بر بچ یه چیز بگم:برید معبد داگون بعد از کشتن ددرا ها برید یکشون رو زنده کنید بعد با یه خنجر برید پشتش بعد نشونه رو بزارید روی گردن(توی حالت اسنک)بعد یه ضربه بزنید یارو میفته زمین ولی پودر نمیشه دوباره زامبی کنیدشو و بکشیدش تا هم قلق اونجور کشتن دستتون بیاد هم اسنک و وان هند زیاد شه...درضمن اگه میخواید حرکت بزنه فقط باید نشونه رو برد رو گردن یا سمت راست پهلو دیدی کاوه هیچ ربطی به اسنک و وانهند نداره
فقط باید نشونه رو گردن یارو باشه...
---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------
---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها دوتا چیز مهم من رفتم و آزور استار رو انتخاب کردم(بلاک استار نیست)حالا باید چه جوری پرش کنم
راستی راستی یکی از مرحله استورمک ها حمله به واتیران بود بعد الان جالر عوض شده من میتونم بازم ebony blade رو بگیرم؟
فقط باید نشونه رو گردن یارو باشه...
---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------
کاوه همه جم ها پره محض احتیاط همه رو گذاشتم خونه ولی باز پر نمیشه...Soul ها ضعیفترینGem ای که تو Inventory دارین رو پر میکنن، برا اینکه اون رو پر کنین یعنی باید Gem خالیای نداشته باشین تو Inventory.
---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها دوتا چیز مهم من رفتم و آزور استار رو انتخاب کردم(بلاک استار نیست)حالا باید چه جوری پرش کنم
راستی راستی یکی از مرحله استورمک ها حمله به واتیران بود بعد الان جالر عوض شده من میتونم بازم ebony blade رو بگیرم؟