راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آخرین آرمور ۱۴۷ است؟اینهایی که آموزش اسپیچ میدن کجان؟
نه، Limit نداره، من یه زمانی خیلی‌ سعی‌ و تلاش کردم (در حد چند ماه) ، تا 35000 هم بردم :دی، اکثر این‌ Khajit traderهای سر راه آموزش میدن مثلا، یکی‌ دیگه هم هست تو inn شهر markrath که اونم میده. (اسمش یادم رفته ببخشید :دی)

نه، Limit نداره، من یه زمانی خیلی‌ سعی‌ و تلاش کردم (در حد چند ماه) ، تا 35000 هم بردم :دی، اکثر این‌ Khajit traderهای سر راه آموزش میدن مثلا، یکی‌ دیگه هم هست تو inn شهر markrath که اونم میده. (اسمش یادم رفته ببخشید :دی)
جطوری تا ۳۵۰۰۰ بردی؟

جطوری تا ۳۵۰۰۰ بردی؟
با داشتن‌Enchantment های مختلف بر روی زره که باعث افزایش قدرت زره‌های ساخته شده می‌شه، استفاده از‌ Potion های افزایشSmithing، استفاده از‌ enchantment ها بر رو amulet ح ها،کلا راه زیاد هست. این35k هم استثنا بود، فکر نکنم الان بتونم خودم در اون حد آپگرید کنم.

ولی‌ واسه بالا بردن آموزش‌های زیادی تو utubeهست.

برادران چطوری میشه این soul trap رو بر روی یه سلاح به کار برد؟؟( یه سلاح خودش soul trap رو داشته باشه)
یه سوال دیگه:چطوزی میشه چند تا افکت enhancment رو بر روی یک سلاح استفاده کرد؟؟

برادران چطوری میشه این soul trap رو بر روی یه سلاح به کار برد؟؟( یه سلاح خودش soul trap رو داشته باشه)
یه سوال دیگه:چطوزی میشه چند تا افکت enhancment رو بر روی یک سلاح استفاده کرد؟؟
خودش یهEnchantment مخصوص هست، با شکستن سلاح‌هایی‌ که اون افکت رو دارن به دست میاد.

دو تا :دی

کاوه خواهرم داشت بازی میکرد زد نیو گیم (کلاس چاهارمه)هیچی نمیدونست وقتی الدوین جلاد رو کشت وایساده بود نگاه میکرد بعد الدوین یه امپریال رو گرفت جر و واجر کرد خواهرم به قول خودش رفت کمکش ولی هنوز صفحه کلید قفل بود بعد روی امپریال یه تیرکمان بود شبیح یه آدم(مثل همین پری دریایی که میچسبانند روی جلوی کشی)فقط برای برداشتن تیرکمان تونست E رو بزنه بعد یه دفعه زد کانگاراجوللیشن یو فایند سکرت آیتم(تبریک میگم شما آیتم مخفی رو پیدا کردید)بعد این یه چیز عجیبیه....دیدش روی دمیجش لول داره بعد کلا" خیلی خره از اون باحال تر ندیدم از نظر جادو میخواستم بدونم تا حالا از این ها دید چند تا SECRET ITEM وجود داره...

هانتز خان نگفتی با وجود tgm چطور میشه آرمور رو لول آپ کرد به صورت طبیعی ؟
ــــــــــــــــــ
این [h=1]Azura's Star[/h]به چه درد میخوره ؟

SR-item-Azura%27s_Star.jpg

هانتز خان نگفتی با وجود tgm چطور میشه آرمور رو لول آپ کرد به صورت طبیعی ؟
ــــــــــــــــــ
این Azura's Star

به چه درد میخوره ؟

SR-item-Azura%27s_Star.jpg
نمی‌شه :دی باید از اینا که آموزش میدن کمک گرفت.
Azura's starهم یه Gem هست که هیچوقت نمیشکنه :دی
دستت درد نکنه
حالا اون سلاحو از کجا گیر بیارم؟؟
به صورت Random از دشمن‌ها Drop می‌شه. الان جای دقیق ندارم که سلاحی با این داشته باشه. یه سر بازی می‌کنم ،پیدا کردم خبر میدم :دی

هانتر خان بعد از اتمام کوئست
[h=1]Darkness Returns[/h]دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ من درست نفهمیدم !
همونجا که ایشون میان صحبت می کنن »

که منجر به آشنایی با
[h=1]Twilight Sepulcher میشه ![/h]دقیقا چی شد ؟

هانتر خان بعد از اتمام کوئست
Darkness Returns

دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ من درست نفهمیدم !
همونجا که ایشون میان صحبت می کنن »

که منجر به آشنایی با
Twilight Sepulcher میشه !

دقیقا چی شد ؟
ایشون در واقع کسی‌ هستن که از Thieves guildحمایت می‌کنن (انسان نیستن، یکی‌ از لرد‌های Daedric هستن) و چون Mercer به خود گروه خیانت کرده بود و از ایشون چیزی دزدیده شده بود (همون Skeleton key ) دیگه از گروه حمایت نمیکرد و باعث ناکامی گروه هم همین بود.ولی‌ با کشتن mercer و برگردونن کلید دوباره حمایت رو شروع می‌کنه.

ایشون در واقع کسی‌ هستن که از Thieves guildحمایت می‌کنن (انسان نیستن، یکی‌ از لرد‌های Daedric هستن) و چون Mercer به خود گروه خیانت کرده بود و از ایشون چیزی دزدیده شده بود (همون Skeleton key ) دیگه از گروه حمایت نمیکرد و باعث ناکامی گروه هم همین بود.ولی‌ با کشتن mercer و برگردونن کلید دوباره حمایت رو شروع می‌کنه.

آقا دمت گرم >:d< یه چیزایی هم در مورد برگشتن و از این چیزا میگفت فکر کنم ! دقت نکردم . باید برگردیم برای کاری ؟

راستی بعضی از کوئست ها هستن که خداتا از یه آیتم خاص ازت میخوان ؟! چیتی چیزی برای اضافه کردنش نیست ؟ مثلا تو یکی از کوئست ها سه تا گیاه لازمه که من توسنتم فقط یه نوعش رو کامل پیدا کنم . کلی معطل میشیم ... کدی نیست برا این جور چیزا ؟

نمی‌شه :دی باید از اینا که آموزش میدن کمک گرفت.
Azura's starهم یه Gem هست که هیچوقت نمیشکنه :دی

به صورت Random از دشمن‌ها Drop می‌شه. الان جای دقیق ندارم که سلاحی با این داشته باشه. یه سر بازی می‌کنم ،پیدا کردم خبر میدم :دی
هانتر جون همون جا که قلب ددرا ها رو بدست میاریم همشون سلاح های جادو دار دارن

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 PM ارسال شده بود ----------

من رفتم پیش اینایی که آموزش اسپیچ می دن ولی تا لول ۴۸ بیش تر نیس

راستی بعضی از کوئست ها هستن که خداتا از یه آیتم خاص ازت میخوان ؟! چیتی چیزی برای اضافه کردنش نیست ؟ مثلا تو یکی از کوئست ها سه تا گیاه لازمه که من توسنتم فقط یه نوعش رو کامل پیدا کنم . کلی معطل میشیم ... کدی نیست برا این جور چیزا ؟
هست، اسم گیاه رو بگین :دی
هانتر جون همون جا که قلب ددرا ها رو بدست میاریم همشون سلاح های جادو دار دارن

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 PM ارسال شده بود ----------

من رفتم پیش اینایی که آموزش اسپیچ می دن ولی تا لول ۴۸ بیش تر نیس
اونی که من میگم رو نمیدونم اونجا می‌شه پیدا کرد یا نه :دی
هر Level فقط پنج بار می‌شه آپگرید کرد، یا شاید پیش کسی‌ رفتین که اسکیلش کم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or