mahsa lolo
کاربر سایت
salam inja kesi hast bazi darkfallo bazi karde bashe man oon avalesh gir kardam 5 sale pish ta alan rahnamaee konid lotfan 

اقا کسی میدونی چطوری میشه وسط بازی تغییر نژاد یا تغییر قیافه (منظور صورت و.....)داد؟
نه میشه قیافه رو عوض کرد هرکی باورش نمی شه این ویدیو رو نگاه کنهچیزی به اسم آرایشگاه تو بازی وجود نداره
تنها راه تغییر جنسیت ، نژاد یا چهره استفاده از چیت هست که فقط تو PC امکان پذیر هست
نه میشه قیافه رو عوض کرد هرکی باورش نمی شه این ویدیو رو نگاه کنه
How to change your appearance in Skyrim | "A New You" Achievement guide - YouTube
راهشم اینه برید ریفتین و بعد برید به Rat way (مقر انجمن دزدا)(البته من اونجا پیداش کردم) تو اون کافه یک زنی هست که اون ور رو یه میز کنار دریاچه نشسته که لباس جادوگری پوشیده باهاش صحبت کنید یکی از گزینه ها مربوط به
change your appearance است اونو بزنید ولی ۱۰۰۰ تا هزینشه(اونایی که ومپایر هستند نمی تونند تغییر چهره بدن)(اگه اونجا نتونستید زنه رو پیدا کنید ویدیو رو ببنید می گه چی کار کنید)
استفاده از همون Command های بازی هستچیت کردن چجوریه؟و اینکه یه نفر بهم گفته بود که با رمززدن هم میشه انجام داد؟
باتشکر
به وسیله ی امکانات بازی که نمی شه screen capture کرد ولی اگه تو pc بازی می کنید میتونید با استفاده از نرم افزار هایی مانند BSR Screen Recorder این کارو انجام داد این نرم اقزار رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید1.میشه تغییر قیافه داد و فقط هم در DownGuard میشه چون شرکت سازنده در این DLC این قابلیت رو اضافه کرده که دوستان هم توضیح دادن در کجا میشه این کار رو انجام داد.
2.کسی میدونه چجوری میشه تو بازی به وسیله ی امکانات خود بازی ScreenCapture کرد؟
جلوش رو میز یه کتاب هست، اون رو بخون بعدا باهاش حرف بزن.من یه جایی گیر کردم
وقتی میخوام برم دنبال elder scroll داخل کالج باید با اون پیر مرده که orc هستش توی کتابخونه صحبت کنیم چیکار کنم هرچی میگم بهم جای کتیبه رو نمیگه![]()