Vampire122
کاربر سایت
این ربط داره، به درجه Smithing، درجه heavy armor، درجهenchanting ،enchantment ای که رو armor هست. کلا به خیلی چیز ها.
147-126 زیاد فرقی ندارن، میلیمتری هست فرق![]()
آخرین آرمور ۱۴۷ است؟اینهایی که آموزش اسپیچ میدن کجان؟
این ربط داره، به درجه Smithing، درجه heavy armor، درجهenchanting ،enchantment ای که رو armor هست. کلا به خیلی چیز ها.
147-126 زیاد فرقی ندارن، میلیمتری هست فرق![]()
نه، Limit نداره، من یه زمانی خیلی سعی و تلاش کردم (در حد چند ماه) ، تا 35000 هم بردمآخرین آرمور ۱۴۷ است؟اینهایی که آموزش اسپیچ میدن کجان؟
جطوری تا ۳۵۰۰۰ بردی؟نه، Limit نداره، من یه زمانی خیلی سعی و تلاش کردم (در حد چند ماه) ، تا 35000 هم بردم، اکثر این Khajit traderهای سر راه آموزش میدن مثلا، یکی دیگه هم هست تو inn شهر markrath که اونم میده. (اسمش یادم رفته ببخشید
)
با داشتنEnchantment های مختلف بر روی زره که باعث افزایش قدرت زرههای ساخته شده میشه، استفاده از Potion های افزایشSmithing، استفاده از enchantment ها بر رو amulet ح ها،کلا راه زیاد هست. این35k هم استثنا بود، فکر نکنم الان بتونم خودم در اون حد آپگرید کنم.جطوری تا ۳۵۰۰۰ بردی؟
خودش یهEnchantment مخصوص هست، با شکستن سلاحهایی که اون افکت رو دارن به دست میاد.برادران چطوری میشه این soul trap رو بر روی یه سلاح به کار برد؟؟( یه سلاح خودش soul trap رو داشته باشه)
یه سوال دیگه:چطوزی میشه چند تا افکت enhancment رو بر روی یک سلاح استفاده کرد؟؟
دستت درد نکنهخودش یهEnchantment مخصوص هست، با شکستن سلاحهایی که اون افکت رو دارن به دست میاد.
دو تا![]()
نمیشههانتز خان نگفتی با وجود tgm چطور میشه آرمور رو لول آپ کرد به صورت طبیعی ؟
ــــــــــــــــــ
این Azura's Star
به چه درد میخوره ؟
![]()
به صورت Random از دشمنها Drop میشه. الان جای دقیق ندارم که سلاحی با این داشته باشه. یه سر بازی میکنم ،پیدا کردم خبر میدمدستت درد نکنه
حالا اون سلاحو از کجا گیر بیارم؟؟
ایشون در واقع کسی هستن که از Thieves guildحمایت میکنن (انسان نیستن، یکی از لردهای Daedric هستن) و چون Mercer به خود گروه خیانت کرده بود و از ایشون چیزی دزدیده شده بود (همون Skeleton key ) دیگه از گروه حمایت نمیکرد و باعث ناکامی گروه هم همین بود.ولی با کشتن mercer و برگردونن کلید دوباره حمایت رو شروع میکنه.
ایشون در واقع کسی هستن که از Thieves guildحمایت میکنن (انسان نیستن، یکی از لردهای Daedric هستن) و چون Mercer به خود گروه خیانت کرده بود و از ایشون چیزی دزدیده شده بود (همون Skeleton key ) دیگه از گروه حمایت نمیکرد و باعث ناکامی گروه هم همین بود.ولی با کشتن mercer و برگردونن کلید دوباره حمایت رو شروع میکنه.
هانتر جون همون جا که قلب ددرا ها رو بدست میاریم همشون سلاح های جادو دار دارننمیشهباید از اینا که آموزش میدن کمک گرفت.
Azura's starهم یه Gem هست که هیچوقت نمیشکنه
به صورت Random از دشمنها Drop میشه. الان جای دقیق ندارم که سلاحی با این داشته باشه. یه سر بازی میکنم ،پیدا کردم خبر میدم![]()
هست، اسم گیاه رو بگینراستی بعضی از کوئست ها هستن که خداتا از یه آیتم خاص ازت میخوان ؟! چیتی چیزی برای اضافه کردنش نیست ؟ مثلا تو یکی از کوئست ها سه تا گیاه لازمه که من توسنتم فقط یه نوعش رو کامل پیدا کنم . کلی معطل میشیم ... کدی نیست برا این جور چیزا ؟
اونی که من میگم رو نمیدونم اونجا میشه پیدا کرد یا نههانتر جون همون جا که قلب ددرا ها رو بدست میاریم همشون سلاح های جادو دار دارن
---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 PM ارسال شده بود ----------
من رفتم پیش اینایی که آموزش اسپیچ می دن ولی تا لول ۴۸ بیش تر نیس