راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
کسی هست که dlc ی hearthfires رو نصب کرده باشه توی ساخت خونه گیر کردم نمی تونم سنگ quarried stone رو پیدا کنم

چطور می شه عضو کالج جادوگری شد قبلا عضوش بودم ولی بخاطر خون آشام شدن منو از کالج انداختن بیرون و قدرت جادویی خودم رو از دست دادم هر کی می دونه کمک کنه
سی‌ عدد از اونا تو صندوق کنار Drafting table هست.
بقیه هم پخش هستن تو دنیای بازی، ولی‌ راحت می‌شه پیدا کرد. اینجا همهٔ مکان هاش رو نوشته Quarried Stone - The Elder Scrolls Wiki
====
واس ومپایر شدن کسی‌ رو اخراج نمیکنن که، جز اینکه بفهمن Vampire هستی‌، در هر حال، با Archmage حرف بزنین، یه ماموریت میده، اون رو انجام بدین.

کسی هست که dlc ی hearthfires رو نصب کرده باشه توی ساخت خونه گیر کردم نمی تونم سنگ quarried stone رو پیدا کنم

چطور می شه عضو کالج جادوگری شد قبلا عضوش بودم ولی بخاطر خون آشام شدن منو از کالج انداختن بیرون و قدرت جادویی خودم رو از دست دادم هر کی می دونه کمک کنه

من خونم توی LakeviewManor هستش اونجا بقل خونم یه معدن از این سنگ ها هست.
فک کنم بقیه خونه ها هم داشته باشن همچین معدنی.

=========================

آقایون میخواستم ببینم خون آشام بودن باعث جلوگیری از ازدواج میشه؟
من طبقه گفته ی یکی از دوستان همسرم رو کشتم(!)ولی هر جایی که میرم بهم زن نمیدن!!!!
همه ی لیست همسرای موجودی رو هم که دوسته عزیزمون آقا ((پژمان)) گفته بودن رو هم چک کردم نمیشه!
در ضمن باید بگم که موقع رفتن واسه خواستگاری هم قبلش خون خوردم!!
(یه نکته ی دیگه که فک نکنم اهمیت چندانی داشته باشه اینه که من الان کوئست های ((Mara)) رو دارم که میگه باید Amulet of Mara رو بندازی بعد بری با 2تا مرده حرف بزنی)
دوستان اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون

من طبقه گفته ی یکی از دوستان همسرم رو کشتم(!)ولی هر جایی که میرم بهم زن نمیدن!!!!
همه ی لیست همسرای موجودی رو هم که دوسته عزیزمون آقا ((پژمان)) گفته بودن رو هم چک کردم نمیشه!
(یه نکته ی دیگه که فک نکنم اهمیت چندانی داشته باشه اینه که من الان کوئست های ((Mara)) رو دارم که میگه باید Amulet of Mara رو بندازی بعد بری با 2تا مرده حرف بزنی)
ممنون
اونی که گفتم شوخی‌ بود :دی جدی گرفتین؟:دی بازی متأسفانه محدودیت همسر داره، وقتی‌ با یه نفر ازدواج کردین کلا نمی‌شه با کس دیگه‌ای ازدواج کرد، جز اینکه از چیت استفاده کنین.

ممنون
من خونم تو Heljarchen hall تو شمال شهر whiterun هست اونجا clay زیاد پیدا می شه ولی quarried stone نیست در کل ممنون از راهنمایی هاتون بالاخره سنگ رو پیدا کردم
..........................................................

من قبلا می تونستم هر وقت دلم می خواست بین خون آشام و گرگ نما یکی رو بشم ولی الآن وقتی پیش alea the huntres تو مقر campanions می رم منو تبدیل به گرگنما نمی کنه

...............................................

این یارو arch mage رو کجا می شه پیداش کرد تو اتاقش که نیست پس کجاست؟؟؟

مرحله the dark brotherhood forever سر کاریه تقریبا 10 تا مرحله ازش رفتم ولی باز میگه با اون زن مرده که تو تابوت صحبت کن بعد دوباره با یکی دیگه صحبت کن بعد یکی رو بکش و دوباره همین روال از اول تازه ادمهای که میکشی و با هاشون صحبت میکنی تقریبا 5 نفرن که پشت سر هم تکرار میشه

دوستان این مواد مورد نیاز برای ساختن خونه از اون follower هم میتونین بخرین وقتی زمین رو میخرین یک follower هم بهتون میده که از اون میتونین بعضی از مواد رو ازش بخرین quarried stone و ... وقتی ازش خریدین توی اون صندوق کنار زمینتون هرچی ازش خریده باشین اضافه میشه !
بچه هم فقط تا اون جایی که من میدونم میشه به بچه های دیگه رو به فرزند خوندگی قبول کرد !
کوئست the dark brotherhood forever هم forever هست و تموم نمیشه !

دوستان این مواد مورد نیاز برای ساختن خونه از اون follower هم میتونین بخرین وقتی زمین رو میخرین یک follower هم بهتون میده که از اون میتونین بعضی از مواد رو ازش بخرین quarried stone و ... وقتی ازش خریدین توی اون صندوق کنار زمینتون هرچی ازش خریده باشین اضافه میشه !
بچه هم فقط تا اون جایی که من میدونم میشه به بچه های دیگه رو به فرزند خوندگی قبول کرد !
کوئست the dark brotherhood forever هم forever هست و تموم نمیشه !

آره اینم می شه ولی وقتی خونه رو خریدم هیچ folower ی همراش نبود و مجبور شدم از یکی follower هایی که تو خونه ای که قبلا خریده بودم استفاده کنم

اونی که گفتم شوخی‌ بود :دی جدی گرفتین؟:دی بازی متأسفانه محدودیت همسر داره، وقتی‌ با یه نفر ازدواج کردین کلا نمی‌شه با کس دیگه‌ای ازدواج کرد، جز اینکه از چیت استفاده کنین.

داداش شوخی نکن!!!!خوب شد قبله کشتنش Save کردم ها!!!
حالا اگه میشه این چیتشو بگو!من از زنم خوشم نمیاد!

داداش شوخی نکن!!!!خوب شد قبله کشتنش Save کردم ها!!!
حالا اگه میشه این چیتشو بگو!من از زنم خوشم نمیاد!
قسمت Console command رو باز کنین، اول این سه تا Command رو بزنین.
  • completequest 0007431B
  • resetquest 0007431B
  • resetquest 00021382
الان باید بتونین با کسی‌ که میخواهین ازدواج کنین

سلام. برای ساخت deadric armor به deadra heart نیاز داره. این آیتم رو از کجا میشه گیر بیارم ؟؟؟؟؟
یجایی هست جنوبDawnstar، به اسم Shrine of mehrnus dagon . اونجا چهار تا هست، هی‌ هم Respawn میشن. البته برا ورود باید Lvl 20 بشین.

فروشنده‌ها هم بطور شانسی میفروشن.

مرحله the dark brotherhood forever سر کاریه تقریبا 10 تا مرحله ازش رفتم ولی باز میگه با اون زن مرده که تو تابوت صحبت کن بعد دوباره با یکی دیگه صحبت کن بعد یکی رو بکش و دوباره همین روال از اول تازه ادمهای که میکشی و با هاشون صحبت میکنی تقریبا 5 نفرن که پشت سر هم تکرار میشه
دوستان جواب منو بدین این زنیکه night mother مراحلش سر کاریه تموم شدن تو کارش نیستو و تکراریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or