راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان من تو یکی از کوئست های دارک برادرهود اسم مرحلش هست breaching security این بنده خدا رو که اسمش هست gaius maro رو کشتیم بعد یه نامه رو که از اتاقش بر میدارم هم مثل اینکه باید رو جسدش بزارم این کارو میکنم ولی اتفاقی نمیفته نمیدونم مشکل از منه چکار باید بکنم اینجا؟
یا کلا نمیشه این مرحله رو ریسیت کنم اخه فکر کنم بد جایی کشتمش همون بار اول که دیدمش کشتمش.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تو یکی از کوئست های دارک برادرهود اسم مرحلش هست breaching security این بنده خدا رو که اسمش هست gaius maro رو کشتیم بعد یه نامه رو که از اتاقش بر میدارم هم مثل اینکه باید رو جسدش بزارم این کارو میکنم ولی اتفاقی نمیفته نمیدونم مشکل از منه چکار باید بکنم اینجا؟
یا کلا نمیشه این مرحله رو ریسیت کنم اخه فکر کنم بد جایی کشتمش همون بار اول که دیدمش کشتمش.
اصولاً بعد اینکه نامه رو گذشتی روش اگه نامه درست رو گذشته باشی‌ عوض می‌شه، البته همون اول کشتنش اشتباه هست، باید یکم دنبالش کنین،یبار دیگه لود کنین :دی
نه من ایکس باکس بازی می کنم جایی نیست که این آیتمو بخریم؟
نه، اگه میتونین و سیو اون مرحلی رو دارین، از قبلش یه لود بکنین، احتمالا دفعهٔ دوم بده.

اصولاً بعد اینکه نامه رو گذشتی روش اگه نامه درست رو گذشته باشی‌ عوض می‌شه، البته همون اول کشتنش اشتباه هست، باید یکم دنبالش کنین،یبار دیگه لود کنین :دی
اخه نمیشه سیو قبلیم خیلی خیلی قبلتر از این مرحله هست وقتی هم کشتمش گذاشتمش تو سیو. حالا کدی چیزی نیست این مرحله رو رد کنم. دستم به دامنت هانتر جون یه راه حل بده:d

من تو یه مرحله گیر کردم که اسمش revealing the unseen هست:d
میشه راهنمای کامل این مرحله رو قرار بدین؟؟؟ رفتم تا اخرش ولی یه جا هست که اگه یادتون بیاد رفتیم The Elder Scrolls رو گرفتیم مثل اونجاست من اونجا گیر کردم
شما فهمیدین من چی گفتم؟؟؟خودمم نفهمیدم:d

من تو یه مرحله گیر کردم که اسمش revealing the unseen هست:d
میشه راهنمای کامل این مرحله رو قرار بدین؟؟؟ رفتم تا اخرش ولی یه جا هست که اگه یادتون بیاد رفتیم The Elder Scrolls رو گرفتیم مثل اونجاست من اونجا گیر کردم
شما فهمیدین من چی گفتم؟؟؟خودمم نفهمیدم:d
فهمیدم :دی، جادو‌های Flames-Frostbite رو بزنین رو اون آینه‌ها (عدسی‌ هستن چی‌ هستن :دی) بعدا نور‌ها حرکت می‌کنن، ببرین بذارین رو آینه‌ها نور هارو.

سلام

من آخرین آپدیت بازی رو که میریزم دیگه شمیر و جادوم کار نمیکنه .

وقتی کلید میکنم اصلا عمل نمیکنه.
دو تا آپدیت هستن، یکی‌ Update 10 هست، یکی‌ Update 9. اگه 10 رو میریزین اینطوری می‌شه 9 رو بریزین :دی، اگه 9 رو میریزین اینطوری می‌شه 10 رو بریزین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or