راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
هانتر جان دمت گرم ...
من تو دو تا کوئست مشکل پیدا کردم یکی Report to the jarl of Whitern که وقتی میری پیش یارل گزینه اش وجود نداره و صحبت های عادیه !
یکی هم که اسمش یادم نیست اینه که باید به یه بنده خدایی از این نوشیدنی هایی که health افزایش میده بدی ! که یارو اصن نیست رو نقشه ! یعنی معلوم نیست کجا ! هیچ علامتی نیست !

راستی یه نامه برام آوردن که توش یه دست بود که زیرش نوشته بود I know ! البته با جوهر !
به دارک برادر هود مربوط میشه ؟

آخرین ویرایش:
هانتر جان دمت گرم ...
من تو دو تا کوئست مشکل پیدا کردم یکی Report to the jarl of Whitern که وقتی میری پیش یارل گزینه اش وجود نداره و صحبت های عادیه !
یکی هم که اسمش یادم نیست اینه که باید به یه بنده خدایی از این نوشیدنی هایی که health افزایش میده بدی ! که یارو اصن نیست رو نقشه ! یعنی معلوم نیست کجا ! هیچ علامتی نیست !

راستی یه نامه برام آوردن که توش یه دست بود که زیرش نوشته بود I know ! البته با جوهر !
به دارک برادر هود مربوط میشه ؟
اسم کامل ماموریت رو میتونین بگین؟ جزو ماموریت‌های اصلی‌ هست؟
=====
دومی‌ هم اسم شخص رو بگین، یا اسم ماموریت رو، تا بگم به کی‌ و کجا بدین :دی
آره مربوط به همونDark brotherhood هست :دی چند روز دیگه اثارشو می‌بینین :دی

من نگفتم که خودش جدیده گفتم تو این بازی جدید اومده:dبله داستان اولین دراگون برن هم هست که از تو تریلر معلومه:dحالا به زمان اولین دراگون برن میریم یا اون به زمان ما میاد یا کلا میریم تو زمانش کنترل رو میگیریم؟:d
کنترل اون رو میگیریم، نکته این هست که چطوری میگیریم :دی یا مثل یه سری بازی ها، DLC از خود بازی جدا هست. یا یجوری میریم تو ذهن و خاطره‌ اون، در واقع دنیارو در ذهن اون میبینیم.

اسم کامل ماموریت رو میتونین بگین؟ جزو ماموریت‌های اصلی‌ هست؟
=====
دومی‌ هم اسم شخص رو بگین، یا اسم ماموریت رو، تا بگم به کی‌ و کجا بدین :دی
آره مربوط به همونDark brotherhood هست :دی چند روز دیگه اثارشو می‌بینین :دی

کنترل اون رو میگیریم، نکته این هست که چطوری میگیریم :دی یا مثل یه سری بازی ها، DLC از خود بازی جدا هست. یا یجوری میریم تو ذهن و خاطره‌ اون، در واقع دنیارو در ذهن اون میبینیم.

ایناهاشون »

56172446823563334992.jpg

خیالت راحت Betheda کارش درسته مشکلی پیش نمیاد :دی

ایناهاشون »

56172446823563334992.jpg

خیالت راحت Betheda کارش درسته مشکلی پیش نمیاد :دی
خود قسمتmiscellaneous اکتیو هست؟ یعنی‌ اون قسمتی‌ که ماموریت‌های می‌رن توش. اون اکتیو نشه نشون نمی‌ده.

wujeeta همون خانومی هست که تو محل پرورش ماهی‌ ها، به مواد هست، در موردSkooma بهت اطلاعات میده.

در مورد دومی‌ هم که باگ هست دیگه :دی چون misc هم هست راه خاصی‌ نداره، جز اینکه لود کنی‌ چند بار سیو رو، یا آپدیت نصب کنی‌ :دی

به به بد جوری حوسشو کردم
برای ایکس باکسم اینا میاد؟
یا فقط پی سی؟
وای چه چیزایی داره خدا بخصوص اون تیکه که سوار دراگون شده بود . چه شود فریم های بازی :d
ایول به ولشون برم که اساسی نیاز دارم به دراگون برن

بچه ها یه چیزی بگم حال کنید تو dawnstar ،بیرون معدن آهنش(همون که بالاست نه اون پایینیه آخه ۲ تا معدن داره)سمت چپ ۳ تا سنگ است بینشون یه صندوق نامریی است اونو اپن کنید کلی چیز توشه خالیش کنید برید همشو بفروشید بعد دم در داون استار یه چند از اینا که نژادشون ببره خیمه زدن برید به یکوشون که چیز میز می فروشه بگید چی برا فروش داری بعد رو همه جنساش برید (لازم نیس چیزی ازش بخرید) بعد دوباره برید صندوقو نگا کنید می بیمنید پر شده هی صندوقو پر خالی کنید کلی پول به جیب می زنید من در عرض ۲ ساعت ۱۰۰۰۰۰ پول جم کردم

آخرین ویرایش:
به به بد جوری حوسشو کردم
برای ایکس باکسم اینا میاد؟
یا فقط پی سی؟
وای چه چیزایی داره خدا بخصوص اون تیکه که سوار دراگون شده بود . چه شود فریم های بازی :d
ایول به ولشون برم که اساسی نیاز دارم به دراگون برن
اول برا Xbox میاد بعدا pc :دی
Damn bethseda :(

خود قسمتmiscellaneous اکتیو هست؟ یعنی‌ اون قسمتی‌ که ماموریت‌های می‌رن توش. اون اکتیو نشه نشون نمی‌ده.

wujeeta همون خانومی هست که تو محل پرورش ماهی‌ ها، به مواد هست، در موردSkooma بهت اطلاعات میده.

در مورد دومی‌ هم که باگ هست دیگه :دی چون misc هم هست راه خاصی‌ نداره، جز اینکه لود کنی‌ چند بار سیو رو، یا آپدیت نصب کنی‌ :دی

آره اون فعاله ...

اون یارو رو که نتونستم پیدا کنم ! پرورش ماهی کجاست ؟ :l

خب اون ریپورت تو د یارل رو چی کار کنم ؟ هرکار کردم نشد !

بازی هم نسخه ی 1.7.7 هستش !

چی کار میشه کرد ؟

آره اون فعاله ...

اون یارو رو که نتونستم پیدا کنم ! پرورش ماهی کجاست ؟ :l

خب اون ریپورت تو د یارل رو چی کار کنم ؟ هرکار کردم نشد !

بازی هم نسخه ی 1.7.7 هستش !

چی کار میشه کرد ؟
همونی که تو شهر ریفتن، تو اسکله‌ها هست.
=========
این ماموریت، موقع‌ای داده می‌شه که ماموریت رو تموم کردین. و داره سخن رانی‌ می‌کنه،اگه اونجارو رفتین و این نرفت باگ هست.

مطمئن نیستم، ولی‌ setstage CWPostWhiterunObj 100 شاید درستش کنه

میگم هانتر جون چه جادو هایی رو بندازیم رو آرمور دمیجش زیاد شه؟
Fortify smithing رو هر قسمتی‌ که باشه، موقع ساختن یه ارمور دیگه،Armor rate رو بالاتر میاره.

منم منظورم enchantment بود
حالا ازکجا میشه گیرش اورد؟
شانسی پیدا میشن،تو بازی فقط دو تا آیتم هست صد در صد این افکت رو دارن.
یکی‌ Silver blood family ring هست که بعد مرحله no one escape cidnha mine می‌شه گرفت.

یکی‌ دیگه هم forgemaster's fingers که بعد ماموریتforger masters fingers می‌شه گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or