زمان میگذرهاین گرگ نما بودن هم حال میده ها
یه سوال : خوابیدن چه فایده ای داره ؟![]()
زمان میگذرهاین گرگ نما بودن هم حال میده ها
یه سوال : خوابیدن چه فایده ای داره ؟![]()
هانتر دیگه کیه
برین به شهر Windhelm، اونجا از innkeeper در مورد شایعهها بپرسین، در مورد یه پسر میگه که میخواد Dark brotherhood رو احضار کنه. اونو ادامه بدین آخرش به اینا ختم میشه.
یعنی چی رسمی هستم؟هانتر تویی دیگه:d
کلی inn داره کودوم؟
چرا انقد رسمی ای؟
هانتر جوووون :d
یا ابالفضل
--------------------------------------------------
اقا وارد شهر که شدی دست راست برو یه حالت طاق مانند وجود داره یه خونس
یعنی از درب شهر که وارد شدی مستقیم یه کلیسا ماننده دست راست بری بعد بپیچی دست چپت یه مسیر موازی میبینی
یه دختر و یه زنه فکر کنم دارن صحبت میکنن با هم اگه اشتباه نکنم
گوش بده بعد یواشکی برو داخل اون خونه ای که صحبت میکردن درش قفله
بعد وارد که میشی میبینی یه پسر بچه سر جسد .... و ادامه ماجرا
چند روز صبر کن، بعدا بهت یه نامه میرسه، بعد اینکه اون نامه رو گرفتی (اگه نگرفتی هم میشه البته) یبار بخوابی تو بازی ماموریت هاش شروع میشن.هانتر من رفتم با این بچه صحبت کردم گفت برو رفتین یه زنیو بکش(چه بچه های بدی) کشتمش برگشتم پیشش باش صحبت کردم یه بشقاب بم داد بعد دیگه بم ماموریت نداد باید چی کار کنم؟ این دارک برادرهوده؟
کاوه یه سوالی : این اسبه که از برادرهود میگیری نمیمره هیچ وقت ؟ تا حالا 3 تا اژدها رو یه تنه کشتهخودش تکی هم میخواست بره یکی از این غارها رو پاکسازی کنه که نذاشتم
خیلی سرتقه !
چرا میمیره من خودم یک بار کشتمش مرد :d بمیره هم دیگه مرده فکر نمیکنم بشه کاریش کرد
سریعترین راه این هست که اگه وسایل مورد نیاز رو داری، هی پشت هم شمشیر بسازی، خیلی سریع میره بالا،غیر این راه خاصی نیست و باید از سلاحها استفاده کنی تا بیاد بالاهانتر من چجوری میتونم لولمو سریع ببرم بالا؟ تو رو خدا یه راه بگو![]()
سریعترین راه این هست که اگه وسایل مورد نیاز رو داری، هی پشت هم شمشیر بسازی، خیلی سریع میره بالا،غیر این راه خاصی نیست و باید از سلاحها استفاده کنی تا بیاد بالا