راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من لولم ۲۷ است ولی نتونستم تو مپ اونجارو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید جناب هانتر
خوب،lvl 20 یک نامه گرفتین که دعوت هست به گشایش یک موزه، اون ماموریت رو ادامه بدین،آخرش میریسن به اینجایی که گفتم.

خوب،lvl 20 یک نامه گرفتین که دعوت هست به گشایش یک موزه، اون ماموریت رو ادامه بدین،آخرش میریسن به اینجایی که گفتم.

اها دمت گرم

---------- نوشته در 04:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:40 PM ارسال شده بود ----------

اها دمت گرم
هانتر جون یه راه میومبر نیس اخه این ماموریته خیلی طولانیه

یه سوال
درست کردن مواد تو alchemy شانسی هست دیگه؟
یعنی شانسی پچند تا ماده رو با هم قاطی می کنی و یه potion درست می شه.
آخه واسه من بیشتر وقت ها می زنه:
creation failed
ضمنا تو enhancing, به soul gem نیاز هست که باید با یه چیزی fill باشه تا بشه ازش استفاده کرد
حالا من اون خالی هاشو چجوری با به چیزی پر کنم؟؟
با تشکر از اساتید گرامی:)

تصویر

یکی جواب بده ایتجا باید چیکار کرد
البته این elder know ledg نیست از مراحل کالج wintherd میباشد که دنبال یه قطعه میگرده!!:d
:>:>:>
fc66104f8ada.jpg

البته این elder know ledg نیست از مراحل کالج wintherd میباشد که دنبال یه قطعه میگرده!!:d
fc66104f8ada.jpg

ردوست عزیز خیلی ساده است با یه جادویی چیزی بزن به اون کرستاله که روش علامت است من اسم جادو رو نمی دونم هر چی جادو داری امتحان کن تا اون نورا حرکت کنن و تو اون شیشه ها متمرکز شن بعد با کمک اون دکمه های بالا اونارو تو شیشه ها متمرکز کن بعد بازتاب نورا میوفته زو دیوار و یه نوشته هایی معلوم میشه تموم

یه سوال
درست کردن مواد تو alchemy شانسی هست دیگه؟
یعنی شانسی پچند تا ماده رو با هم قاطی می کنی و یه potion درست می شه.
آخه واسه من بیشتر وقت ها می زنه:
creation failed

شانسی که نیست مگر وقتی که بخواین یک potion جدید درست کنین که تا به حال نداشتی در این صورت باید چند تا ترکیب رو امتحان کنی تا اینکه به یک ترکیب درست برسی اما در کل برای بعضی از معجون ها ی مشخص یک سری مواد مشخص داره که بعضی فروشندها مواد لازم برای تهیه یک معجون رو میفروشن برای مثال یک کاغذ میخری روش مثلا نوشته healing potion و زیرش سه تا ماده رو هم نوشته اونا رو اگه با هم ترکیب کنی اون معجون درست میشه

اینجا رو من یک مقدار کمی یادم هست فکر کنم باید نورها و دایره ها رو طوری تنظیم کنی که سه تا نور همزمان توی سه تا دایره بیفته حالا با جادو باید بهش بزنی یا اهرم خاصی داره یادم نیست زیاد

آخرین ویرایش:
fc66104f8ada.jpg
دوست عزیز خیلی ساده است با یه جادو بزن به اون کرستاله که روش علامت است اسم جادو ها هم FlamesوFrostbite تا اون نورا حرکت کنن و تو اون شیشه ها متمرکز شن بعد با کمک اون دکمه های بالا اونارو تو شیشه ها متمرکز کن بعد بازتاب نورا میوفته رو دیوار و یه نوشته هایی معلوم میشه تموم

آخرین ویرایش:
اها دمت گرم

---------- نوشته در 04:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:40 PM ارسال شده بود ----------

هانتر جون یه راه میومبر نیس اخه این ماموریته خیلی طولانیه
اگه با چیت برین تو باگ زده می‌شه بازی :دی پس نه، نیست :دی

دمت گرم رفیق

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

حالا ebony ingot از کجا می تونم بیارم جناب هانتر

دمت گرم رفیق

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

حالا ebony ingot از کجا می تونم بیارم جناب هانتر
معمولا از این فروشنده‌های معمولی‌ می‌شه خرید، تو معدن‌ها هم پیدا میشن. مثلا کنار Dawnstar یه معدن هست. اون تو هست تا جایی‌ که یادمه.

معمولا از این فروشنده‌های معمولی‌ می‌شه خرید، تو معدن‌ها هم پیدا میشن. مثلا کنار Dawnstar یه معدن هست. اون تو هست تا جایی‌ که یادمه.

شما چقدر همه چیزو میدونید!!! ممنون:x

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

جناب هانتر من در یه سایتی دیدم یکی زره daedric آرمورشو با لجندری ۱۴۸ کرده بود ولی من لجندریش کردم شد ۱۲۶ چرا؟

شما چقدر همه چیزو میدونید!!! ممنون:x

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

جناب هانتر من در یه سایتی دیدم یکی زره daedric آرمورشو با لجندری ۱۴۸ کرده بود ولی من لجندریش کردم شد ۱۲۶ چرا؟
این ربط داره، به درجه Smithing، درجه heavy armor، درجهenchanting ،‌enchantment ای که رو armor هست. کلا به خیلی‌ چیز ها.

147-126 زیاد فرقی‌ ندارن، میلیمتری هست فرق :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or