خب حالا که همگی حوصلتون سر رفته چند تا سوال دارم!
مثلا سلام ..پسفردا نگین یارو اومد فرت سوال پرسید ج دادیم ی سلام هم نکرد

اولین سوالم همون کوئست تکراری REVEALING THE UNSEEN یا همون MZulft خودمون که اگه متریک هم حساب کنین گوگشه گوشه ی کریستال هارو با مجیک های flame va forsbite زدم تو بگو 1 میلیمتر تغییر کنه اصلا!انگار نه انگار چه کنم؟

دقیقا کجارو باید بزنم؟
دومین سوالم کوئست trinity restored یا nightegale اگه درست نوشته باشم که وقتی لباسشو میپوشی karliah قربونش برم از cave میزاره میره وbrynjolf هم میره جای دری که از نیزس کنارش هم سویچ واس باز شدن در هست اما هر بار زدم میگه you cant use this right now (البته بیخش شدم رفتم کوئست های دیگرو انجام دادم الان میرم اونجا bryinjolf هم دگ نیست)

اینجا چه باید بکنم؟
کوئست سوم : the battle for fort hraggstay که من بازی رو با وین هلم ها رفتم که باید به fort های امپرال ها حمله کنی که اونجارو تسخیر کنی تو اخرین کوئستش رفتم همه امپرال هارو شتک کردم

اما لامصب روی 5% مونده همه جارو هم زیرو رو کردم هیچ سرباز امپرالی دگ وجود نداره!چه کنم؟
و اخرین سوال چیتی ترینری کد تقلبی نیست که فقط کوئست هایی که تو اددت داری کمپلت بشه؟ psb رو نمیخام ها نیستش همچی کد تقلبی؟مرسی اگه ج سوالامو بدین
---------- نوشته 30-09-2012 در 12:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 29-09-2012 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------
ااااااااا راستی اینم بگم با دیال اپم از کجای سرعتش بگم برات؟ببین دگ این سه تا کوئست چقد فشار اورده که مجبور شدم با دیال پاشم بیام

همینام که نوشتم ی 20 مینی طول کشید! اینارو گفتم نگین طرف تنبله 258 صفحه پست گذاشتیم نمیره ی سر بزنه!