راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آقا من میخوام واسه تنوع نژادمو عوض کنم و کلن سبک بازیمو عوض کنم ولی حال ندارم از اول بازی کنم نمیشه یه کاری کرد که این perk هایی که تا الان گرفتم تا لول 51 ریست بشن و من بین مهارت های دیگه تقسیمشون کنم خیلی دلم میخواد از حالت Aglility که الان هستم و wood elf هم هستم برم تو کار جادو جنبل :d

یارو رو وقتی کشتیش بکش اون گوشه موشه ها پشت یک چیزی ولش کن که تو دید نباشه حله :d

خب مسئله همینه دیگه چیجوری بکشمش ؟
پ.ن : فهمیدم باید E رو نگه دارم :دی

راستی برای گرگ نما شدن گفتن که باید خون گرگ نما بخوری ؟!
تو یکی از کوئست های برادرهود یکی از دوستان تبدیل شده بود به یکی از این گرگنماها ... بعد هم کشتنش ... ولی من نتونستم گزینه ای چیزی برای خوردن خونش پیدا کنم . چی جوریاس ؟

آخرین ویرایش:
آقا من میخوام واسه تنوع نژادمو عوض کنم و کلن سبک بازیمو عوض کنم ولی حال ندارم از اول بازی کنم نمیشه یه کاری کرد که این perk هایی که تا الان گرفتم تا لول 51 ریست بشن و من بین مهارت های دیگه تقسیمشون کنم خیلی دلم میخواد از حالت Aglility که الان هستم و wood elf هم هستم برم تو کار جادو جنبل :d

اگه تو پی سی بازی میکنی کنسول رو باز کن و کد setplayerrace رو بدون فاصله و به همین شکل بزن اونوقت میتونی نژادو عوض کنی بدون اینکه بازیت و سیوهاش بپره

خب مسئله همینه دیگه چیجوری بکشمش ؟
پ.ن : فهمیدم باید E رو نگه دارم :دی

راستی برای گرگ نما شدن گفتن که باید خون گرگ نما بخوری ؟!
تو یکی از کوئست های برادرهود یکی از دوستان تبدیل شده بود به یکی از این گرگنماها ... بعد هم کشتنش ... ولی من نتونستم گزینه ای چیزی برای خوردن خونش پیدا کنم . چی جوریاس ؟

دارک برادرهود ؟ :d یا منظورت چیز دیگه ای بود چون اونجا فکر نمیکنم همچین چیزی داشته باشه , کلا تو کل بازی دو بار بیشتر نمیشه گرگ نما شد فکر کنم و کلا دو بار هم درمانش میشه کرد یکیش اینه که خب quest های companions رو بری که خود به خود گرگ نما هم میشی بعد از انجام چند تا quest یکیشون گرگ نما میشه بعد باید خونش رو بخوری تا تو هم گرگ نما بشی حالا اگه همونجا هست که گیر کردی احتمالا باگ هست چون در حالت طبیعی که میری لبه کاسه و E میزنی خونش رو میخوری و ... اون راه دیگه گرگنما شدن هم یادم نیست فقط میدونم دو تا راه داشت راستی برای درمانش یک راه دیگه هم بود که مربوط میشد به دی ال سی dawnguard اما در جواب سوال شما میشه گفت بله باید خون گرگنما رو بخوری :d

دارک برادرهود ؟ :d یا منظورت چیز دیگه ای بود چون اونجا فکر نمیکنم همچین چیزی داشته باشه , کلا تو کل بازی دو بار بیشتر نمیشه گرگ نما شد فکر کنم و کلا دو بار هم درمانش میشه کرد یکیش اینه که خب quest های companions رو بری که خود به خود گرگ نما هم میشی بعد از انجام چند تا quest یکیشون گرگ نما میشه بعد باید خونش رو بخوری تا تو هم گرگ نما بشی حالا اگه همونجا هست که گیر کردی احتمالا باگ هست چون در حالت طبیعی که میری لبه کاسه و E میزنی خونش رو میخوری و ... اون راه دیگه گرگنما شدن هم یادم نیست فقط میدونم دو تا راه داشت راستی برای درمانش یک راه دیگه هم بود که مربوط میشد به دی ال سی dawnguard اما در جواب سوال شما میشه گفت بله باید خون گرگنما رو بخوری :d
البته در صورت جنگ با گرگنما‌ها هم یه شانس خیلی کوچیک هست واسه گرگنما شدن :دی

چرا تو یکی از کوئست ها یه عدد گرگ نما مشاهده شد ...

آقا فک کنم با یه باگ روبه رو شدم !
این کوئسته هست اسمش The Darkbrotherhood Forever هست ! وقتی کوئست رو تموم می کنم دوباره همین کوئست استارت میخوره تا حدی که من این کوئست رو 7 بار تموم کردم :دی چی کارش کنم ؟

چرا تو یکی از کوئست ها یه عدد گرگ نما مشاهده شد ...

آقا فک کنم با یه باگ روبه رو شدم !
این کوئسته هست اسمش The Darkbrotherhood Forever هست ! وقتی کوئست رو تموم می کنم دوباره همین کوئست استارت میخوره تا حدی که من این کوئست رو 7 بار تموم کردم :دی چی کارش کنم ؟

پس حتما من یادم رفته !
اون همیشگی هست تموم نمیشه من بیشتر از 30 بار اون رو رفتم :d از اسمش مشخصه دیگه :d FOREVER

من می خوام عضو دارک برادرهود شم هانتر جون بگو باید کجا بریم
هانتر دیگه کیه :دی
برین به شهر Windhelm، اونجا از innkeeper در مورد شایعه‌ها بپرسین، در مورد یه پسر میگه که می‌خواد Dark brotherhood رو احضار کنه. اونو ادامه بدین آخرش به اینا ختم می‌شه.

پس حتما من یادم رفته !
اون همیشگی هست تموم نمیشه من بیشتر از 30 بار اون رو رفتم :d از اسمش مشخصه دیگه :d FOREVER

تموم نمیشه ؟ ای بابا . اینجوری که خیلی رو اعصابه ! نمیشه یه کاری کرد گزینش تو کوئست ها نباشه ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or