راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام عزیزان
توی این بازی میشه اعضای بدن رو قطع کرد ؟
دشمن ها که میتونن :d
درود
من چند جایی خوندم که مربوط به اپدیت هم میشه این یعنی از یک آپدیتی این مورد رو اضافه کردن به بازی و همینطور جای دیگه ای هم خوندم که مربوط به چیزی که توی دستتون هست و همینطور لول یک دست یا دو دست هم میشه برای مثال اگه با دو تا شمشیر یک دست ضربه اخر رو وارد کنید بعضی مواقع فینیشر میکنه یارو رو :d یا همون سرش رو قطع میکنه
البته من فقط اینا رو خوندم و این دلیلی بر درست یا غلط بودنشون نیست فقط گفتم دونستنش بد نیست

توی یه سایت خوندم اگه نشونه جای خاصی باشه احتمال زیاد میشه مثلا" روی گردن باشه احتمال قطع سر زیاده ولی اگه روی شکم باشه یارو رو به سیخ میکشه درضمن وقتی حریف بش باشه احتمال حرکت زدن 15 برابر میشه تازه اگه نفر آخر هم باشه 15 برابر بیشتر میشه...

سلام دوستان این جادوی Frostbite رو از کجا گیر بیارم الان تو مرحله Focus the Oculory لازمم شده ولی ندارم؟

بیشتر جادو هارو میتونی توی college of the winterhood یا توی قصر whiterun از یه جادو گره بخری

---------- نوشته در 12:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 PM ارسال شده بود ----------

درود
من چند جایی خوندم که مربوط به اپدیت هم میشه این یعنی از یک آپدیتی این مورد رو اضافه کردن به بازی و همینطور جای دیگه ای هم خوندم که مربوط به چیزی که توی دستتون هست و همینطور لول یک دست یا دو دست هم میشه برای مثال اگه با دو تا شمشیر یک دست ضربه اخر رو وارد کنید بعضی مواقع فینیشر میکنه یارو رو :d یا همون سرش رو قطع میکنه
البته من فقط اینا رو خوندم و این دلیلی بر درست یا غلط بودنشون نیست فقط گفتم دونستنش بد نیست
همونطور که گفتن شانسی هست :biggrin1:، یه سری هم هستن که Killmoves رو شانسش رو بیشتر می‌کنن. مثل این
شانسیه!
فکر کنم اگه اسکیل two handed رو زیاد کنی احتمالش بیشتر بشه

مرسی دوستان :x

الان من لول 80 two-handed هستم و یک تبر بزرگ Ebony دارم که تا ته هم آپگرید کردم (legendary)
ولی اصلا همچین چیزی ندیدم فقط روی من بدبخت از این فن ها میزنن:d

كسي ميدونه ججوري ميشه جارل كشت?

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

aziz in marboot be levele 100 twohande ke esmesh master of ware age ono begiri hamaro ba ghat kardane azae badan mikosh

آقا من قبلا ای دی آیتم ها(id items) رو تو تاپیک دیده بودم!!
الان هرچی می گردم نیست کسی میتونه یه لینک بزاره :> البته اگه از wiki Skyrim باشه چه بهتر. :d:d:d:d:d:d

كسي ميدونه ججوري ميشه جارل كشت?

---------- نوشته در 02:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

aziz in marboot be levele 100 twohande ke esmesh master of ware age ono begiri hamaro ba ghat kardane azae badan mikosh
نمی‌شه :دی
آقا من قبلا ای دی آیتم ها(id items) رو تو تاپیک دیده بودم!!
الان هرچی می گردم نیست کسی میتونه یه لینک بزاره :> البته اگه از wiki Skyrim باشه چه بهتر. :d:d:d:d:d:d
Skyrim: PC Item Codes | GameFront

ولی میشه ها دیدم یارو از قصر رفت بیرون بعد storm call زد رعد زد جون جارل رو کم کرد بعد این زد جارل افتاد زمین به حالت نفس نفس بعد یه دفعه رعد زد به جارل بعد نمیدونم چجوری جارل مرغ شد بعد هم یه رعد دیگه بعد هم 4 تا مرحله فیل شد از جمله ebony blade....

اقا این گوگل رو ولش کن اینی که من میگم یه صفحه هستش که لیست همه ی آیتم ها و آی دیشون نوشته این لینکی که گذاشتی نصف کد ها #:-s#:-sرو نداره و دسته بندی هم نیست!!:|:|:|:|:|:|
از گوگل برنداشتم، تو Browser history فقط این بود، حوصله نداشتم مال uesp و elderscrolls wiki رو پیدا کنم. در هر حال مال اونا هم الان دست بندی شده، تا چند روز قبل نبود ولی‌ الان دسته بندی شدن.چون تو جفتشون پیج آیتم‌ها با‌ Console command ها و page های توضیحات ادغام شدن.
Skyrim:Items - UESPWiki
Console Commands (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki
az koja midooni man ye ja too ye sitee khareji khondam ke age vaghti jarlaro zadi jonesh tamoom shod neshast zamin jadoye strom calle daraje 3 ro bezani mimire ama man daraje 3 sho nadaram daraje 1esho daram ke asan nemitonam azash estefade konam khamoshe kasi midone bayad koja beram daraje 2 va sesho begiram?
از اونجا می‌دونم که 500 ساعت بازی کردم اسکایریم رو، کشتن‌Jarl ها بدون استفاده از باگ امکان پذیر نیست. با باگ هم طوری هست که گیم یه لحظه Jarl رو Mortal render می‌کنه،که بعدش کلی‌ مشکل پیش میاد.

از گوگل برنداشتم، تو Browser history فقط این بود، حوصله نداشتم مال uesp و elderscrolls wiki رو پیدا کنم. در هر حال مال اونا هم الان دست بندی شده، تا چند روز قبل نبود ولی‌ الان دسته بندی شدن.چون تو جفتشون پیج آیتم‌ها با‌ Console command ها و page های توضیحات ادغام شدن.
Skyrim:Items - UESPWiki
Console Commands (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki

از اونجا می‌دونم که 500 ساعت بازی کردم اسکایریم رو، کشتن‌Jarl ها بدون استفاده از باگ امکان پذیر نیست. با باگ هم طوری هست که گیم یه لحظه Jarl رو Mortal render می‌کنه،که بعدش کلی‌ مشکل پیش میاد.

age to 500 saat bazi kardi man bish az 1000 saat bazi kardam hanoozam daram bazi mikonam tamame karamam bedoone ramzo ina kardam chon to xbox bazi mionam asan ramz nadare vali shayadam nashe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or