راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
همه گذینه هارو زدم باید ازونجاشم عکس بذارم؟ :d کتابای رو میزم خوندم ولی بازم علامت روسرشه
:دی، یجوری گفتین فکر کردم نمیدونین دنبال چی‌ هستین :دی ندیدم اون قسمت دومین بار هست بازی می‌کنین رو.
خوب اصولاً باید خوندن کتاب درستهس کنه، اگه نکنه بزنین setstage MQ205 80 .

سلام می خوام بدونم اگه تمام quest های nord ها رو برم jarl میشم؟ (یکی بهم گفت ولی حس کردم می خواد اسکول کنه)
یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم که عضو انجمن جادوگران بشم فایده ای هم داره آخه race من اصلا کارش با جادو نیست؟!

سلام می خوام بدونم اگه تمام quest های nord ها رو برم jarl میشم؟ (یکی بهم گفت ولی حس کردم می خواد اسکول کنه)
یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم که عضو انجمن جادوگران بشم فایده ای هم داره آخه race من اصلا کارش با جادو نیست؟!
نه، در هیچ صورتی‌ نمی‌شه Jarl شد.

چیزی که نمی‌شه، ماموریت اضافه هست، رئیس گروه میشین و یه سری لباس اینا میگیرین :دی

بچه ها من کد یه آیتم رو دارم میخوام بدست بیارمش قبلا" میدونستم ولی الان یادم رفت انگار باید item ID رو بزاری کنار این player edit....یه راهنمایی میکنی یادم رفته....

عزیزان میشه توضیح در مورد اون کوئست
Season Unending :

Negotiation a truce

بدید ؟

همینجایی که تو تصویر می بینید »

اگه بخوایم بی طرف باشیم باید چی کار کنیم ؟
من تا یه جاهایی میرم ولی وقتی یکیشون شاکی میشه . همینجوری همه میمونن و هیچکی هیچی نمیگه و اتفاق خاصی هم نمی افته !

پ.ن : فیکس صدای ازبرن رو دان نصب کردم مشکلم حل شد ... ممنون ...

سوال : آقا آخرین کوئست بازی چیه ؟
من الان این یارو Alduin رو کشتم . حله دیگه ؟ یعنی کوئست های اصلی تموم شد ؟ همین ؟ :-o

آخرین ویرایش:
Season Unending :

Negotiation a truce

بدید ؟

من تا یه جاهایی میرم ولی وقتی یکیشون شاکی میشه . همینجوری همه میمونن و هیچکی هیچی نمیگه و اتفاق خاصی هم نمی افته !

من الان این یارو Alduin رو کشتم . حله دیگه ؟ یعنی کوئست های اصلی تموم شد ؟ همین ؟ :-o
اگه تو Sovengarde کشتین تموم هست :دی

بچه ها توی یکی از مراحل کالج وینترهولد فکر کنم پنجمین مرحله باید بری توی یه غار زیرزمینی پر از روبات و فالمیر درضمن همونی که اولش یه جادوگر زخمی بهت میگه برادر کمکم کن بعد یه کلید میده و میمیره.....همه فالمر ها رو کشتم بعد حالا یه در خیلی بزرگ دراون هست که rigisting key میخواد منم خیلی از اول مرحله دورم تازه همه جاها رو گشتم....چیکار کنم؟؟؟!!!

Season Unending :

Negotiation a truce

بدید ؟

باید رو صندلی بشینی تا جلسه تموم بشه:>
بعد از کشتن اون باید یه جایی توی یه دنیایی دیگه اونو بکشی.کویست ها تازه شروع شده!!!!!!!!!!!!!!!!1;)

---------- نوشته در 08:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 AM ارسال شده بود ----------

سلام به همه!
آقا من قبلا یه لینک دیده بودم(تو همین گفت و گو)که توی اون تمام آیدی آیتم هارو از سایت wiki Skyrim آورده بود.
کسی میتونه اون لین رو دوباره بزاره؟:-s:-s:-s:-s:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی

بعد از کشتن اون باید یه جایی توی یه دنیایی دیگه اونو بکشی.کویست ها تازه شروع شده!!!!!!!!!!!!!!!!1;)

---------- نوشته در 08:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 AM ارسال شده بود ----------

سلام به همه!
آقا من قبلا یه لینک دیده بودم(تو همین گفت و گو)که توی اون تمام آیدی آیتم هارو از سایت wiki Skyrim آورده بود.
کسی میتونه اون لین رو دوباره بزاره؟:-s:-s:-s:-s:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی
Skyrim:Console - UESPWiki
http://www.gamefront.com/skyrim-pc-item-codes/

سلام به همه!

نه خیر مشکل من باگ بود ...
من که گفتم مشکلم رو حل کردم دیگه نیازی نبود ...
بازم خیر alduin کتلت شد رفت پی کارش ! کوئست های اصلی هم تموم شد :دی
ولی در کل بازم ممنون ...

آقا کسی در جریان نیست میشه به این اسب ها مثل oblivion زره پوشوند یا نه ؟!

سلام دوستان
من دی ال سی Dawnguard رو دانلود کردم و فایل هاشو ریختم تو فولدر بازی و همچنین dataش رو
ولی موقع لانچ کردن بازی گزینه data files خاموشه و چیزی نیس که تیکشو بزنم
از طرفی توی بازی یه سری از تغییرات این dlc اعمال شده یه سری هم نشده مثلا میتونم روی اسب از اسلحه استفاده کنم ولی درخت مهارت های werewolf برای من ایجاد نشده

ورژن بازی هم الان 1.7.7.0.6 هست دی ال سی hearthfire هم تا نیم ساعت دیگه دانلود میشه
میخواستم ببینم اینی که من دارم الان ناقصه یا کامله راهی نیست که بفهمم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or