راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من این بازی رو تو ps3 اجرا میکنم و یک مشکل تو این بازی دارم که هنگام بازی کردن سرعت راه رفتن شخصیت اصلی (که کنترلش دسته شماست) کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توجه داشته باشید سرعت بازی کم نمیشه
لطفا کمک کنید

شما یه نگاه به ظرفیت کوله ات بنداز ببین زیاد سنگین نشده باشه.

کممممممممممممکککک

سلام دوستان
من یه مشکل با بازی اسکاریم دارم ممنون میشم اگه جواب بدید
مشکلم اینه که وقتی واردبازی میشه اون اولشه که پشت درشکه نشسته میره داخله شهر اونجا باید پیادهشن ولی ماله من پیاده نمیشن همینجوری نشستن ودرضمن صداهم نداره نسخه ام بلک باکسه ولی همینورو روی نوت بوک برادرم نصب کردم هیچ مشکلی نداره یعنی هم صداداره هم ازدرشکه پیاده میشن کارت گرافیک نوت بوک Gforce 1 gigeماله کامپیوترمنati radeon 1gige درایورشم اپدیت کردم ولی فایده نداشت....ممنون میشم اگه راهنمایم کنید:((

سلام دوستان
مشکلم اینه که وقتی واردبازی میشه اون اولشه که پشت درشکه نشسته میره داخله شهر اونجا باید پیادهشن ولی ماله من پیاده نمیشن همینجوری نشستن ودرضمن صداهم نداره نسخه ام بلک باکسه ولی همینورو روی نوت بوک برادرم نصب کردم هیچ مشکلی نداره یعنی هم صداداره هم ازدرشکه پیاده میشن کارت گرافیک نوت بوک Gforce 1 gigeماله کامپیوترمنati radeon 1gige درایورشم اپدیت کردم ولی فایده نداشت....ممنون میشم اگه راهنمایم کنید:((
برین از Control panel > sound ، پخش صدا رو بذارین رو44100. ببینین درست می‌شه یا نه.

من جوابشو نمیدونم ولی طبق قانون فلان و فلان بازیسنتر:dباید تو بخش مشکلات بازی اینو بگی :dhttp://forum.bazicenter.com/thread51810/

---------- نوشته در 12:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

با اپلود کردن نمیشه که جانم !!شاید هیچکس پیدا نشه تا اپلود کنه برو به سایتش یه اکانت باز کن بعد دانلود کن ماد هایی که بالای 2 مگن رو باید اکانت داشته باشی و در ضمن بهتره mod managerداشته باشی واسه ریختن مادا:d
رفیق بارهات رو کم کن ببین چقدر از 300 تا پره اینقدر بریز بیرون که راحت بشه راه رفت

---------- نوشته در 06:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

سلام
این وسایل مورد نیاز ساخت خونه رو من تموم کردم اگه میشه بگید کجا بهترین مکان واسه خرید وسایل ساختمان سازیه
ممنون
بهترین جاها:
1-river wood
2-witran جلوی اصتبل
3-sulitod
3-جلوی قصر riften
4-جلوی قصر windelhm
5-جلوی کالج winterhold
ببخشید کلا" غلت نوشتم(به روم نیارید:-":-@):closedeyes:

ببخشید چجوری متونم data files رو در skyrim launcher بازی کنم اون راه حل که باید اخرش note pad مینوشتی و نوشتم ولی گزینه فعال نمیشه چون میخوام dlc بریزم نمیتونم راستی میشه راهنمای نصب dlc ها را روی skyrim توضیح بدید ممنون میشم

ببخشید چجوری متونم data files رو در skyrim launcher بازی کنم اون راه حل که باید اخرش note pad مینوشتی و نوشتم ولی گزینه فعال نمیشه چون میخوام dlc بریزم نمیتونم راستی میشه راهنمای نصب dlc ها را روی skyrim توضیح بدید ممنون میشم

شما nexus mod manager رو داشته باشی خودش هم dlcو هم ماد هارو میریزه:d

ممنونم ولی نشد . باز چه پیشنهادی دارید . :(

برین از Control panel > sound ، پخش صدا رو بذارین رو44100. ببینین درست می‌شه یا نه.

سلام دوستان

این مشکل رو با نصب ویندوز 32 بیتی و با نصب xna حل کردیم .
حالا دقیقا نمیدونیم که این بخاطر ویندوز بود یا بخاطر XNA .. به هرحال شاید کسی بیاد و به دردش بخوره

سلام. من از وقتی که Esbern رو از تو زندان نجات دادم باهام حرف نمیزنه یعنی دیالوگاش پخش نمیشه، مرحله Alduin Wall رو هم تموم کردم، میخام بدونم تو ادامه مشکل پیدا نمیکنم؟ راهی هست بشه درستش کرد؟
برای ازدواج هم حتما باید نژاد خودت رو انتخاب کنی؟

سلام. من از وقتی که Esbern رو از تو زندان نجات دادم باهام حرف نمیزنه یعنی دیالوگاش پخش نمیشه، مرحله Alduin Wall رو هم تموم کردم، میخام بدونم تو ادامه مشکل پیدا نمیکنم؟ راهی هست بشه درستش کرد؟
برای ازدواج هم حتما باید نژاد خودت رو انتخاب کنی؟
احتمالا یه مشکلی‌ تو Season unending پیدا کنه که راحت قابل حل هست
نه هر نژادی می‌شه.

چند سوال: یه بار دیگه توضیح میدی چطوری میشه ماد ریخت درضمن من هم heart fire رو دارم هم downgourd اگه باهم باشن اتفاقی نمیفته که انشا الله
راستی این برادرهود خیلی بیمزه هست راستی چیز افسانه ای نداره مثل تبر کمپنی ها یا لوازم naigetblade .....

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

میشه توضیح بدی برای ازدواج چکار باید کنم؟
باید بری توی یه معبد توی ریفتن بعد یه روحانی اونجاست باید بری ازش یه گردنبند به اسم almatera را بخری بعد بندازی گردنت بعد بری با عشقت حرف بزنی و بای بای....راستی اگه تونستی معبد رو پیدا کردی به من هم بگو....

چند سوال: یه بار دیگه توضیح میدی چطوری میشه ماد ریخت درضمن من هم heart fire رو دارم هم downgourd اگه باهم باشن اتفاقی نمیفته که انشا الله
راستی این برادرهود خیلی بیمزه هست راستی چیز افسانه ای نداره مثل تبر کمپنی ها یا لوازم naigetblade .....

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:23 PM ارسال شده بود ----------

باید بری توی یه معبد توی ریفتن بعد یه روحانی اونجاست باید بری ازش یه گردنبند به اسم almatera را بخری بعد بندازی گردنت بعد بری با عشقت حرف بزنی و بای بای....راستی اگه تونستی معبد رو پیدا کردی به من هم بگو....

کاری نداره، فایل هارو بریزین تو Data بعدا تیکش رو از Data files بزنین. تموم!
چیزی نمی‌شه

نه :دی یه دست لباس داره با یه شمشیر.

عزیز اون amulet of mara هست نه almatera

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or