همه گذینه هارو زدم باید ازونجاشم عکس بذارم؟ :d کتابای رو میزم خوندم ولی بازم علامت روسرشه
خوب اصولاً باید خوندن کتاب درستهس کنه، اگه نکنه بزنین setstage MQ205 80 .
همه گذینه هارو زدم باید ازونجاشم عکس بذارم؟ :d کتابای رو میزم خوندم ولی بازم علامت روسرشه
نه، در هیچ صورتی نمیشه Jarl شد.سلام می خوام بدونم اگه تمام quest های nord ها رو برم jarl میشم؟ (یکی بهم گفت ولی حس کردم می خواد اسکول کنه)
یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم که عضو انجمن جادوگران بشم فایده ای هم داره آخه race من اصلا کارش با جادو نیست؟!
من hearthfire و dawngourd دانلود کردم بعد ریختم تو data جایی که بازیو ریختم حالا که تیکاشونو روشن میکنم,بازی همون اول میپره بیرون
اپدیت اخره بازی رو بریز ورژن 1.7
The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.10.rar
اگه تو Sovengarde کشتین تموم هستعزیزان میشه توضیح در مورد اون کوئست
Season Unending :
Negotiation a truce
بدید ؟
همینجایی که تو تصویر می بینید »
اگه بخوایم بی طرف باشیم باید چی کار کنیم ؟
من تا یه جاهایی میرم ولی وقتی یکیشون شاکی میشه . همینجوری همه میمونن و هیچکی هیچی نمیگه و اتفاق خاصی هم نمی افته !
پ.ن : فیکس صدای ازبرن رو دان نصب کردم مشکلم حل شد ... ممنون ...
سوال : آقا آخرین کوئست بازی چیه ؟
من الان این یارو Alduin رو کشتم . حله دیگه ؟ یعنی کوئست های اصلی تموم شد ؟ همین ؟ :-o
عزیزان میشه توضیح در مورد اون کوئست
Season Unending :
Negotiation a truce
بدید ؟
همینجایی که تو تصویر می بینید »
اگه بخوایم بی طرف باشیم باید چی کار کنیم ؟
من تا یه جاهایی میرم ولی وقتی یکیشون شاکی میشه . همینجوری همه میمونن و هیچکی هیچی نمیگه و اتفاق خاصی هم نمی افته !
پ.ن : فیکس صدای ازبرن رو دان نصب کردم مشکلم حل شد ... ممنون ...
سوال : آقا آخرین کوئست بازی چیه ؟
من الان این یارو Alduin رو کشتم . حله دیگه ؟ یعنی کوئست های اصلی تموم شد ؟ همین ؟ :-o
Skyrim:Console - UESPWikiباید رو صندلی بشینی تا جلسه تموم بشه
بعد از کشتن اون باید یه جایی توی یه دنیایی دیگه اونو بکشی.کویست ها تازه شروع شده!!!!!!!!!!!!!!!!1
---------- نوشته در 08:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 AM ارسال شده بود ----------
سلام به همه!
آقا من قبلا یه لینک دیده بودم(تو همین گفت و گو)که توی اون تمام آیدی آیتم هارو از سایت wiki Skyrim آورده بود.
کسی میتونه اون لین رو دوباره بزاره؟![]()
باید رو صندلی بشینی تا جلسه تموم بشه
بعد از کشتن اون باید یه جایی توی یه دنیایی دیگه اونو بکشی.کویست ها تازه شروع شده!!!!!!!!!!!!!!!!1
---------- نوشته در 08:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 AM ارسال شده بود ----------
سلام به همه!
آقا من قبلا یه لینک دیده بودم(تو همین گفت و گو)که توی اون تمام آیدی آیتم هارو از سایت wiki Skyrim آورده بود.
کسی میتونه اون لین رو دوباره بزاره؟![]()