خوب،lvl 20 یک نامه گرفتین که دعوت هست به گشایش یک موزه، اون ماموریت رو ادامه بدین،آخرش میریسن به اینجایی که گفتم.من لولم ۲۷ است ولی نتونستم تو مپ اونجارو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید جناب هانتر
خوب،lvl 20 یک نامه گرفتین که دعوت هست به گشایش یک موزه، اون ماموریت رو ادامه بدین،آخرش میریسن به اینجایی که گفتم.من لولم ۲۷ است ولی نتونستم تو مپ اونجارو پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید جناب هانتر
خوب،lvl 20 یک نامه گرفتین که دعوت هست به گشایش یک موزه، اون ماموریت رو ادامه بدین،آخرش میریسن به اینجایی که گفتم.
هانتر جون یه راه میومبر نیس اخه این ماموریته خیلی طولانیهاها دمت گرم
ضمنا تو enhancing, به soul gem نیاز هست که باید با یه چیزی fill باشه تا بشه ازش استفاده کردیه سوال
درست کردن مواد تو alchemy شانسی هست دیگه؟
یعنی شانسی پچند تا ماده رو با هم قاطی می کنی و یه potion درست می شه.
آخه واسه من بیشتر وقت ها می زنه:
creation failed
یکی جواب بده ایتجا باید چیکار کرد
البته این elder know ledg نیست از مراحل کالج wintherd میباشد که دنبال یه قطعه میگرده!!:d
![]()
یه سوال
درست کردن مواد تو alchemy شانسی هست دیگه؟
یعنی شانسی پچند تا ماده رو با هم قاطی می کنی و یه potion درست می شه.
آخه واسه من بیشتر وقت ها می زنه:
creation failed
یکی جواب بده ایتجا باید چیکار کرد
البته این elder know ledg نیست از مراحل کالج wintherd میباشد که دنبال یه قطعه میگرده!!:d
![]()
دوست عزیز خیلی ساده است با یه جادو بزن به اون کرستاله که روش علامت است اسم جادو ها هم FlamesوFrostbite تا اون نورا حرکت کنن و تو اون شیشه ها متمرکز شن بعد با کمک اون دکمه های بالا اونارو تو شیشه ها متمرکز کن بعد بازتاب نورا میوفته رو دیوار و یه نوشته هایی معلوم میشه تمومیکی جواب بده ایتجا باید چیکار کرد
![]()
اگه با چیت برین تو باگ زده میشه بازیاها دمت گرم
---------- نوشته در 04:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:40 PM ارسال شده بود ----------
هانتر جون یه راه میومبر نیس اخه این ماموریته خیلی طولانیه
دمت گرم رفیقاگه با چیت برین تو باگ زده میشه بازیپس نه، نیست
![]()
اگه با چیت برین تو باگ زده میشه بازیپس نه، نیست
![]()
معمولا از این فروشندههای معمولی میشه خرید، تو معدنها هم پیدا میشن. مثلا کنار Dawnstar یه معدن هست. اون تو هست تا جایی که یادمه.دمت گرم رفیق
---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------
حالا ebony ingot از کجا می تونم بیارم جناب هانتر
معمولا از این فروشندههای معمولی میشه خرید، تو معدنها هم پیدا میشن. مثلا کنار Dawnstar یه معدن هست. اون تو هست تا جایی که یادمه.
این ربط داره، به درجه Smithing، درجه heavy armor، درجهenchanting ،enchantment ای که رو armor هست. کلا به خیلی چیز ها.شما چقدر همه چیزو میدونید!!! ممنون
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------
جناب هانتر من در یه سایتی دیدم یکی زره daedric آرمورشو با لجندری ۱۴۸ کرده بود ولی من لجندریش کردم شد ۱۲۶ چرا؟
راه خاصی نداره، یه Light یا Heavy armor بپوش، بعدا کتک بخوریه سوال فنی ؟
این لایت آرمور و هوی آرمور به صورت طبیعی چیجوری زیاد میشن ؟!
راه خاصی نداره، یه Light یا Heavy armor بپوش، بعدا کتک بخور![]()