راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
همونی که تو شهر ریفتن، تو اسکله‌ها هست.
=========
این ماموریت، موقع‌ای داده می‌شه که ماموریت رو تموم کردین. و داره سخن رانی‌ می‌کنه،اگه اونجارو رفتین و این نرفت باگ هست.

مطمئن نیستم، ولی‌ setstage CWPostWhiterunObj 100 شاید درستش کنه

Fortify smithing رو هر قسمتی‌ که باشه، موقع ساختن یه ارمور دیگه،Armor rate رو بالاتر میاره.

خب دیگه ریفتن بودنش رو میدونم ولی نمیدونم کجا :l
میشه جای دقیقش رو بگی ؟

فکر کنم در ادامه ی مراحل چنگ بود اگه درست یادم باشه !

پ.ن : آقا دمت گرم حل شد ...

آخرین ویرایش:
عکس بدم؟:دی عکس ندارم الان، یه ساختمون هست به اسم riften fishery ، اون تو.

آقا دمت گرم . گفتم که حل شد ...

فقط دوتا سوال :

* اول این که بعد از این که تو یکی از کوئست ها اون یارو کشیش رو میخوری :دی یه گزینه اضافه میشه وقتی میخوای بدن یکی رو سرچ کنی به اسم Feed که در صورت انتخاب با لذت تمام گوشت طرف رو میخوره :دی چیه ماجراش این ؟ :-/

* یه سوال دیگه هم این که اون یارو دختر کوچولو تو دارک برادر هود چیه ماجراش ؟ چی کارس ؟ جالبه شیمی هم آموزش میده :|

* :دی یه چیز دیگه این که این دوست عزیز چی میگه »
http://gva.iran.sc/pageakharz.php

آخرین ویرایش:

فقط دوتا سوال :

* اول این که بعد از این که تو یکی از کوئست ها اون یارو کشیش رو میخوری
biggrin1.gif
یه گزینه اضافه میشه وقتی میخوای بدن یکی رو سرچ کنی به اسم Feed که در صورت انتخاب با لذت تمام گوشت طرف رو میخوره
biggrin1.gif
چیه ماجراش این ؟
yahoo_7.gif

* یه سوال دیگه هم این که اون یارو دختر کوچولو تو دارک برادر هود چیه ماجراش ؟ چی کارس ؟ جالبه شیمی هم آموزش میده
yahoo_22.gif

*
biggrin1.gif
یه چیز دیگه این که این دوست عزیز چی میگه »
http://gva.iran.sc/pageakharz.php
الان خوناشام شدی گشتشو نمی خوری خونشو می خوری:d حتما با یه خوناشام کل انداختی اونم ومپایرت کرده:d

آخرین ویرایش:

فقط دوتا سوال :

* اول این که بعد از این که تو یکی از کوئست ها اون یارو کشیش رو میخوری :دی یه گزینه اضافه میشه وقتی میخوای بدن یکی رو سرچ کنی به اسم Feed که در صورت انتخاب با لذت تمام گوشت طرف رو میخوره :دی چیه ماجراش این ؟ :-/

* یه سوال دیگه هم این که اون یارو دختر کوچولو تو دارک برادر هود چیه ماجراش ؟ چی کارس ؟ جالبه شیمی هم آموزش میده :|

* :دی یه چیز دیگه این که این دوست عزیز چی میگه »
معمای آخرو زمان skyrim

یکی از quest های بسیار جالب بازی هست اون اگر به حرف هاش گوش میکردی میفهمیدی که از همون اول که توی markarth این رو شروع میکردی در مورد آدم خواری داره صحبت میکنه ! بعد از پایان این قسمت یه شما یک حلقه داده میشه که وقتی اون رو دستت میکنی میتونی مرده ها رو بخوری ! :d به معنای ساده تر ادم خوار میشی :d من خودم هم این رو تموم کردم نکته جالب این هست که یک روز توی قسمت های شمالی اسکایریم در حال گشتن بودیم یهو دیدم یکی داره یک مرده رو میخوره من هم رفتم طرفش بلند شد و گفت "داشتم الان صبحانه میخوردم بفرما شما هم یک لقمه بزن " :)))) اگه میخوان این گزینه وقتی سرچ میکنین برداشته بشه فقط کافی هست حلقه رو دربیارین از دستتون اگر هم خیلی آدم مثبتی هستین توی اسکایریم اونجایی که کشیش رو میگه بخور نخورین در عوض همه رو اونجا بکشین بعد کشیش بیدار میشه و 2000 تا سکه بهتون میده :d
اون معما رو هم من قبلا خونده بودم ولی زیاد دنبالش نرفتم اونطور که شنیده بودم از سخت ترین معما های بازی هست :d

الان خوناشام شدی گشتشو نمی خوری خونشو می خوری:d حتما با یه خوناشام کل انداختی اونم ومپایرت کرده:d

نه بابا خون آشام چیه . عمرا اینطور نیست ...

یکی از quest های بسیار جالب بازی هست اون اگر به حرف هاش گوش میکردی میفهمیدی که از همون اول که توی markarth این رو شروع میکردی در مورد آدم خواری داره صحبت میکنه ! بعد از پایان این قسمت یه شما یک حلقه داده میشه که وقتی اون رو دستت میکنی میتونی مرده ها رو بخوری ! :d به معنای ساده تر ادم خوار میشی :d من خودم هم این رو تموم کردم نکته جالب این هست که یک روز توی قسمت های شمالی اسکایریم در حال گشتن بودیم یهو دیدم یکی داره یک مرده رو میخوره من هم رفتم طرفش بلند شد و گفت "داشتم الان صبحانه میخوردم بفرما شما هم یک لقمه بزن " :)))) اگه میخوان این گزینه وقتی سرچ میکنین برداشته بشه فقط کافی هست حلقه رو دربیارین از دستتون اگر هم خیلی آدم مثبتی هستین توی اسکایریم اونجایی که کشیش رو میگه بخور نخورین در عوض همه رو اونجا بکشین بعد کشیش بیدار میشه و 2000 تا سکه بهتون میده :d
اون معما رو هم من قبلا خونده بودم ولی زیاد دنبالش نرفتم اونطور که شنیده بودم از سخت ترین معما های بازی هست :d

دمت گرم ولی خب تا اینجاش رو میدونستم ولی خب چه فایده ای داره ؟ که چی بشه ؟ :|

خب با همون ring of namira اگه درست نوشته باشم که میده میتونید ادمخواری کنید که هر دفعه که یکی رو بخوری یک تغییراتی توی خونت ایجاد میشه که یادم نیست دقیقا :d مثلا فکر کنم یکیش این بود که برای 5 دقیقه خونت یک مقداری زیاد تر میشه narcissism هم میشی دیگه از این بهتر ؟ :| :d همون زیر حلقه باید نوشته باشه فایده هاش رو

آخرین ویرایش:
خب با همون ring of namira اگه درست نوشته باشم که میده میتونید ادمخواری کنید که هر دفعه که یکی رو بخوری یک تغییراتی توی خونت ایجاد میشه که یادم نیست دقیقا :d مثلا فکر کنم یکیش این بود که برای 5 دقیقه خونت یک مقداری زیاد تر میشه narcissism هم میشی دیگه از این بهتر ؟ :| :d همون زیر حلقه باید نوشته باشه فایده هاش رو
50 stamina هم میده :دی
so useful :d

برو تو مجیک آخرین گزینه رو بزن که مربوط به بیماریهاته ببین بیماریی مثه عکس پایین نداری
25367787857266441573.jpg

اولا عکست نمیاد ...
دوما گل پسر وقتی میگم ومپایر نیست یعنی نیست دیگه :دی

خب پس چیز خاصی نیست . تنها لذتش همینه که طرف رو میخوری . خوب دیگه . چی میخوام :دی

عزیزان تو کوئست Laid To Rest اون یارو روحه رو باید کجا و چطوری پیدا کرد ؟

اولا عکست نمیاد ...
دوما گل پسر وقتی میگم ومپایر نیست یعنی نیست دیگه :دی

خب پس چیز خاصی نیست . تنها لذتش همینه که طرف رو میخوری . خوب دیگه . چی میخوام :دی

روح رو، وقتی‌ که شب شد و هوا تاریک، تو اون خونهٔ سوخته (همونی که مرد داره نگهش می‌کنه) میتونی‌ پیدا کنی‌.

اولا عکست نمیاد ...
دوما گل پسر وقتی میگم ومپایر نیست یعنی نیست دیگه
biggrin1.gif

خب پس چیز خاصی نیست . تنها لذتش همینه که طرف رو میخوری . خوب دیگه . چی میخوام
biggrin1.gif

عکسه که میاد در ضمن دو حالت داره یا این حلقه رو تو دستت کردی(عکس زیر) یا همون که دفه پیش گفتم
Ring-of-Namira.jpg

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

هانتر جون می گم میدونی این حلقه رو میشه از کجا گیر اورد
Komplettloesung-The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Daedra-Quest-Hircine-745x419-869611a82fd49d96.jpg

عکسه که میاد در ضمن دو حالت داره یا این حلقه رو تو دستت کردی(عکس زیر) یا همون که دفه پیش گفتم
Ring-of-Namira.jpg

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:26 PM ارسال شده بود ----------

هانتر جون می گم میدونی این حلقه رو میشه از کجا گیر اورد
Komplettloesung-The-Elder-Scrolls-5-Skyrim-Daedra-Quest-Hircine-745x419-869611a82fd49d96.jpg

این ring von hircine که مخصوص گرگ نما ها هست quest خیلی جالبی هم داره من این رو خیلی وقت پیش وقتی گرگ نما بودم رفتم فکر کنم قدرتش این بود که وقتی دستت میکردی هر وقت می خواستی میتونستی گرگ نما بشی ! که البته تا جایی که یادم هست تا وقتی که quest رو تموم نمیکردی نمیتونستی حلقه رو هم از دستت در بیاری چون نفرین شده بود ... quest هم مربوط میشه به زندان شهر Falkreath یک زندانی هست که خیلی ناراحته بخاطر اینکه یک دختر بچه رو کشته و ....

هانتر توی PC چیزای عجیب میبینم مثلا" دیروز رفتم نزدیک کالج جادویی یه کمپ غول بود رفتم دیدم اژدها اومد جونش خیلی کم بود ....غول زد کشتش بعد من رفتم یه دفعه روحش اومد توی بدم.....VAMPAIRE شدم:-& عجیب نبود......

هانتر توی PC چیزای عجیب میبینم مثلا" دیروز رفتم نزدیک کالج جادویی یه کمپ غول بود رفتم دیدم اژدها اومد جونش خیلی کم بود ....غول زد کشتش بعد من رفتم یه دفعه روحش اومد توی بدم.....VAMPAIRE شدم:-& عجیب نبود......
:d
احتمالا قبلا بودین، یا اینکه یه باگ خیلی‌ Rare گرفتین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or