با آپگرید کردن زره تو آهنگری میشه به اون درجه رسید، ولی اول باید پرک مورد نظر زرهی که میخواهین Legendary کنین رو داشته باشین و به درجه خاصی هم رسیده باشین.che jori bayad zeramono legendary konim kave joon?
یبار بازی رو شروع کنین، تا جایی برین که یبار سیو کنه، بعدا سیو قبلی رو بریزین تو directory سیو جدید که بازی درست کرده.سلام دوستان من مجبور شدم ویندوز نصب کنم الان بعد از نصب بازی سیو قبلی رو میریزم تو پوشه my games ولی بازی از اول شروع میشه ممنون میشم کمکم کنید نزدیک 100 ساعت بازی کرده بودم؟
man hame perkaro daram zeramam ye daraje ghavi kardam vali bar dovom nemishe?با آپگرید کردن زره تو آهنگری میشه به اون درجه رسید، ولی اول باید پرک مورد نظر زرهی که میخواهین Legendary کنین رو داشته باشین و به درجه خاصی هم رسیده باشین.
مثلا اگه میخواهین Daedric Armor رو Legendary کنین. اول باید پرک Daedric smithing رو داشته باشین، بعد تو Smithing هم lvl 90 باشین.
یبار بازی رو شروع کنین، تا جایی برین که یبار سیو کنه، بعدا سیو قبلی رو بریزین تو directory سیو جدید که بازی درست کرده.
یعنی زره رو کردین fine ؟ یا Epic؟ اگه نمیشه حتما درجه شما از درجه مورد نیاز کمتر هست. سعی کنین از Potion هایی که قدرت Smithing رو افزایش میدن هم استفاده کنینman hame perkaro daram zeramam ye daraje ghavi kardam vali bar dovom nemishe?
یعنی زره رو کردین fine ؟ یا Epic؟ اگه نمیشه حتما درجه شما از درجه مورد نیاز کمتر هست. سعی کنین از Potion هایی که قدرت Smithing رو افزایش میدن هم استفاده کنین
تو هر آهنگری، سه تا دستگاه هست، یکی خود Forge هست که واسه ساختن کاربرد داره، یکی هست که برا آپگرید کردن Weapon کاربرد داره (wheel) یکی هم هست که یه میزی هست، با داشتن مواد مورد نیاز، میشه روش زره رو آپگرید کرد. نحوه آپگرید رو هم که چند پست بالاتر توضیح دادمیه توضیح در مورد آپگیرید کردن این زره ها و اینا میدی استاد ؟
چی جوریاس ؟
مبتدیانه باشه هامن همش 50 ساعت بازی کردم . نه 500 ساعت
![]()
تو هر آهنگری، سه تا دستگاه هست، یکی خود Forge هست که واسه ساختن کاربرد داره، یکی هست که برا آپگرید کردن Weapon کاربرد داره (wheel) یکی هم هست که یه میزی هست، با داشتن مواد مورد نیاز، میشه روش زره رو آپگرید کرد. نحوه آپگرید رو هم که چند پست بالاتر توضیح دادم![]()
تو که هزار ساعت بازی کردی باید بدونی!!!!!smiting اگه بالای نود باشه آپگرید لجندری و بیشتر میشه...che jori bayad zeramono legendary konim kave joon?
رفیق آخه نمیگی چی میخوای!!!فقط یه توضیح میخوای مثل این میمونه که من بهت بگم skyrim چیه تو میای یه 400 صفحه بنویسی؟حالا اگه دنبال دمیج5000 یا اینجور چیزا هستی داستانش جداست....بله خسته نباشید چه توضیح کاملی
کدوم پست ؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در مورد کوئست
Skyrim:The Forsworn Conspiracy
تو این کوئست دقیقا باید چیکار کرد ؟ من یه سری رفتم افتادم زندان . بعدش آخرین قسمت کوئست این بود که فرار کنم از زندان ولی در صورت فرار هم کوئست تموم نمی شد از آخرین سیو لود کردم دوباره برم ...
یه چیز دیگه در مورد کوئست
Skyrim:Scoundrel's Folly
تو این کوئست هم الان که uesp رو دیدم فهمیدم باید اون یارو رو دنبال می کردم ولی متاسفانه من زدم کتلتش کردم
الان هم کوئست به یه جایی رسیده و باز دوباره تموم نمیشه ! و چیزی نمایان نشده ...
تنها Forge بازی که مخصوص هست و سلاحهای دیگه میشه باهاش ساخت ( جز Daedric Forge ) این هست. Skyrim:The Aetherium Forge - UESPWikiتو که هزار ساعت بازی کردی باید بدونی!!!!!smiting اگه بالای نود باشه آپگرید لجندری و بیشتر میشه...
---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------
رفیق آخه نمیگی چی میخوای!!!فقط یه توضیح میخوای مثل این میمونه که من بهت بگم skyrim چیه تو میای یه 400 صفحه بنویسی؟حالا اگه دنبال دمیج5000 یا اینجور چیزا هستی داستانش جداست....
---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 PM ارسال شده بود ----------
کاوه ببین یه خدایی هست که خدای کاره( god of work) یه forger خاص داره انگار .... میدونی داستان چیه همچین گیرم سر این موضوع اگه دیده باشی توی این لودینگ های یه forger قرمز کبود نشون میده.... راستی الان لول چنده ؟خودم رو کشتم بدون رمز تو ایکس باکس رسوندمش به 116 الان همچین لذت میبرم از بازی:d
عزیز من زره ام رو لجندری کردم لولم هم 88 است در ضمن من 1000 ساعت ماموریت رفتم الانم ماموریتی نیست که ندیده باشمو انجامش نداده باشم باور هم نداری میتونم عکس بگیرم و بزارمتو که هزار ساعت بازی کردی باید بدونی!!!!!smiting اگه بالای نود باشه آپگرید لجندری و بیشتر میشه...
---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------
رفیق آخه نمیگی چی میخوای!!!فقط یه توضیح میخوای مثل این میمونه که من بهت بگم skyrim چیه تو میای یه 400 صفحه بنویسی؟حالا اگه دنبال دمیج5000 یا اینجور چیزا هستی داستانش جداست....
---------- نوشته در 12:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 PM ارسال شده بود ----------
کاوه ببین یه خدایی هست که خدای کاره( god of work) یه forger خاص داره انگار .... میدونی داستان چیه همچین گیرم سر این موضوع اگه دیده باشی توی این لودینگ های یه forger قرمز کبود نشون میده.... راستی الان لول چنده ؟خودم رو کشتم بدون رمز تو ایکس باکس رسوندمش به 116 الان همچین لذت میبرم از بازی:d
دوستان این لول ها رو از کجا میاورند؟
سقف لول 81 هست....
level cap 81 هست، فقط یه سری Mod هستن که Level cap رو میبرن بالا.سقف level بازی 100 نه 81 . فکر کنم اینها Fatal1ty را به کشتن بدن. حداقل باید 300تا 400 ساعت بازی کرد تا لول به این مقدار برسه (البته بدون Cheat Code)
na rabti nadare be meghdare saate baziسقف level بازی 100 نه 81 . فکر کنم اینها Fatal1ty را به کشتن بدن. حداقل باید 300تا 400 ساعت بازی کرد تا لول به این مقدار برسه (البته بدون Cheat Code)
Daedric armor set که پیدا نمیشه کرد، باید ساخت.na rabti nadare be meghdare saate bazi
---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------
kave ghavi tarin zere to skyrim chie?