راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من به همه توصیه می کنم Morrowind رو بازی کنند.از نظر گرافیکی بهتون سردرد میده ولی واقعا ارزش داره
و درمورد این داستان های بازی هم چشم بعدا می نویسم
و راجب به بازی هم کاملا با حرف شما موافقم
اصلا در اسکایریم چیزی به نام فیدبک وجود نداره
یکی از بدترین لحظاتی که تو بازی داشتم این بود که بعد از کلی بازی کردن و انجام ماموریت و .... آلدوین رو شکست دادم بعد رفتم با گارد شهر صحبت کنم میگه:
Thanks for helping with the dragon crisis
بعد اشتباهی به سمت یک مرغ فریاد زدم ، کل اسکایریم افتادن دنبالم!

من به همه توصیه می کنم Morrowind رو بازی کنند.از نظر گرافیکی بهتون سردرد میده ولی واقعا ارزش داره
و درمورد این داستان های بازی هم چشم بعدا می نویسم
و راجب به بازی هم کاملا با حرف شما موافقم
اصلا در اسکایریم چیزی به نام فیدبک وجود نداره
یکی از بدترین لحظاتی که تو بازی داشتم این بود که بعد از کلی بازی کردن و انجام ماموریت و .... آلدوین رو شکست دادم بعد رفتم با گارد شهر صحبت کنم میگه:
Thanks for helping with the dragon crisis
بعد اشتباهی به سمت یک مرغ فریاد زدم ، کل اسکایریم افتادن دنبالم!
Akavir ftw
خیلی‌ می‌خوام داستان دقیقAkaviri رو بدونم، با سفر‌ای چیزی بهش. تو هیچ شماره اشاره خاصی‌ نشده بهش، Sea elves هم خوبن :دی
در ضمن شماره اول کل نقشه Tamriel رو داشت توش، اونطوری الکی‌ نه ها، اگه می‌خواستی پیاده روی کنی‌ تو بازی ده ساعت راه بود دقیقاً ( طبق آمار رسمی‌) از اینور نقشه به انورش. یه چند صد تایی‌ شهر و این چیزا :دی

کاوه تو که اینقدر دمیجت بالاست رکورد داری ها چون بالا ترین دمیج ثبت شده توی اسکایریم مربوط میشه به یه تیرکمون ددریک که با تیرش 740 تا دمیج داشت تو اگه خنجرت3000 تا میزنه یه عکس از واهامرت بزار بریم روی بچه های کانادو رو بخابونیم
راستی بچه ها بازی assassin creed 3 برای ps3 و xbox اومد برام از کالیفورنیا فرستادن ولی اصله هنوز نه تو ایران اومده نه کپی راستی میدونستید این conor این hidden blade رو از دستش در میاره خیلی خفنه میتونی توش 2 تا زره رو هم بپوشی یا سلاح قربانی هات رو بفروشی خیلی شبیح skyrim هست

کاوه تو که اینقدر دمیجت بالاست رکورد داری ها چون بالا ترین دمیج ثبت شده توی اسکایریم مربوط میشه به یه تیرکمون ددریک که با تیرش 740 تا دمیج داشت تو اگه خنجرت3000 تا میزنه یه عکس از واهامرت بزار بریم روی بچه های کانادو رو بخابونیم
راستی بچه ها بازی assassin creed 3 برای ps3 و xbox اومد برام از کالیفورنیا فرستادن ولی اصله هنوز نه تو ایران اومده نه کپی راستی میدونستید این conor این hidden blade رو از دستش در میاره خیلی خفنه میتونی توش 2 تا زره رو هم بپوشی یا سلاح قربانی هات رو بفروشی خیلی شبیح skyrim هست
بیشترین دمیج ثبت شده که خیلی‌ بالاتر از این حرفا هست. 999999999999999 اینا :دی

صفهات قبلی‌ عکسش‌ هست، ولی‌ اگه دوباره بازی رو نصب کردم میندازم باشه.

چی:-oببین من تا اون جایی که می دونم تاریخ رسمی عرضه این بازی تو آمریکا10/30/2012است اوقت چجوری برای تو اوردن:>آقا کاوه یه سوال چجوری تو شماره اول که مال قبل از سال 2000 است ایهمه شهر جا دادن

من که بوسیدم گزاشتم کنار
دیگه سراغ RPG
نمیرم رفتم 4 تا چیت برای ایکس باکس دان کردم
یکیش خراب بود
دوتاش آپدیت میخواست یکیشم باز آپدیت میخواست

چی:-oببین من تا اون جایی که می دونم تاریخ رسمی عرضه این بازی تو آمریکا10/30/2012است اوقت چجوری برای تو اوردن:>آقا کاوه یه سوال چجوری تو شماره اول که مال قبل از سال 2000 است ایهمه شهر جا دادن
بازی‌های قدیمی‌ معمولا از نظر مساحت بزرگتر هستن، چون تکنیک گرافیکی خاصی‌ ندا رن که حجم رو ببرن بالا، Texture رو ریختن رفته دیگه :دی

مثل اینکه دعا های ما جواب داد باگ ها درست شدن
i'm back to business

من که بوسیدم گزاشتم کنار
دیگه سراغ RPG
نمیرم رفتم 4 تا چیت برای ایکس باکس دان کردم
یکیش خراب بود
دوتاش آپدیت میخواست یکیشم باز آپدیت میخواست

رفیق xbox چیت نداره اگه هم داشته باشه زیبایی بازی رو از بین میبره
--------------------------------
راستی دوستان الان تو معبد lord of destruction بودم یه خنجر داد
قبلاً با خنجر معمولی معمولاً یکی درمیان از پشت حرکت میزد ولی الان تقریباً 5 نفر رو پشت سرهم نفله کردم.
-------------------------------------------------

کاوه جان دنبال یه سری مد های +چند سال هستم چیزی داری لینک بدی بهم؟
Mod که لینک شاید بتونم پیدا کنم از nexus اینا.

سال چیه؟:دی Year?
Mod های چند سال پیش؟

سوال در موردMod ؟:دی

Mod های مربوط به سال؟:دی
مدی که نوشته +18 بالای 18 سال؟
yahoo_4.gif
از اینا؟:دی

آخرین ویرایش:
مثل اینکه دعا های ما جواب داد باگ ها درست شدن i'm back to businessرفیق xbox چیت نداره اگه هم داشته باشه زیبایی بازی رو از بین میبره--------------------------------راستی دوستان الان تو معبد lord of destruction بودم یه خنجر داد قبلاً با خنجر معمولی معمولاً یکی درمیان از پشت حرکت میزد ولی الان تقریباً 5 نفر رو پشت سرهم نفله کردم.-------------------------------------------------
یه چیز میدونی با شمشیر هم میشه یارو رو کشت یه بار با war axe هم شد

کی گفته با یه نرم افزار میتونی چیت ها یا همون ماد ها و ترینر ها رو تو قالب سیو دانلود کنی و فلش رو به ایکس باکس وصل کنی و حالشو ببری

خب الان شما تونستی استفاده کنی و حالش رو ببری؟
ماد ها رو میشه منتقل کرد؟
اگر بشه که عالی میشه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or