علامت بالای سرش هست دارم دیونه میشم لطفا قدم به قدم کمکم کنید

سلام
من تو بازی smackdown vs raw 2011 در قسمت رود تو رستلمانیا اندر تیکر و . در هفته المنیشن چمبر و در بازی با شان مایکل گیر کردم
تو این بازی باید 5تا ستاره به دست بیاریم تا پیروز بشیم من 4 تا از ستارها رو با انجام فینشر به دست اوردم ولی اخرین ستاره رو هر کاری میکنم نمیتونم به دست بیارم تو قانون مسابقه نوشته که باید شان مایکل رو روی میز گویندها بندازم ولی هر کاری و هر فینیشری میزنم نمیشه
لطفا کمک َ

سلام بر محمود آقا من رسیدم به کتاب خانه و با
Urag gro-Shub صحبت کردم وقتی تموم شد باز هم اون علامت بالای سرش هست دارم دیونه میشم لطفا قدم به قدم کمکم کنید
رو میزی که جلوش هست، یه کتابی‌ هست، اونو بردارین بخونین، بعدا باهاش حرف بزنین، یه گزینه جدید اضافه شده، اون گزینه رو بزنین.

کسی رمز برای کامل شدن یک مرحله نداره خودم رمز caqs بلدم ولی تمام مرحله های بازی رو تموم می کنه ممنونم میشم اگر کسی بلده بگه .

با رمز player.setstage ID ID stage کامل میشن.

ولی‌ پیدا کردن اونID,ID stage یکم سخت هست (از سایت Wiki بازی می‌شه پیدا کرد البته) اگه مرحله خاصی‌ رو در نظر دارین بگین تا من بگم رمزش رو.

ممنون این رمز از کجا این سایت پیدا میکنی من هر چی گشتم پیدانکردم این بازی زیادقاطی میکنه این این بلد باشم دیگه مشکلم حله
تو سایت ID ، Uesp.net ماموریت رو اون بالا می‌نویسهstage.‌ها رو هم پایین تو یه جدول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or