راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
هانتر دیگه کیه :دی
برین به شهر Windhelm، اونجا از innkeeper در مورد شایعه‌ها بپرسین، در مورد یه پسر میگه که می‌خواد Dark brotherhood رو احضار کنه. اونو ادامه بدین آخرش به اینا ختم می‌شه.

هانتر تویی دیگه:d
کلی inn داره کودوم؟
چرا انقد رسمی ای؟

آخرین ویرایش:
هانتر جوووون :d
یا ابالفضل
--------------------------------------------------
اقا وارد شهر که شدی دست راست برو یه حالت طاق مانند وجود داره یه خونس
یعنی از درب شهر که وارد شدی مستقیم یه کلیسا ماننده دست راست بری بعد بپیچی دست چپت یه مسیر موازی میبینی
یه دختر و یه زنه فکر کنم دارن صحبت میکنن با هم اگه اشتباه نکنم
گوش بده بعد یواشکی برو داخل اون خونه ای که صحبت میکردن درش قفله
بعد وارد که میشی میبینی یه پسر بچه سر جسد .... و ادامه ماجرا

هانتر تویی دیگه:d
کلی inn داره کودوم؟
چرا انقد رسمی ای؟
یعنی‌ چی‌ رسمی‌ هستم؟:دی اینکه میگم شما؟:دی خوب بعضی‌‌ها که خوب نمیشناسیشون و باهاشون حرف میزنی‌ میگی‌ تو ناراحت میشن :دی
اگه غیر رسمی‌ میخواهی‌ غیر رسمی‌ حرف میزنم :دی

هانتر جوووون :d
یا ابالفضل
--------------------------------------------------
اقا وارد شهر که شدی دست راست برو یه حالت طاق مانند وجود داره یه خونس
یعنی از درب شهر که وارد شدی مستقیم یه کلیسا ماننده دست راست بری بعد بپیچی دست چپت یه مسیر موازی میبینی
یه دختر و یه زنه فکر کنم دارن صحبت میکنن با هم اگه اشتباه نکنم
گوش بده بعد یواشکی برو داخل اون خونه ای که صحبت میکردن درش قفله
بعد وارد که میشی میبینی یه پسر بچه سر جسد .... و ادامه ماجرا

هانتر من رفتم با این بچه صحبت کردم گفت برو رفتین یه زنیو بکش(چه بچه های بدی) کشتمش برگشتم پیشش باش صحبت کردم یه بشقاب بم داد بعد دیگه بم ماموریت نداد باید چی کار کنم؟ این دارک برادرهوده؟

هانتر من رفتم با این بچه صحبت کردم گفت برو رفتین یه زنیو بکش(چه بچه های بدی) کشتمش برگشتم پیشش باش صحبت کردم یه بشقاب بم داد بعد دیگه بم ماموریت نداد باید چی کار کنم؟ این دارک برادرهوده؟
چند روز صبر کن، بعدا بهت یه نامه میرسه، بعد اینکه اون نامه رو گرفتی‌ (اگه نگرفتی‌ هم می‌شه البته) یبار بخوابی تو بازی ماموریت هاش شروع میشن.

سلام بچه ها تورو خدا کمک کنید .... بعد از جنگ با اون اژدها الدووین یه مرحله هست که باید بری با Jarl Balgruuf پادشاه Whiterun صحبت کنی که اجازه بده برای گیر انداختن اژدها از قصرش استفاده کنی ولی وقتی که میرم باهاش صحبت کنم بهم یه ماموریت میده که باید برم با یه پادشاه دیگه به اسم ulfric که پادشاه windhelm صحبت کنم و وقتی که میرم با ulfric صحبت کنم وقتی کلید E رومیزنم که باهاش حرف بزنه هیچ گزینه ای نمیاد و ulfric یه حرفی رو هی تکرار میکنه و من نمیدونم چیکار کنم تورو خدا کمک کنید یه دنیا سپاس.

کاوه یه سوالی : این اسبه که از برادرهود میگیری نمیمره هیچ وقت ؟ تا حالا 3 تا اژدها رو یه تنه کشته :| خودش تکی هم میخواست بره یکی از این غارها رو پاکسازی کنه که نذاشتم :دی خیلی سرتقه !

کاوه یه سوالی : این اسبه که از برادرهود میگیری نمیمره هیچ وقت ؟ تا حالا 3 تا اژدها رو یه تنه کشته :| خودش تکی هم میخواست بره یکی از این غارها رو پاکسازی کنه که نذاشتم :دی خیلی سرتقه !

چرا میمیره من خودم یک بار کشتمش مرد :d بمیره هم دیگه مرده فکر نمیکنم بشه کاریش کرد

Shadowmere میمیره :دی، ولی‌ Hp فوق‌العاده بالایی‌ داره، 800 هست فکر کنم. ارمورش هم 100 هست فکر کنم. خیلی‌ Regeneration سریع‌ای هم داره، خیلی‌ از ضربات حتا قبل اینکه بهش بخورن دفع میشن، ولی‌ می‌شه کشتش :دی البته سی‌ روز دیگه همونجا که مرده Respawn می‌شه :دی

هانتر من چجوری میتونم لولمو سریع ببرم بالا؟ تو رو خدا یه راه بگو:((
سریع‌ترین راه این هست که اگه وسایل مورد نیاز رو داری، هی‌ پشت هم شمشیر بسازی، خیلی‌ سریع‌ میره بالا،غیر این راه خاصی‌ نیست و باید از سلاح‌ها استفاده کنی تا بیاد بالا

سریع‌ترین راه این هست که اگه وسایل مورد نیاز رو داری، هی‌ پشت هم شمشیر بسازی، خیلی‌ سریع‌ میره بالا،غیر این راه خاصی‌ نیست و باید از سلاح‌ها استفاده کنی تا بیاد بالا

من لول آهنگریم ۱۰۰ است هانتر جون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or