راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بر بچ یه چیز بگم:برید معبد داگون بعد از کشتن ددرا ها برید یکشون رو زنده کنید بعد با یه خنجر برید پشتش بعد نشونه رو بزارید روی گردن(توی حالت اسنک)بعد یه ضربه بزنید یارو میفته زمین ولی پودر نمیشه دوباره زامبی کنیدشو و بکشیدش تا هم قلق اونجور کشتن دستتون بیاد هم اسنک و وان هند زیاد شه...درضمن اگه میخواید حرکت بزنه فقط باید نشونه رو برد رو گردن یا سمت راست پهلو دیدی کاوه هیچ ربطی به اسنک و وانهند نداره
فقط باید نشونه رو گردن یارو باشه...

---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

Soul ها ضعیف‌ترین‌Gem ای که تو Inventory دارین رو پر می‌کنن، برا اینکه اون رو پر کنین یعنی‌ باید Gem خالی‌‌ای نداشته باشین تو Inventory.
کاوه همه جم ها پره محض احتیاط همه رو گذاشتم خونه ولی باز پر نمیشه...

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها دوتا چیز مهم من رفتم و آزور استار رو انتخاب کردم(بلاک استار نیست)حالا باید چه جوری پرش کنم
راستی راستی یکی از مرحله استورمک ها حمله به واتیران بود بعد الان جالر عوض شده من میتونم بازم ebony blade رو بگیرم؟

بر بچ یه چیز بگم:برید معبد داگون بعد از کشتن ددرا ها برید یکشون رو زنده کنید بعد با یه خنجر برید پشتش بعد نشونه رو بزارید روی گردن(توی حالت اسنک)بعد یه ضربه بزنید یارو میفته زمین ولی پودر نمیشه دوباره زامبی کنیدشو و بکشیدش تا هم قلق اونجور کشتن دستتون بیاد هم اسنک و وان هند زیاد شه...درضمن اگه میخواید حرکت بزنه فقط باید نشونه رو برد رو گردن یا سمت راست پهلو دیدی کاوه هیچ ربطی به اسنک و وانهند نداره
فقط باید نشونه رو گردن یارو باشه...

---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

کاوه همه جم ها پره محض احتیاط همه رو گذاشتم خونه ولی باز پر نمیشه...

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها دوتا چیز مهم من رفتم و آزور استار رو انتخاب کردم(بلاک استار نیست)حالا باید چه جوری پرش کنم
راستی راستی یکی از مرحله استورمک ها حمله به واتیران بود بعد الان جالر عوض شده من میتونم بازم ebony blade رو بگیرم؟
نه :دی، دقیقاً نیاز داره به Perk ها، ربطی‌ نداره نشونه کجا باشه، رو پاها‌ هم زده بشه می‌زنه حرکات رو. کاملا شانسی هست بدون پرک، البته با پرک هم شانسی هست، ولی‌ درجش بالاتر هست. وقتی‌ ضربات از پشت زده می‌شه،بازی اینکه از کجا طرف ضربه خورده رو حساب نمی‌کنه، چون ضربات قدرتی‌ که از پشت زده میشن به کل بدن حریف میخورن یه Damage مشخص رو میدن

Azura's star هم مثل یه Gem معمولی‌ پر می‌شه، اگه نمی‌شه باگ هست :دی، آپدیت اینا نصب کنین تا درست شه. اگه نمیتونین با‌Gem های معمولی‌ باید به سر ببرین بازی رو :دی‌Command ای نیست که پر شه.

نه :دی، دقیقاً نیاز داره به Perk ها، ربطی‌ نداره نشونه کجا باشه، رو پاها‌ هم زده بشه می‌زنه حرکات رو. کاملا شانسی هست بدون پرک، البته با پرک هم شانسی هست، ولی‌ درجش بالاتر هست. وقتی‌ ضربات از پشت زده می‌شه،بازی اینکه از کجا طرف ضربه خورده رو حساب نمی‌کنه، چون ضربات قدرتی‌ که از پشت زده میشن به کل بدن حریف میخورن یه Damage مشخص رو میدنAzura's star هم مثل یه Gem معمولی‌ پر می‌شه، اگه نمی‌شه باگ هست :دی، آپدیت اینا نصب کنین تا درست شه. اگه نمیتونین با‌Gem های معمولی‌ باید به سر ببرین بازی رو :دی‌Command ای نیست که پر شه.
ولی کاوه امتحان کن خودت فرقش رو میفهمی راستی باید از دید خود کاراکتر بزنی تا نشونه دقیق کار کنه....منم فقط ستاره ی اول اسنک و دو ستاره اول وانهند رو دارم یعنی اصلا" شانس نیست راستی...این خنجر مهزار داگون چه قدرتی داره؟درضمن قوی تر از این ددریک داگر نیست؟

ولی کاوه امتحان کن خودت فرقش رو میفهمی راستی باید از دید خود کاراکتر بزنی تا نشونه دقیق کار کنه....منم فقط ستاره ی اول اسنک و دو ستاره اول وانهند رو دارم یعنی اصلا" شانس نیست راستی...این خنجر مهزار داگون چه قدرتی داره؟درضمن قوی تر از این ددریک داگر نیست؟
اگه Dagger of merhnus Dagon رو استفاده کنین امکان داره که بتنین یه نفر رو با یه ضربه بکشین.

زورش خیلی‌ کمه ولی‌.
خنجر معمولی‌ من دمیجش3000 هست، متاسفانه نمیتونم استفاده کنم.:(

اینکه به سر بزنید یا دست و پا یا بدن من قبول دارم دمیج ها فرق میکنه ولی نه خیلی زیاد
در حد 10 تا دمیج هم نمیشه
همینطور ضرباتی که به شما وارد میشه ولی یک نکته بد بازی اینه که تو سر نمیمیرن و این خیلی باگه :|
ولی دمیج های اسپلی فرقی نداره
در کل اونقدر فرق نداره که بگیم این فلان جا بزنید کلی دمیج میده
نهایتا تو بازی برترین دشمنانتون وارشیف ها هستن که 100 تا 150 تا هلث دارن خیلی خوب گفتم تازه. اونم از پشت حالت sneak دیگه میمیرن حالا چه بزنید به پا چه بزنید به دستشون
:|

کاوه منو گیج کردی من قوی ترین خنجرم یه ددریک داگر هست که به صورت لجندی تیز شده مگه قوی تر هم میشه؟2-یادم رفت بگم با شمشیز هم میشه یارو کشت حتی با گریت ساور همه رو روی اون ددراچارل امتحان کردم....3-این black star نیست با روح آدم پر شه فقط نمیدونم با چی پر میشه؟

---------- نوشته در 09:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:02 AM ارسال شده بود ----------

بسیار مهم:بسیار مهم تر:من یه مرحله از storlmac ها رو رفتم گفت برید واتیران رو بگیرید بعد رفتیم و جارل تسلیم شد یه جالر دیگه اومد سرکار بعد حالا من از کجا جالر رو پیدا کنم و ازش مرحله ebony blade رو بگیرم تمام آدماش با دو تا بچش هم رفتن....

---------- نوشته در 09:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 AM ارسال شده بود ----------

اینکه به سر بزنید یا دست و پا یا بدن من قبول دارم دمیج ها فرق میکنه ولی نه خیلی زیاددر حد 10 تا دمیج هم نمیشه همینطور ضرباتی که به شما وارد میشه ولی یک نکته بد بازی اینه که تو سر نمیمیرن و این خیلی باگه :|ولی دمیج های اسپلی فرقی ندارهدر کل اونقدر فرق نداره که بگیم این فلان جا بزنید کلی دمیج میدهنهایتا تو بازی برترین دشمنانتون وارشیف ها هستن که 100 تا 150 تا هلث دارن خیلی خوب گفتم تازه. اونم از پشت حالت sneak دیگه میمیرن حالا چه بزنید به پا چه بزنید به دستشون:|:|:|
پژمان من نگفتم نمیمیره فقط گفتم 300 برابر امکان داره یارو رو با یه حرکت باحال بکشه ولی اگه بزنی به پاش میفته زمین...همین هیچ حرکت خفنی انجام نمیده...

توی اون زیر زمینه دیگه ؟من خیلی گشتم ولی پیدا نکردو
خیلی‌ ساده هست که :دی، یه راه فرعی دیگه داره که برین بهش میرسین. قیافش هم اینجوری هست.
SR-place-Atronach_Forge.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or