راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اونجور مواقع مثلا یه سرباز میمونه داخل ساختمون، بعدا اون رو که میکشی 100% می‌شه. ولی‌ اگه مطمئن هستی‌ کسی‌ نمونده یه لود دوباره درست می‌کنه.

یه سری باگ‌ها هستن آخه، راه مشخصی‌ ندارن،مثل همینRevealing The unseen . مثلا player.SetStage MG06 55 اون قسمت رو رد می‌کنه، ولی‌ اینکه بازی تو اون Stage گیر بکنه یا نه شانسی هست :دی
یه راه دیگه هم هست که وقتی‌ میخواهین اون رو Focus کنین، دقت کنین زمان روز باشه.

اونجور مواقع مثلا یه سرباز میمونه داخل ساختمون، بعدا اون رو که میکشی 100% می‌شه. ولی‌ اگه مطمئن هستی‌ کسی‌ نمونده یه لود دوباره درست می‌کنه.

یه سری باگ‌ها هستن آخه، راه مشخصی‌ ندارن،مثل همینRevealing The unseen . مثلا player.SetStage MG06 55 اون قسمت رو رد می‌کنه، ولی‌ اینکه بازی تو اون Stage گیر بکنه یا نه شانسی هست :دی

یه سری باگ‌ها هستن آخه، راه مشخصی‌ ندارن،مثل همینRevealing The unseen . مثلا player.SetStage MG06 55 اون قسمت رو رد می‌کنه، ولی‌ اینکه بازی تو اون Stage گیر بکنه یا نه شانسی هست :biggrin1:

حالا خودمونیم کسی نیست این لودی که همش میگی منظورت همون سیو های خودمونه که قبل اینجا که گیر کنه داریم یا چیز دیگه ایه؟اگه چیز دگ هست بتوضییح :دی
اخه من تا ی جا گیر میکردم زیاد روش وقت تلف نکردم میرفتم ی کوئست دگ! الان خیلی کوئست هارو انجام دادم حالا برگشتم سره اینا ... اونوقت فک کن بخوام از سیو های قبل برم بگو 1% میرمههه لولم 63 الان :دی
تازه باید 0 بشه نه 100% دیدی بلد نیستی :|:دی مطمئنم هچکی نی! متراژه فرت رو هم بدت اوردم بس که گشتم :دی

---------- نوشته در 02:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 AM ارسال شده بود ----------

ااااااااااااااااااااااا:-o کاوه به جونه خودم کچل شم (خدا نکنه )کار کرد این player.SetStage MG06 55
مرسیییییییییییی من خودم تا اینجاش میدونستم player.SetStage MG06 فقط این 55 شو از کجاااااا اوردیییییی؟؟ کجای این ساییتسFull List of Quests - All Quests Listed for Each Faction/Main Quests (SPOILERS) - Steam Users' Forums
که بزنم اون دوتا باگ دگ هم حل شهه! (اومدی بگو از کجا بفهمم اون رقمه مثلا همون 55 از کجا اومد)
اقایی :دی بخاطر کمکات حالا این اجازرو داری که اددم کنی!=))چیه؟؟:|
بفرما نوشابه :دی

بابا ما یه چیز گفتیم mage چرا تعطیل کردی میخوام دوباره زنده کنیم پس از همه جوون هایی که این پست رو میخونن خواهش میکنم عضو شن تا بتونیم جواب سوالشون رو بدیم هم عضو بازی سنتر شوند

حالا خودمونیم کسی نیست این لودی که همش میگی منظورت همون سیو های خودمونه که قبل اینجا که گیر کنه داریم یا چیز دیگه ایه؟اگه چیز دگ هست بتوضییح :دی
اخه من تا ی جا گیر میکردم زیاد روش وقت تلف نکردم میرفتم ی کوئست دگ! الان خیلی کوئست هارو انجام دادم حالا برگشتم سره اینا ... اونوقت فک کن بخوام از سیو های قبل برم بگو 1% میرمههه لولم 63 الان :دی
تازه باید 0 بشه نه 100% دیدی بلد نیستی :|:دی مطمئنم هچکی نی! متراژه فرت رو هم بدت اوردم بس که گشتم :دی

---------- نوشته در 02:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 AM ارسال شده بود ----------

ااااااااااااااااااااااا:-o کاوه به جونه خودم کچل شم (خدا نکنه )کار کرد این player.SetStage MG06 55
مرسیییییییییییی من خودم تا اینجاش میدونستم player.SetStage MG06 فقط این 55 شو از کجاااااا اوردیییییی؟؟ کجای این ساییتسFull List of Quests - All Quests Listed for Each Faction/Main Quests (SPOILERS) - Steam Users' Forums
که بزنم اون دوتا باگ دگ هم حل شهه! (اومدی بگو از کجا بفهمم اون رقمه مثلا همون 55 از کجا اومد)
اقایی :دی بخاطر کمکات حالا این اجازرو داری که اددم کنی!=))چیه؟؟:|
بفرما نوشابه :دی
آره منظورم همونه :دی قبل اونجا اگه Save نیست player.setstage cwfortsiegefort 950 اصولاً باید درست کنه، ولی‌ چون نمیدونم Stage اینجور مراحل چطور کار می‌کنن مطمئن نیستم.

از خود بازی، از ویکی بازی، از همه جا در میاد دیگه‌Stage های یه quest :دی

درود ؛

اين درهايي كه قفله نوشته كليد لازمه ، كليدش رو از كجا بايد گير بياريم ؟؟

اگه در هایی که داخل کوئسته مراحلشو بری پیدا میکنی !داخل کسایی که کشتی یا صندوق ها رو هم بگرد پیدا میشه بزیاش اگه کوئست رو کمپلت کنی از همون طرفی که کوئستو ازش میگیری میده!

بازم سوالت گنگه اگه دری مورد نظرته اسم منطقشو یا کوئستشو بگو

ممنون ... كليد اين در honeyside در Riften رو ميخوام :d
باید Thane شهر بشین تا کلید رو بدن بهت. واسه اون کار هم باید ماموریت مخصوص به jarl رو برین بعدا که ازش بپرسین کاری دیگه‌ای لازم دارین یه ماموریت دیگه میده، اونو که انجام دادین کلید رو میگیرین.

آره منظورم همونه :دی قبل اونجا اگه Save نیست player.setstage cwfortsiegefort 950 اصولاً باید درست کنه، ولی‌ چون نمیدونم Stage اینجور مراحل چطور کار می‌کنن مطمئن نیستم.

از خود بازی، از ویکی بازی، از همه جا در میاد دیگه‌Stage های یه quest :دی

lمیدونی چیه میخوام اجازه بدم دوبار اددم کنی :)):-o!اینم کار کرددددددددددددد :دی یدونه باشی مرسی !

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ----------

آره منظورم همونه :biggrin1: قبل اونجا اگه Save نیست player.setstage cwfortsiegefort 950 اصولاً باید درست کنه، ولی‌ چون نمیدونم Stage اینجور مراحل چطور کار می‌کنن مطمئن نیستم.

از خود بازی، از ویکی بازی، از همه جا در میاد دیگه‌Stage های یه quest :biggrin1:

lمیدونی چیه میخوام اجازه بدم دوبار اددم کنی :)):-o!اینم کار کرددددددددددددد :biggrin1: یدونه باشی مرسی !
فقط من که نفهمیدم کدرو چطور بدست میاری همون (55)(950) رو :دی
اما کد همینم درار واسم trinity restored به جان خودم دگ تموم بازم مرسیی :دی

سوال game4u رو من میخواستم ج بدم :|:|:| :دی

lمیدونی چیه میخوام اجازه بدم دوبار اددم کنی :)):-o!اینم کار کرددددددددددددد :دی یدونه باشی مرسی !

---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:05 PM ارسال شده بود ----------

lمیدونی چیه میخوام اجازه بدم دوبار اددم کنی :)):-o!اینم کار کرددددددددددددد :biggrin1: یدونه باشی مرسی !
فقط من که نفهمیدم کدرو چطور بدست میاری همون (55)(950) رو :دی
اما کد همینم درار واسم trinity restored به جان خودم دگ تموم بازم مرسیی :دی

سوال game4u رو من میخواستم ج بدم :|:|:| :دی
~ رو بزن، رو در کلیک کن، بعدا بزن setstage tg08a 52.

ولی‌ مواظب باش :دی، اینجا یکم حساس هست، احتمال داره بازی رو خراب کنه اگه اشتباه بره جلو. :biggrin1:

خب این از اینا ..حالا ی مورد دیگه تو شهره Markarth شیطونی کردیم ی بار جرمشم کشیدیم!باز دوباره شیطونی کردیم ایندفه گاردا هی گیر میدن دیگه زندان هم نمیبره!
چیت هست که اینا دست از سرمون بردارن!؟ نه رشوه میگیرن نه thane حالشون میشه! هیچ جوری هم نمیشه بکشمشون که مرگشون طبیعی جلوه کنه!:| چیین اینا اخه|::|

بچه ها دیگه از سوال جواب خستهه شدیم بهتر یه راهنمایی جامع بدیم بیرون توی همین 50 صفحه بعد هم تعطیل کنیم بریم سراغ بازی های دیگه انشا الله یه بازی بهتصدا دیگه مثلا" the eldor scrolls 6: yalghoz abad:d

داداش من پايه ي كاري كه آقاي Human911 گفت هستم اگه هستين يك پيام خصوصي بدين كه تا همينجا كه تا الان راهنمايي شده رو جمع آوري كنيم بقيش رو هم اگه بشه بايد ترجمه كنيم و.... اگه هستين پيام خصوصي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or