آیتم secret نیست که تو بازیچی شد کاوه تو کار سکرت آیتم هستم دوستم یدونه توی سرزمینی که الدوین رو میکشی پیدا کرده یه دست کش که همچه رو 50 عدد زیاد میکنه و توهندد و وانهندد 2 برابر دمیج میزنه....فکر میکنم با این الدوین یه ارتباط داره چون....
بی نهایتما هی میریم تموم نمیشه
در مجموع چندتا کوئست برای بازی ساخته شده؟
منظورم با حساب کردن کوئست های فرعی و اصلی و کوچیک و بزرگ و دی ال سی ها و.... هست
بیش از 500 تا؟
علامت لازم نیست باشه، باید اون سنگ هارو (24) از کّل اسکایریم پیدا کنین. کار سختی هستاینجا باید چیکار کنم؟
هیچ علامتی رویه نقشه نیست!![]()
یعنی میخوای بگی مثل mace of mogbal هست ولی وقتی از اون ها پیدا میکنی بازی بهت تبریک میگه...تازه مرحله بهش تعلق نمیگیرهb-)آیتم secret نیست که تو بازی، اینایی که تو میگی آیتمهای unique هستن، که تو بازی فقط یدونه هست ازشون و افکتهای خاص هم دارن.
هست، اسم گیاه رو بگین![]()
player.additem 2f44c 6من یه 6 تا nightshade میخوام
یه 8 تایی هم nirnroot !
باز دوباره تو یه کوئست دیگه کلی nirnroot میخوام .
برای کوئست No Stone Unturned هم یه 22 تایی میخوام که البته گیاه نیست
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را![]()
علامت لازم نیست باشه، باید اون سنگ هارو (24) از کّل اسکایریم پیدا کنین. کار سختی هست
در مورد دومی هم یکاری انجام دادین که گروه باهاتون دشمن شده احتمالا، با یکی از اعضا حرف بزنین، بعدا یکم پول بدین بهش.
با vex، باگ هم باشه مشکلی نیست، فقط این entry اضافه میمونه اونجا.کاری که نکردم![]()
فقط جیب چند نفر شون رو زدم که ناراحت شدن!:d
چجوری باید از دلشون در بیارم ؟
با کی باید صحبت کنم؟
ممکنه باگ باشه؟
Dragonborn جدید نبودخوب دی ال سی بازی هم تایید شد و تریلرش اومد تو تریلر یه دراگون برن جدید بود که بالا سر اژدها بود و.... بنظرم محیط ها و آیتم های جدید هم اضافه کردند یه جا شبیه morowind دیدم!!!!
اینم تریلرش هرکی انگلیسیش خوبه بیاد بگه ببینیم این چی هست :Download Dragonborn-Threedog.FLV
Dragonborn جدید نبودداستان اولین Dragonborn هست
، البته فقط یه قسمتش، گذاشتن کل داستان first dragonborn تو این شماره اشتباه هست به نظرم. قشنگ پتانسیل یه شماره دیگه داره.